Zmena vykonu z 1.2 47KW na 1.2 51 KW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Tommy
Ale jdi, 74 KW nemůže vyklepnout nikdy 118Kw navíc s větším kroutákem....
Zas tak těžká kára to nejni. A japonci motory umí to všechna čest. (i když jinak je nemusim).
K té pomalostia automatu, kdybych chtěl, tak z křižovatky vystartuju jako první v 90% případů. Než tam normální člověk (nezávodník) nasází trojku u takové O1 apod. aut, tak už ho nevidim ani ve zpětnejch....
Občas to používám, když chci těsně za semafory do jiného pruhu.... -
"-- skrytý --" 08.03.07 00:03
« Bez nadpisu
tak ja som mal nastastie v statoch stastie a na aute som si nemusel robit nic, lebo vsetky ktore som mal isli ako hodinky.
jedina neprijemnost ktoru som tam zazil bol defekt na prenajatom PT cruiseri, a kedze mal dojazdovku uplne znicenu siel som do nalblizsieho pneuservisu. nastastie som bol v montane, tam cigani nie su, takze mi ten defekt spravili raz dva dvaja mechanici v obligatnych US flanelovych koseliach ktore uz ani moj dedo nenosi a ojazdenu gumu mi predali za 10 USD. bol som celkom spokojny, aj ked ten servis vyzeral ako u nas stara spinava komunisticka opravovna.
dalsiu skusenost som mal ked som s novym fordom fusion isiel menit olej, ktory mi mali v ramci zaruky vymenit zadarmo. ale to uz bolo v NY, takze v servise sami cigan. v servise bola neskutocna spina a bordel, a to bol autorizovany ford servis spojeny s predajnou. povedal som im aj nech pozru vyfuk lebo nejako divne rapci pri vytocenych kolesach a najma pri cuvani s plnym rejdom. cigan uz na mna zacal skaredo pozerat, a ked som auto preberal povedal mi ze je to spravene, ale zrejme iba "ciganil", lebo to robilo to iste. ci mi olej fuckt vymenili som ani neoveroval ale tiez pochybujem...
neodvazil som sa tam na nic stazovat, bal som sa ze tam ti negri rozoberu mna a nie auto.
ach jaj, zlate slovenske/ceske rucicky... -
"-- skrytý --" 07.03.07 22:32
« Bez nadpisu
Kesk, Barri: ... a preto som si aj ja v statoch robil na aute fsetko uplne sam. Raz som isiel do servisu, nech mi zmeraju tlak v palivovom potrubi, zmerali, zistili sme, ze je pumpa v pr...i, tak som sadol do auta, vybehol na kopec do Napy a ked som vystupil z auta, smrad jak z vyvaleneho cisternoveho kamiona. Ti hnupi mi nezapichli spojku dost dovnutra a curilo mi to par centi, pardon inchov, vedla vyfukoveho potrubia. V zivote mi nestiahlo r*t viac ako vtedy...
Ale na druhej strane som trafil chlapika, ktory mi zrobil geometriu za par supov a naozaj dobre (v ramci moznosti). Dokonca mi aj dal na domov sprej, nech liecim zopar dni zahrdzavenu srubku...
PS: videl som na nete fotky z Colombie, jeden chlapik narval do Favorita V6-ku. Frajer bol... Tiez som videl fotky Ceskeho Rapida s Omegackou V6-kou... Jednoduche (takmer americke) auto s V6, ze? -
"-- skrytý --" 07.03.07 12:58
« Bez nadpisu
no to mas pravdu, do hociktoreho servisu ktory som v amerike zhliadol by som nedal ani kolobezku, a nie este vlastne auto >:D
k tomu dodge aries: fungl novy predny original reflektor stal 3 :!: USD v znackovej predajni...
ale musis si ho vymenit radsej sam, lebo ti "koumaci" v servise by ti ho nahodili dozadu >:D
a nemusia to byt iba cikani o ktorych si pisal, "koumaci" su aj americania ktori su asi takisto mentalne zaostali...
a rychlost by mohla být i kolem 200.
Otázka,jestli by to stíhal podvozek >:D