Zmena vykonu z 1.2 47KW na 1.2 51 KW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
"-- skrytý --" 21.02.07 22:41
« Bez nadpisu
Mno mě odešly za 30 tisíc km 2 repro, el. stahování oken (skvěle vymyšleno, je ke dveřím přinýtováno, oprava drahá jak pra.se i když díl stojí relativně málo), totálně rozvrzaná sedačka (ačkoliv mám zcela konfekční váhu), trochu i palubovka, semtam nešla zařadit zpátečka a ještě jsem na něco určitě zapomněl.. HTP mi celkem vyhovovalo, měl jsem to na ježdění po městě, jen mi prudil zvuk a vibrace, mimo město katastrofa, taky jsem Fabii po přestěhování rychle vyměnil. :-!
@Tommy tak to najedem tak stejně. ;-) -
"-- skrytý --" 21.02.07 22:36
« Bez nadpisu
no, keby bola fabka 1.2 HTP americke auto tak by ju bari ospevoval do nebies. ked som tu raz na jednom fore kritizoval PT cruiser tak ma skoro ukamenoval. pravdou je, ze fabke 1.2 HTP by ten PT cruiser 2.4 s hypermodernym 4st. automatom pozeral na zadok ako na dialnici, tak aj do kopca a dvojnasobny objem presne vystihuje predpotopnost aut ktore ma bari tak rad.... maximalku oboch aut mam odskusanu, je rovnaka. (160 kmh & 100 mph)
kamarat si teraz kupuje dodge caliber, som zvedavy co to bude za zazrak, neviem ho odhovorit od toho ze to asi nebude nic moc ked sa to v USA predava v plnej palbe za polovicu toho co u nas pytaju za zaklad.
fuckt by som si namiesto toho kupil fabku. uz len tie plasty v nej vyzeraju lepsie a hodnotnejsie ako v tom US zazraku... -
Tommy100 21.02.07 22:13
« Bez nadpisu
Ale tak Barri je známý provokatér >:D
Kdyby byla třeba 911 škoda,tak je to nejhorší auto >:D
Já mám fabii 1.2HTP,za necelý rok a 6100km jsem neměl žádný problém,fabia je podle mne dobře udělané auto a to mi nikdo nevymluví 8-s
Jinak proč 4kw jsou málo???Fabia s tímto motorem zrychlí o dvě vteřiny rychleji než s původní 1.2,už dotáhla ve zrychlení konkurenci a některé i předehnala(opel corsa 1.0......),tak co pořád Barri máš????
Je to základní motor malého vozu,co bys tam chtěl vidět???2.5 V6???? >:-[]