Zmena vykonu z 1.2 47KW na 1.2 51 KW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  23:00

« Bez nadpisu

Zapomněl jsem ještě na kousnutou destičku a (asi) od toho mírně zvlněný kotouč - auto se při silnějším brzdění celé chvěje. To je můj posední objev, když jsem s tím nedávno jezdil - teď ji má táta.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:57

« Re:

Peet: zkus prodejce na předváděčku, ale sehnat auto s tímhle motorem bude asi problém... Většina lidí jde zkoušet jiné motory >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:54

« Re:

m4lcolm: nějaký hodně nepodařený kousek... 8-s To se nedivím, že jsi to prodal a utekl od toho auta.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:41

« Bez nadpisu

Mno mě odešly za 30 tisíc km 2 repro, el. stahování oken (skvěle vymyšleno, je ke dveřím přinýtováno, oprava drahá jak pra.se i když díl stojí relativně málo), totálně rozvrzaná sedačka (ačkoliv mám zcela konfekční váhu), trochu i palubovka, semtam nešla zařadit zpátečka a ještě jsem na něco určitě zapomněl.. HTP mi celkem vyhovovalo, měl jsem to na ježdění po městě, jen mi prudil zvuk a vibrace, mimo město katastrofa, taky jsem Fabii po přestěhování rychle vyměnil. :-!
    @Tommy tak to najedem tak stejně. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Sprint

Sprint 21.02.07  22:39

« Bez nadpisu

S motorem 1.4 16V 74kW bych se jednou rád pro zajímavost svezl - ještě jsem neměl tu čest.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:36

« Bez nadpisu

no, keby bola fabka 1.2 HTP americke auto tak by ju bari ospevoval do nebies. ked som tu raz na jednom fore kritizoval PT cruiser tak ma skoro ukamenoval. pravdou je, ze fabke 1.2 HTP by ten PT cruiser 2.4 s hypermodernym 4st. automatom pozeral na zadok ako na dialnici, tak aj do kopca a dvojnasobny objem presne vystihuje predpotopnost aut ktore ma bari tak rad.... maximalku oboch aut mam odskusanu, je rovnaka. (160 kmh & 100 mph)
    kamarat si teraz kupuje dodge caliber, som zvedavy co to bude za zazrak, neviem ho odhovorit od toho ze to asi nebude nic moc ked sa to v USA predava v plnej palbe za polovicu toho co u nas pytaju za zaklad.
    fuckt by som si namiesto toho kupil fabku. uz len tie plasty v nej vyzeraju lepsie a hodnotnejsie ako v tom US zazraku...
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 21.02.07  22:36

« Bez nadpisu

Z celkového počtu je asi kolem 20000km s HTP >:D
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 21.02.07  22:35

« Bez nadpisu

Můj roční nájezd se soukromým autem je sice jen asi kolem 7-8000km,ale se služebním superbem kolem 15000km a s fábií+dalšími asi ještě kolem 10-15000km,celkově to dělá tak těch 32-40000km ročně ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Sprint

Sprint 21.02.07  22:35

« Bez nadpisu

S Fabií HTP 12V jsem najel 27000km bez náznaku jakékoliv poruchy.
    Podle mě to je solidně udělané malé auto a motor HTP se (možná kromě zvuku) nemá za co stydět. :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:29

« Bez nadpisu

BTW teď jsem konečně jel i slabší 1,4 16V, přišla mi lépe odhlučněná. Ale nejela tak hezky. :(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:28

« Bez nadpisu

Ano, měl. S 1,4 74 kw jsem najel jen pár tisíc km (skoro Tommyho roční nájezd :-! ), pracovně a něco i rekreačně >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:27

« Re:

Tommy: já nevim... >:D
    Barri: jj, nám stačí 4 kw navíc >:D , ona konkurence na tom není o nic lépe ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 21.02.07  22:22

« Bez nadpisu

To měl služební,ne :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:21

« Re: Re:

m4lcolm: ty jsi měl sedana 1.2 12V :?: :-O :-O Já si celou dobu myslel, že jsi měl (něco) s motorem 1.4 74kw...
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 21.02.07  22:13

« Bez nadpisu

Ale tak Barri je známý provokatér >:D
    Kdyby byla třeba 911 škoda,tak je to nejhorší auto >:D
    Já mám fabii 1.2HTP,za necelý rok a 6100km jsem neměl žádný problém,fabia je podle mne dobře udělané auto a to mi nikdo nevymluví 8-s
    Jinak proč 4kw jsou málo???Fabia s tímto motorem zrychlí o dvě vteřiny rychleji než s původní 1.2,už dotáhla ve zrychlení konkurenci a některé i předehnala(opel corsa 1.0......),tak co pořád Barri máš????
    Je to základní motor malého vozu,co bys tam chtěl vidět???2.5 V6???? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Sprint

Sprint 21.02.07  21:52

« Re:

Je to možný, ale už si opravdu nepamatuju. :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  21:22

« Bez nadpisu

Spoustu, už je z domu. Myslím, že už ses mě na to v jednom vláknu ptal a já Ti odpovídal... >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Sprint

Sprint 21.02.07  21:18

« Bez nadpisu

m4lcolm: Měl jsi s Fábií nějaké problémy?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  19:59

« Bez nadpisu

Sedan 1,2 12V.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  18:55

« Re:

njn, blbý kus najdeš i u Mecedesu ;-) p.s. co jsi měl za model?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…