Zmena vykonu z 1.2 47KW na 1.2 51 KW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
"-- skrytý --" 26.02.07 23:01
« Re:
No, my jsme to zkoušeli, ale rozdíl jsme nepoznali... A ten motor by se měl ještě trochu zajet a spotřeba o něco klesnout.
Jinak jsem zvědavej za kolik budeme jezdit dálky v létě, teď v téhle (ne) zimě jsme rádi, když je to pod 6 litrů... Ale jezdí se na zimácích, to je pravda :? -
« Re: Re: sudruh bari
One-z: Jistě, zrychlení není důležitý, pokud to ovšem nemá zrychlení jak Liaka....Myslím že těch 10-11 s bohatě stačí na běžné ježdění. 18 apod. je silně mimo mísu (u nových aut) prootže při plném zatížení do kopce ta hodnota budeještě "mnohem lepší" >:D
Výdrž a pružnost cením, za tím si stojím. HTP má možná pružnost, ale....O výdrži by se u tříválu dalo spekulovat, chtěl bych ten motor vidět po 250 tis. Km na brzdě a rozebranej....
Toč. moment nemá smysl rozebírat... -
« Bez nadpisu
No jo, já jezdim na 20 let starejch evropskejch verzích no, páč sem exot.
Imho Praha-Benešov-Praha + Praha-Mar.Lázně-Lázně Knyžvart-Praha - tj. 470,- Km - ubylo 47 litrů. A to sem při cestě do benešova poskakoval po Praze tam a zpět takovejch 25 km...
a na okreskách před Mariankáma to do kopce valil 100.
Tak mi řekněte proč já bych nebyl spokojnej.
Šílenci v O1 a O2 a golfech mě krásně předjížděli, když nastala mlha u Bochova, tak sem jim rozšajnil vzádu dvě mlhovky a zašlápl brzdovky, to měly tak krásnou červenou záři, že rudé Kladno je proti tomu blikátko na kolo :o)
A MB E-klasese co se mi lepil na kufr před serpentýnou kus před Mariánkma už v půli kopce nebyl vidět v zrcátkách, to sou ty "skvělé podvozky". Za serpentýnou mě samozřejmě zase dojel....
Já nikam nepospíchám....Klídek pohoda...... -
"-- skrytý --" 25.02.07 22:28
« Bez nadpisu
no tak jednoznacne najlepsie idu tie nove karosy ale kratke, tie su s manualom, klbove su uz automaty tie az taky tah nemaju a asi su aj o dost tazsie od kratkych. ale vzhladovo sa mi najviac paci tiez ten solaris, vyzera dost moderne a celkom aj ide... tiez velmi casto busom nechodim, vozi ma frajerka od toho ju mam >:D ale kazdopadne odkedy mam vodicak tak som do busu ani nepachol a teraz sa mi to stava tak 2-3 krat do tyzdna.
o chvilu sa dozviem ortiel na kolko mi vzali vodicak, tak dam vediet >:D
az taka sranda to zase nebude >:D a potom tu zalozim thread sportove auto do 1.500,- Sk, nech mam zase co rozbit >:D a nebude ma to az tak * ako octavka >:D -
"-- skrytý --" 25.02.07 22:08
« Bez nadpisu
Co co robim doma - pripravujem sa na zajtrajsiu cestu a vcera som bol na Strbskom na bezkach. Je tam tak akurat eno-nuno sneh a trat, akurat okolo jazera kopec ludi. Aspon dakde to vyzera ako zima.
A ako chodia tie Ikarusy? Nacas? Inak to by bola celkom dobra tema, mozno aj novy thread by si to zasluzilo, povedzme nieco s nazvom "Ktory autobus do 350kW si mam kupit?" pripadne rozumnejsiu verziu "Ktorym autobusom najradsej chodim?" Hlasujem za kilometrovy Solaris, ale vzhladom sa mi najviac pacili tie prve klbove Karosy s hranatymi svetlami. Priznavam vsak, ze to kludne bude nieco vyse roka, co som isiel naposledy busom, mozno medzitym vysli nejake nove facelifty, mozno maju lepsie plasty vnutri a bocne vedenie sedadiel, chipnute motory a moznoze sa Karosa inspirovala narodnym cislom tri z zrobila patnastlitrovy trojvalec, nech ho para tlaci...! :-) Ktovie, mal by som si nejake nove ist do salonu poskusat nech viem, ako ide doba... -
"-- skrytý --" 25.02.07 13:01
« Bez nadpisu
tv: praveze ja som bol zariadeny tak, ze som mal dva dni casu navyse, mal som nastupit vo stvrtok, ale zistil som, ze to stihnem aj v utorok, iba tieto dva dni v tyzdni tie check-iny boli. a povedal som si ze skusim stihnut ten utorkovy, aby som nemusel dva dni prespavat niekde v moteli... neboj, teraz ked jazdim cervenymi ikarusmi tak sa neponahlam nikde >:D