Zmena vykonu z 1.2 47KW na 1.2 51 KW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  23:19

« Bez nadpisu

Táta už říkal, tak tejden, dva a jdeme na letní taky... :)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 26.02.07  23:07

« Bez nadpisu

solidní spotřeba,já už jezdím na letních >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  23:01

« Re:

No, my jsme to zkoušeli, ale rozdíl jsme nepoznali... A ten motor by se měl ještě trochu zajet a spotřeba o něco klesnout.
    Jinak jsem zvědavej za kolik budeme jezdit dálky v létě, teď v téhle (ne) zimě jsme rádi, když je to pod 6 litrů... Ale jezdí se na zimácích, to je pravda :?
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 26.02.07  22:39

« Bez nadpisu

Podle mě to ale platí při N98...při 95 bude spotřeba o něco vyšší 8-s
    Já se nemůžu ani s motýlí nohou dostat pod 6,9 :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  22:31

« Re:

jj, to mě docela překvapilo, že nejnižší hodnota spotřeby je lepší než u mě :-O :)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 26.02.07  22:01

« Bez nadpisu

Jen 198???? :'-(
    >:D >:D >:D
    No já myslel tak 201,202 :roll:
    Na dálnici jsem to rozjel "jen" na tachometrových 190,pak jsem musel brzit :roll:
    No ta spotřeba od-do je celkem zajímavá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  21:40

« Re: Re:

Pro zajímavost jsem se byl kouknout na stránkách Škody a máš "jen" 198 km/h >:D
    A spotřebu máš psanou v rozmezí od-do, ale je to shruba stejně jako u mě ;-) Mrkni se na to.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  21:27

« Re:

Přes 200 km/h :-O
    Já mám 186 km/h a 11.6s a spotřeba kombinovaná 6.7L na 100 km.
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 26.02.07  21:06

« Bez nadpisu

Tak jestli ti ty dvě desetinky vadí >:D >:D >:D
    Rozdíl bude větší asi v maximálce.Já mám něco přes 200 :-)
    Ale ty budeš mít zase nižší spotřebu :-(
    7,3 už je docela dost
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  20:53

« Re:

Barri: no ale takové "pěkné" zrychlení mají i jiná auta této kategorie, ne jenom HTP, ale asi bych to uzavřel, když ten motor někomu stačí, tak ať si ho koupí no...
    Tommy: určitě víc oukej než 11.6s u 1.4/74 combi :mrgreen:
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 26.02.07  15:01

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 26.02.07  15:01

« Bez nadpisu

Jenže zajeté HTP 40kw má zrychlení kolem 16s.
    Jinak moje octavia má 11,4s,je to už OK???? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.07  14:56

« Re: Re: sudruh bari

One-z: Jistě, zrychlení není důležitý, pokud to ovšem nemá zrychlení jak Liaka....Myslím že těch 10-11 s bohatě stačí na běžné ježdění. 18 apod. je silně mimo mísu (u nových aut) prootže při plném zatížení do kopce ta hodnota budeještě "mnohem lepší" >:D
    Výdrž a pružnost cením, za tím si stojím. HTP má možná pružnost, ale....O výdrži by se u tříválu dalo spekulovat, chtěl bych ten motor vidět po 250 tis. Km na brzdě a rozebranej....
    Toč. moment nemá smysl rozebírat...
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.07  14:50

« Bez nadpisu

No jo, já jezdim na 20 let starejch evropskejch verzích no, páč sem exot.
    Imho Praha-Benešov-Praha + Praha-Mar.Lázně-Lázně Knyžvart-Praha - tj. 470,- Km - ubylo 47 litrů. A to sem při cestě do benešova poskakoval po Praze tam a zpět takovejch 25 km...
    a na okreskách před Mariankáma to do kopce valil 100.
    Tak mi řekněte proč já bych nebyl spokojnej.
    Šílenci v O1 a O2 a golfech mě krásně předjížděli, když nastala mlha u Bochova, tak sem jim rozšajnil vzádu dvě mlhovky a zašlápl brzdovky, to měly tak krásnou červenou záři, že rudé Kladno je proti tomu blikátko na kolo :o)
    A MB E-klasese co se mi lepil na kufr před serpentýnou kus před Mariánkma už v půli kopce nebyl vidět v zrcátkách, to sou ty "skvělé podvozky". Za serpentýnou mě samozřejmě zase dojel....
    Já nikam nepospíchám....Klídek pohoda......
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  22:28

« Bez nadpisu

no tak jednoznacne najlepsie idu tie nove karosy ale kratke, tie su s manualom, klbove su uz automaty tie az taky tah nemaju a asi su aj o dost tazsie od kratkych. ale vzhladovo sa mi najviac paci tiez ten solaris, vyzera dost moderne a celkom aj ide... tiez velmi casto busom nechodim, vozi ma frajerka od toho ju mam >:D ale kazdopadne odkedy mam vodicak tak som do busu ani nepachol a teraz sa mi to stava tak 2-3 krat do tyzdna.
    o chvilu sa dozviem ortiel na kolko mi vzali vodicak, tak dam vediet >:D
    az taka sranda to zase nebude >:D a potom tu zalozim thread sportove auto do 1.500,- Sk, nech mam zase co rozbit >:D a nebude ma to az tak * ako octavka >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  22:08

« Bez nadpisu

Co co robim doma - pripravujem sa na zajtrajsiu cestu a vcera som bol na Strbskom na bezkach. Je tam tak akurat eno-nuno sneh a trat, akurat okolo jazera kopec ludi. Aspon dakde to vyzera ako zima.
    A ako chodia tie Ikarusy? Nacas? Inak to by bola celkom dobra tema, mozno aj novy thread by si to zasluzilo, povedzme nieco s nazvom "Ktory autobus do 350kW si mam kupit?" pripadne rozumnejsiu verziu "Ktorym autobusom najradsej chodim?" Hlasujem za kilometrovy Solaris, ale vzhladom sa mi najviac pacili tie prve klbove Karosy s hranatymi svetlami. Priznavam vsak, ze to kludne bude nieco vyse roka, co som isiel naposledy busom, mozno medzitym vysli nejake nove facelifty, mozno maju lepsie plasty vnutri a bocne vedenie sedadiel, chipnute motory a moznoze sa Karosa inspirovala narodnym cislom tri z zrobila patnastlitrovy trojvalec, nech ho para tlaci...! :-) Ktovie, mal by som si nejake nove ist do salonu poskusat nech viem, ako ide doba...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  13:07

« Bez nadpisu

tv: a inac co robis doma v nedelu a takyto krasny letny den :?: >:D som bol teraz na ruzine, zelena travicka, nadhera...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  13:01

« Bez nadpisu

tv: praveze ja som bol zariadeny tak, ze som mal dva dni casu navyse, mal som nastupit vo stvrtok, ale zistil som, ze to stihnem aj v utorok, iba tieto dva dni v tyzdni tie check-iny boli. a povedal som si ze skusim stihnut ten utorkovy, aby som nemusel dva dni prespavat niekde v moteli... neboj, teraz ked jazdim cervenymi ikarusmi tak sa neponahlam nikde >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  12:31

« Bez nadpisu

kesk: ked si v casovej tiesni, vtedy sa kazda raketa zda byt pomala... Chce to zariadit si zivot tak, aby si v casovej tiesni nemusel byt :-). Ale na to casom prides, chce to prax :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.07  16:53

« Bez nadpisu

Tak to bude rozumnější, a žena bude mít déle auto s motorem. >:D ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…