Skusemosti so servismi Ford
superkutil 28.04.10 11:46
« Re: Servis v Praze
V Praze má dobré reference Valoušek, doporučovali mi Auto Palace Spořilov, ale při přebírání auta jsem tam 2 hodiny na auto čekal, takže to mě odradilo. Používám Charouze na Černokostelecké, dost drahé, ale celkem vše udělají. Ale už jsem taky zažil dost neprofesionální jednání a účtování vody do ostřikovačů kterou tam nalít nemohli. Prostě jedna věc je servis, ale druhá samotní mechanici. Velmi špatnou zkušenost mám s Auto Hale, kde to bylo hodně neprofesionální a poničili mi auto. Jejich nadřízený Auto Beni jsou taky pěkný hajzlíci. Vytáhli na mě právničku, když jsem si stěžoval na mizernou práci Auto Halle, kteří po výměně posilovače řízení neutáhli ani matice na tyčích řízení, ani na tyči volantu. -
Nicco 27.04.10 13:12
« Re: Hledá se kvalitní a prověřený neznačkový servis na Ford v Brně a okolí
Lenze kontrolu karoserie - v zmysle, ze ti da peciatku Ford do knizky, ti urobi iba origo Ford servis.
Carent je dost drahy si myslim. Fiesta po 20 a 40t km - iba filtre a olej = cca 5000Kc. Focus po 3 rokoch odhad 6000. Druhy focus po 60t km+klima a brzdove dosticky = 11.500kc.
V podstate teraz skusame Auto Sindler, zatial je to OK. Je asi 40-50% lacnejsi nez Carent, co sa tyka garancnych prehliadok:
"-- skrytý --" 27.04.10 10:03
« Hledá se kvalitní a prověřený neznačkový servis na Ford v Brně a okolí
Tak mě čeká servis po 160tis. Mám C-Max 1.8 benzín, budou to kromě těch "běžných" věcí jako je olej, čištění klima, kontrola karosérie, ... i výměna rozvodů. Jsem z Brna a doteď jsem jezdil do Carentu na Bělohorské. Celkem spokojenost, jezdil jsem tam už s předchozím Focusem. Odhad technika na můj telefonický otaz byl kolem 20 tis. Kč, pokud bude třeba měnit i destičky či něco jiného tak i 25tis. Kč :-( Záruka je fuč, proč nezkusit něco ušetřit, že? Nemáte někdo prosím zkušenosti s neznačkovým servisem na Fordy v Brně či blízkém okolí? -
Robbert 08.06.09 11:02
« Rašíno
Tak nehoda potkala i mě. Nedobrzdila za mnou Tatra.
[url=[odkaz]
Tak auto už je doma. Byl jsem si pro něj dokonce 2x. Poprvé, když mi v Rašínu řekli, že je hotové tak jsem přijel do Kuřimi a měl jsem pocit, že si ze mě dělají legraci. Světlo nelícovalo s karoserií, zadní dveře byly usazené tak jako bych si to dělal sám v garáži. Stejně tak tmelení zadních dveří bylo, jako by to dělal můj 8 letý syn. No prostě takové diletanství jsem dlouho neviděl. Auto jsem samozřejmě odmítl převzít a servis si celou akci pro velký úspěch zopakoval. Nicméně z původních 7 dní bez auta jsem bez auta byl dvakrát tak dlouhou dobu.
když jsem přijel podruhé, vypadalo to úplně jinak, ale ...
V autě nefungovaly automatické dojezdy oken zřejmě je po odpojení autobaterie zapomněli naprogramovat, nebyly nastavené hodiny, ale co hlavně při odjezdu svítila kontrolka motoru... prostě opět úžasný přístup. Takže auto šlo na diagnostiku, kde vymazali nějakou chybu filtru pevných částí, naprogramovali okna a auto mi předali. Hodiny už jsem si nastavil sám. A doma jsem v kufru našel ještě zbytek střepů po rozbitém okně...
Takže závěr: Několik let jsem jezdil do Rašína se svým předchozím Fordem, takže jsem byl stálý zákazník, ale po této zkušenosti a tomto přístupu jsem s Rašínem skončil. Definitivně. A hledám nový servis Ford v Brně. Máte někdo nějaká doporučení a dobré zkušenosti? -
Ingister2 20.02.09 15:00
« Ford asistencia
Mno, ja som na Zlatých pieskoch bol a štandard...
Nič viac, nič menej...
Uvidíme ako budete pokračovať ďalej...
Ale mám inú skúsenosť.
Pred časom som na ceste večer rozsekol gumu.
Pretože som sa potreboval dostať 200 km ďalej, tak som zavolal na FORD Assistence. V podstate mi nevedeli povedať nič, aj adresu nejaké pneuservisu som si musel vytelefonovať sám.
Dokonca mi ani len nevedeli povedať že v B.Bystrici je non-stop servis...
Hmmm, akáže to asistencia... -
fangio1 13.06.08 11:23
« Re: Servis v Praze
Rozhodně nedoporučuju Ford AMB, zkušenosti za poslední skoro 3 roky - neochota, neznalost, nic nejde, dlouhé lhůty a čekání... Kdyby to auto bylo moje, nikdo už by mne tam neviděl. Nakonec už i naše firma uznala, že dál už to takhle nepůjde, všichni jsme si oddechli :yes: -
Ghost007 13.06.08 09:08
« Servis v Praze
Ahoj. Jakou mate zkusenosti s autorizovanymi servisy v Praze a okoli? Co Charouz/Valousek/Palace, je zde jeste nejaky? Ktery doporucujete?
Ja mel zavadu na elektronice a u Charouze jsem s tim byl uz dvakrat, pokazde pry stejny problem - vlhkost na kontaktech. Pokud se to stane jeste jednou, tak se mi tam uz nechce..
misoo 02.04.08 10:59
« Summit BA (dobra skusenost !)
tak konecne dobra skusenost v Summite. bol som tam dat odmontovat a namontovat volant (koli precaluneniu - foto u mna na moje.auto.cz) a musim povedat, ze vsetko dopadlo tak ako malo. mohol som byt pri aute, normalny pristup, atd. aj ked moje auto je tam vraj zname, takze mozno preto, no nevadi, hlavne ze som tam dobre pochodil. takze pre dnesok davam za 1 ;-) :yes: -
"-- skrytý --" 01.04.08 21:40
« Re: Záruka Mondeo 2006
Ked mas najazdenych menej ako 20.000km tak si nechas vyhotovit kopiu servisnej knizky a so zarukou by nemal byt problem. Ked mas viac ako 20.000km- presvihol si servisny interval=nedodrzal si zarucne podmienky- ziadna zaruka...
Co sa tyka laku- je mechanicky poskodeny a na to sa zaruka urcite vztahovat nebude.
cvrlikanie- vid vyssie... -
"-- skrytý --" 01.04.08 11:43
« Záruka Mondeo 2006
Zdravim,
kupil som v SR Mondeo 2,2, 2006 bez servisnej a rad by som poziadal o info, aka je zarucna doba na auto, intervaly na vykonanie garancky a jej rozsah a ci je mozne v praxi uplatnit reklamaciu aj 2. majitelovi.
Vo veci reklamacie ide o dva problemy, a to
1. poskodeny predny naraznik od kamienkov v dosledku coho sa v okoli niektorych "zasahov" osupal lak (cca. 1 cm2),
2. ako uz bolo na fore riesene aj pri Focuse, na vodicovej strane nieco pri prejazde nerovnosti (macacie hlavy a pod.) jemne, ale o to neprijemnejsie cvrlika, podarilo sa to niekomu uz odstranit?
Ma niekto skusenosti, prip. kde???
D.
Jinak prohlidka po 160tis. s focusem 1,6 tdci vysla na 5 tis. - nic zvladtniho se nemenilo, jen klasika olej , filtry atd.