Řekni mi jakou máš SPZ, já ti řeknu jaký jsi řidič
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 28.01.07 08:24
« Bez nadpisu
ja by som nerad zovseobecnoval, ale este jednu prihodu si neodpustim: jedaen talian vlastnil audi a4 1,9tdi a kedze bol presvedceny ze zarucne prehliadky su strasne drahe daval si to servisovat u niekaho svojho znameho (servisovat rozumej tak max. menit olej) a kedze sa odporucania skoro vobec nedodrziavali rad na dialnici mu roztrhlo remen...co je pre mna absolutne nepochopitelne to audi ma skoro 600 tisic km a stale jazdi...ale radsej uz koncim lebo nerad by som tu vyvolal hadky :*) -
"-- skrytý --" 27.01.07 22:52
« Bez nadpisu
Taliani su taki chaotici, ze az obdivujem, ako daleko to dotiahli...
Ale auto by som si od nich nekupil, hoc by malo najlepsiu reputaciu na svete. Stacila mi osobna skusenost so zopar talianskymi businessmi a businessmanmi a ak to takto robia vsade, tak fakt klobuk dole, ze tia auta vobec chodia :-) -
"-- skrytý --" 27.01.07 22:29
« Bez nadpisu
aj tak na nich obdivujem ako zvladaju svoj chaos...minule som 2 hodiny pozeral na jednu krizovatku a snazil sa pochopit pravidla na nej vladnuce...ked ma to prestalo bavit a opytal som sa na to domorodcov dostal som jednoduchu odpoved v style:"neries ani ja to neviem" >:D >:D ...ja viem opat odskakujem od temy ale toto tu ani temu nema... -
"-- skrytý --" 27.01.07 07:30
« Bez nadpisu
Jasne, napriklad take Sobrance maju iba 2 vaznejsie krizovatky (bez svetiel, samozrejme), z toho je jedna teraz uz upravena a cez druhu prejde jedno auto za 10 sekund...
Okrem Portugalska sa mi este nestalo, aby na mna v zahranici trubili, pokial mam Slovensku znacku. Ale o Portugalcoch si myslim svoje... -
« Bez nadpisu
samozrejme, ze je to trochu aj o znackach. v niektorych nasich (okresnych!) mestach nie su ani semafory a vodici na autoskole chodia do vacsich miest. necudo, ze potom sofer z takehoto mesta pride do BA alebo inde, vidi vedla seba dva pruhy, svetla, elektricky a je v strese. jasne, ze pastekari si to vsimnu. co je nelogicke a detinske je to trubenie na kazdu cudziu spz za kazdu banalnu chybu. veru vonku sa to nenosi... -
"-- skrytý --" 25.01.07 14:41
« Bez nadpisu
pokial viem tak o myte za vstup do centra sa uz uvazuje dlhsiu dobu a pomaly zacinaju tento projekt ozivovat...a co sa tyka evidencie kolko vodicov z ktoreho kraja sposobilo kolko neho tak to mi pride ako dalsia, sice zaujimava, ale zbytocna statistika... -
"-- skrytý --" 23.01.07 08:48
« Bez nadpisu
Precital som si povodny prispevok a poviem ti aky si clovek:
........................................… /> Prepacte, ale koli slusnosti som to musel scenzurovat. Podla znacky moze posudzovat cloveka iba nizkointeligentna osoba pribuzna latke v plote. Som od Levic ale mam auto so znackou BA to som potom aky vodic? -
"-- skrytý --" 21.01.07 22:15
« Bez nadpisu
Jak jsem psal, je to hlavně o lidech. Ale i o místních zvyklostech ( proč má každej kraj jinou nehodovost )a taky s každým autem nepojede ten samej řidič stejně.
tv - na to se dá taky vymyslet plno pěkných pojmenování >:D >:D >:D >:D >:D , potvrdil jsi svou inteligenci. Díky. >:D
Pěkně se tahle blbost zase rozjela. ;-)