Řekni mi jakou máš SPZ, já ti řeknu jaký jsi řidič
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 23.01.07 08:48
« Bez nadpisu
Precital som si povodny prispevok a poviem ti aky si clovek:
........................................… /> Prepacte, ale koli slusnosti som to musel scenzurovat. Podla znacky moze posudzovat cloveka iba nizkointeligentna osoba pribuzna latke v plote. Som od Levic ale mam auto so znackou BA to som potom aky vodic? -
"-- skrytý --" 21.01.07 22:15
« Bez nadpisu
Jak jsem psal, je to hlavně o lidech. Ale i o místních zvyklostech ( proč má každej kraj jinou nehodovost )a taky s každým autem nepojede ten samej řidič stejně.
tv - na to se dá taky vymyslet plno pěkných pojmenování >:D >:D >:D >:D >:D , potvrdil jsi svou inteligenci. Díky. >:D
Pěkně se tahle blbost zase rozjela. ;-) -
"-- skrytý --" 21.01.07 21:30
« To Kazez
Nevím jak dlouho jsi vypracovával tuto studii, ale nejsem si jistý jestli jde jednoznačně určit řidiče podle značky. Já mám na obou autech T a jestli jsem někdy jel podle předpisů tak proto, že přede mnou i za mnou jeli poldové >:D ....nejezdím jak hovado na červenou a ožralý, ale k předpisové jízdě mám tak daleko jako moje babička k 20ti leté buchtě. A taky bych se chtěl zastat majitélů Aček. Né všichni jezdí jako by sežrali všechnu moudrost světa... A to jsem k***a Ostravak >:D -
"-- skrytý --" 21.01.07 21:21
« Bez nadpisu
KK: no, zaujimavy a usmevny uvod prispevku, akurat rozmyslam, podla coho si si zvolil nick. Nezabudol si si dopisat "T" na koniec? Aby to ladilo s Tvojim slovnikom :-)
Ja som mal na polroka v uzivani auto s Prazskou znackou a chodil som s nim len na Slovensku a potom som s nim siel na vylet az k polarnemu kruhu. Zaujimave bolo zistovat, ako sa nasi vodici spravaju k pomyselnemu "cudzincovi" - vela najma tych Oktaviovych vodicov si mysli, ze cudzinec sa nevyzna. Hmm, s 1.8-kou motorom som sa na tom akurat zabaval a obcas aj zamaval 8)
Zaujimavejsie bolo sledovat, ze v zahranici, a to vobec nehovorim o vychytenych dovolenkovych destinaciach, ale o Baltickych krajinach a Finsku, zvysok Ceskej populacie nejako nejavil zaujem o diskusiu s "Prazakmi". Cestujuci Plzenskeho autobusu, Frydecky karavan a kopec dalsich kamionistov a pod. ani len neodzdravili, aj ked sme stali od nich 10-20m a oni evidentne vedeli, odkial auto je. Heh, s priatelkou sme sa na vas ucet bavili ako o dusu, pretoze ja som Slovak a ona Spanielka, auto z Ciech, taka super trojka sme boli. Nejlepsi kusok predviedla prave ona, ked svojou (celkom schopnou) Slovencinou sa zacala bavit so psom istych obcanov CR. Aspon ten mal dostatok ludskosti a prejavoval k nej celkom naklonnost :-)
Takze nieco na tych SPZ-kach predsalen bude... -
"-- skrytý --" 21.01.07 21:05
« Bez nadpisu
Opravdu diskuze na nic, ale čím větší * tím větší zájem a tak i já si přidám.
o SPZ to moc není, ale pravdou je že v každým kraji i městě se jezdí trochu jinak. Mám dvě auta, starý a na něm Pražskou SPZ, když jedu do Prahy tak je to OK, i policajti mě nachaj na pokoji. Pak nový a na něm S, hrůza vject do Prahy, kdejakej * se mi plete do cesty a cítím se jak buran.
Pak je to i o autě. Bacha na mladasi co jedou ve starým otřískaným škopku. 80% z nich si o sobě myslí jakej není závodník a podle toho to taky vypadá. Pak bacha na starý Avie ( ale i jiný podobný krámy ), ráno ještě OK ale po obědě maj ty lidi z toho krámu dost a podle toho taky jedou. Bodejť by ne, když se to s nima klepe celej den a řve to na ně jak na hluchý, tak jsou z toho vyblblý a jedou blbě a nemůžou za to. Pak blbečkové co maj prachy a myslej si, že si můžou koupit i zeměkouli, ale není pravidlem že má super káru, na to bacha. A specificky vysledováno, Škoda Octavia - víc jak polovina lidí s tím jede jak prase. Ono to auto dobře sedí a podle toho se taky ty lidi s tim chovaj. Sami si ale myslí že je to OK. Možná Octavia proto, že jich je na našich silnicích nejvíc. Kdyby tu jezdili trabanti jako v NDR, tak by jsme se bavili o červených trabantech, protože 99% jich jezdí šedejch a tomu červenýmu by jsme tvrdě záviděli. Octavií občas jedu ( naštěstí málo, služ. kolegy ) a mohu potvrdit že s ní jedu rychleji a riskantněnji než s jinými auty.
Něco na tom asi bude.