Řekni mi jakou máš SPZ, já ti řeknu jaký jsi řidič

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

25.01.07  14:20

« Re:

To je fakt, já myslel evidenci řidičů, i když ani tam to není 100%. Ale dost by mě to zajímalo. Do Prahy bych zavedl mýto - třeba 100 Kč, doprava by se uvolnila a mimopražští by auta začali nechávat na P+R a dopraváci by neměli do čeho píchnout...:))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.01.07  13:13

« Bez nadpisu

-> Rehak: az na to, ze (specialne pri firemnych autach) to odkial vodic pochadza nema s jeho spz castokrat nic spolocne...inak myslel som ze tato tema je uz mrtva....
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.07  12:38

« Bez nadpisu

...a možná by bylo dobré, aby si policie vedla statistiky nehodovosti v Praze podle toho, odkud řidiči jsou, pak by se ukázalo 8)
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.07  12:37

« Bez nadpisu

Určitě se najdou v každém kraji dobří i špatní řidiči. Ale je fakt, že je koncentrace neumětelů v určitých okresech prostě vyšší: Hradec, Pardubice, Chrudim, Ústí, Žďár nad Sázavou a Karviná jsou "moji favoriti"!!! :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.01.07  19:12

« Bez nadpisu

Na SPZ nezáleží pochopitelně vůbec, ale ono zas tak extra moc nezáleží ani na té inteligenci (vyjádřené pomocí IQ). Člověk s IQ silně podprůměrným může být mnohem lepší řidič než génius s IQ 140.
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.07  18:27

« Bez nadpisu

Jezděte podle předpisů a nehledˇte
    na SPZky nebo RZky, protože v každé skupině lidí jsou hlupáci a nezáleží na značce, ale na inteligenci. Možná by do budoucna nebylo špatné mít na značce své IQ...?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.01.07  08:48

« Bez nadpisu

Precital som si povodny prispevok a poviem ti aky si clovek:
    ........................................… /> Prepacte, ale koli slusnosti som to musel scenzurovat. Podla znacky moze posudzovat cloveka iba nizkointeligentna osoba pribuzna latke v plote. Som od Levic ale mam auto so znackou BA to som potom aky vodic?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  21:41

« Re:

Pár vět jsem napsal schválně tak aby vyčněli, protože mi tahle diskuze přišla ulítlá a vyčnívající z ostatních diskuzí a jenom jsem zareagoval.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  22:24

« Bez nadpisu

KK: az po Tebe... :-) Nemozem si pomoct, ale nemohol som si nevsimnut podobu medzi nickom a pouzivanym slovnikom. Ten slovnik totizto mierne vytrcal z radu ostatnych prispevkov...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  22:15

« Bez nadpisu

Jak jsem psal, je to hlavně o lidech. Ale i o místních zvyklostech ( proč má každej kraj jinou nehodovost )a taky s každým autem nepojede ten samej řidič stejně.
    tv - na to se dá taky vymyslet plno pěkných pojmenování >:D >:D >:D >:D >:D , potvrdil jsi svou inteligenci. Díky. >:D
    Pěkně se tahle blbost zase rozjela. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  21:38

« Re: To Kazez

Jestli to nebude tím, že hodně firem má sídlo v Praze a tudíž i všechna auta jsou přihlášená v Praze a jak známo, služebáci rozhodně brzdami nebývají :-) Jinak je to blbost takhle určovat jestli někdo je a nebo není pra.e podle RZ ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  21:35

« Bez nadpisu

bla bla bla bla bla áčko bla bla bla bla esko bla bla bla já bla bla bla béčko bla bla bla bla...... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  21:32

« Re:

Taky další zajímavá diskuze >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  21:30

« To Kazez

Nevím jak dlouho jsi vypracovával tuto studii, ale nejsem si jistý jestli jde jednoznačně určit řidiče podle značky. Já mám na obou autech T a jestli jsem někdy jel podle předpisů tak proto, že přede mnou i za mnou jeli poldové >:D ....nejezdím jak hovado na červenou a ožralý, ale k předpisové jízdě mám tak daleko jako moje babička k 20ti leté buchtě. A taky bych se chtěl zastat majitélů Aček. Né všichni jezdí jako by sežrali všechnu moudrost světa... A to jsem k***a Ostravak >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  21:21

« Bez nadpisu

KK: no, zaujimavy a usmevny uvod prispevku, akurat rozmyslam, podla coho si si zvolil nick. Nezabudol si si dopisat "T" na koniec? Aby to ladilo s Tvojim slovnikom :-)
    Ja som mal na polroka v uzivani auto s Prazskou znackou a chodil som s nim len na Slovensku a potom som s nim siel na vylet az k polarnemu kruhu. Zaujimave bolo zistovat, ako sa nasi vodici spravaju k pomyselnemu "cudzincovi" - vela najma tych Oktaviovych vodicov si mysli, ze cudzinec sa nevyzna. Hmm, s 1.8-kou motorom som sa na tom akurat zabaval a obcas aj zamaval 8)
    Zaujimavejsie bolo sledovat, ze v zahranici, a to vobec nehovorim o vychytenych dovolenkovych destinaciach, ale o Baltickych krajinach a Finsku, zvysok Ceskej populacie nejako nejavil zaujem o diskusiu s "Prazakmi". Cestujuci Plzenskeho autobusu, Frydecky karavan a kopec dalsich kamionistov a pod. ani len neodzdravili, aj ked sme stali od nich 10-20m a oni evidentne vedeli, odkial auto je. Heh, s priatelkou sme sa na vas ucet bavili ako o dusu, pretoze ja som Slovak a ona Spanielka, auto z Ciech, taka super trojka sme boli. Nejlepsi kusok predviedla prave ona, ked svojou (celkom schopnou) Slovencinou sa zacala bavit so psom istych obcanov CR. Aspon ten mal dostatok ludskosti a prejavoval k nej celkom naklonnost :-)
    Takze nieco na tych SPZ-kach predsalen bude...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  21:05

« Bez nadpisu

Opravdu diskuze na nic, ale čím větší * tím větší zájem a tak i já si přidám.
    o SPZ to moc není, ale pravdou je že v každým kraji i městě se jezdí trochu jinak. Mám dvě auta, starý a na něm Pražskou SPZ, když jedu do Prahy tak je to OK, i policajti mě nachaj na pokoji. Pak nový a na něm S, hrůza vject do Prahy, kdejakej * se mi plete do cesty a cítím se jak buran.
    Pak je to i o autě. Bacha na mladasi co jedou ve starým otřískaným škopku. 80% z nich si o sobě myslí jakej není závodník a podle toho to taky vypadá. Pak bacha na starý Avie ( ale i jiný podobný krámy ), ráno ještě OK ale po obědě maj ty lidi z toho krámu dost a podle toho taky jedou. Bodejť by ne, když se to s nima klepe celej den a řve to na ně jak na hluchý, tak jsou z toho vyblblý a jedou blbě a nemůžou za to. Pak blbečkové co maj prachy a myslej si, že si můžou koupit i zeměkouli, ale není pravidlem že má super káru, na to bacha. A specificky vysledováno, Škoda Octavia - víc jak polovina lidí s tím jede jak prase. Ono to auto dobře sedí a podle toho se taky ty lidi s tim chovaj. Sami si ale myslí že je to OK. Možná Octavia proto, že jich je na našich silnicích nejvíc. Kdyby tu jezdili trabanti jako v NDR, tak by jsme se bavili o červených trabantech, protože 99% jich jezdí šedejch a tomu červenýmu by jsme tvrdě záviděli. Octavií občas jedu ( naštěstí málo, služ. kolegy ) a mohu potvrdit že s ní jedu rychleji a riskantněnji než s jinými auty.
    Něco na tom asi bude.
  • 00 Reagovat !

foto

20.01.07  23:23

« Hmmm

je skoda, ze se diskuze cim dal tim vice propada do podobnych dizkuzich o ho*** jako je tato nebo "chci sportaka do 100 tisic". Jen by me zajimalo, ktery vesnican tohle tema zalozil
  • 00 Reagovat !

foto

20.01.07  11:05

« Bez nadpisu

To je ale blbý téma... >:D
    ...každopádně ačkoli vozim na autě B, tak se mi nikdo z cesty neklidí... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  15:51

« Bez nadpisu

Tak pod Strecnom sa na nedostatok prace stazovat urcite nemusi...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  15:47

« Bez nadpisu

Nejsi sám, tady prasí a doma by Ti za to ojeli auto klíčem... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…