Stratil som doklady...
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re: Stratil som doklady...
Ano uz je len jeden technicky preukaz. A na tvojom mieste by som znacky vymenil, aj ked nemusis. S tym povodnym TP ti to fakt moze ukradnut a keby ho aj zastavil policajt niekde tak nebude vediet, ze uz bol niekde medzitym vydany novy TP a kludne ho pusti dalej... -
« Re: Stratil som doklady...
Moja skusenost (Stratil som znacky) s Inspektoratom v SR:
1., Nove znacky 2000 Sk + novy technicak k tomu 0 Sk
2., Ak si nechas stare znacky a len si vybavis novy technicak - 500 Sk
3., Ustrizky mi v zivote nekontrolovali (znamky ano)
Neexistuje teraz nahodou uz iba "osvedcenie o evidencii vozidla" ako jediny doklad, kde su uvedene vsetky udaje? (Toto nahradza maly a velky technicak). -
"-- skrytý --" 11.01.07 12:39
« Stratil som doklady...
Tak sa mi stala nemila vec: stratil som doklady (OP, vodicak, maly technicak,...)
Chcem sa spytat:
1. Da sa jazdit na velky technicak (bez maleho)? Alebo je auto oficialne nepojazdne (samozrejme iny vodic)?
2. Daju sa zmenit SPZ? Kedze som stratil OP aj maly technicak, auto staci ukradnut a zlodej jazdi na oficialne papiere, zmenou SPZ aspon znehodnotim maly technicak... Plus je zlodejovi znama moja adresa (OP), takze nie je problem auto lokalizovat...
3. Stratil som aj ustrizky od dialnicnych znamok (CR, SR), je to problem? Kontroloval vam ich uz niekto niekedy? Ak ano, mali ste u seba ustrizky atd...
Vsetko sa tyka CR dokladov (OP, vodicak, auto registrovane v CR)...
Plus ak vas napadnu dalsie informacie, sem s nimi, ja mam dnes mozog z tejto udalosti vytazeny azaz...