nastavenie LPG? zabeh? spotreba?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.11  13:01

« Odstranenie cukania motora pri LPG.

Ja mám favorit na LPG, spotrebu mám 8 až 9 litrov LPG na 100 km. Tiež mám problém pri nízkych otáčkach motora po pridatí mi cuká /trhá/ motorom, poradte ako to obmedziť a ako sa nastavuje LPG?
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.07  17:01

« LPG

Teda ja jsem mel s LPG formanem jenom problemy. Na volnobeh chcipal, zralo to jako nezavrene.
    I po serizeni to bylo za par dni rozjebane.
    :-/
    Ted uz bych koupil radsi naftaka.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.07  16:17

« Re: nastavenie LPG? zabeh? spotreba?

Proc to resis takhle, zajed za tim, co Ti monoval plyn a at se na to podiva. Ja mam na aute zatim na plyn najeto 8tis kma jeste to neni 100% serizene. Tak na 95 :-) ale jezdit se s tim dalo od zacatku. Ladi mi to zadarmo, chvili trva, nez to da do kupy. Ono je to u me tim, ze malicko vic jezdim a ne vzdy mame oba zrovna cas. Ale je to pohoda, mit takove naklady :-)
  • 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 08.01.07  15:19

« nastavenie LPG? zabeh? spotreba?

Uz asi tyzden mam so svojim Favoritom, na LPG prerobenym len pred presne 1 mesiacom, problem. Nechce nastartovat. Ono sa aj chyti, ale po pridani plynu zdochne. Na zaciatku som s tym LPG mal trochu problemy, no zdalo sa nam, ze sme ich vyriesili, ked sme nastavili volnobezne otacky a mnozstvo plynu prichadzajuceho do motoru. Mal vsak pomerne vysoku spotrebu, zdalo sa nam. Mohlo sa stat, ze sa motor nejako "zzil" s plynom, ktoreho spotreba klesla a teda privod plynu je uz nan velky? Ono, ked mi zdochne motor pri pridani plynu, napadlo ma laika, ci sa neprechlastava. Dnes som to skusil: Rano som dal sytic a bol problem nastartovat. poobede, ked som siel z roboty, som sytic nedal a slo to v pohode. Pri mnonatzi LPG mi bolo povedane, ze je dobre tym syticom do startovania trochu strieknut. Aj preto ma napada, ci tam nie je vela plynu, ked ho zrazu netreba a ide to bez neho. Taktiez mi za jazdy pri pridani plynu sa stava, ze to autom zacuka.
    Je teda mozne, ze auto preslo akymsi zabehom, cim by klesol smad (žízeň) motoru a je potrebne teraz ubrat z privodu plynu?
    Dakujem vsetkym za radu.
    PS: Mam tam system Lovtec (Lovato) s diskovou nadrzou.
    Vy co mate Favorit na plyn, kolko Vam to priemerne asi zere?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…