Odstranění fólie u N1
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
Howard 18.12.06 11:38
« Re: Odstranění fólie u N1
Se sundavanim ti sice neporadim (i kdyz misto fenu bych asi zkusil neco "silnejsiho" ;), ale pridam svou zkusenost - ja si hned od prodejce misto nepruhlednych folii nechal dat na vsechna okna krome celniho ztmavovaci folie se "zrcadlovym" efektem a jsu spokojeny - do auta jde ztezi videt, z auta v pohode (plus tepelny a "antizlodejsky" efekt ;) Je to urcite proti vyhlasce (folie ma byt nepruhledna), ale za dve absolvovane kontroly zelenymi muziky jsem se nedozvedel zadnou vytku a s pripadnou pokutou jsem kdyztak smiren ;o)
Co se pricky tyka, svou "variantu" tu radeji nebudu uvadet... -
"-- skrytý --" 16.12.06 23:24
« Odstranění fólie u N1
Všiml jsme si, že spoustu aut ve specifikaci N1 má sundané fólie do zavazadlového prostoru. Přiznám se, taky jsme to zkoušel je sundat, ale vůbec to nešlo. Zkoušel jsem to nahřát fénem, ale nepomohlo to...
Můžete někdo poradit jak fóĺie sundat? Předem díky.
Jinak, co se sundavání fólie týká, tak si myslím, že je to v rozporu s vyhlášckou ohledně schvalování specifikace N1. Takže takto "upravené auto" by nemělo projít technickou a v nejhorším případě by finančák mohl doměřit DPH ... To si myslím, že se snad nestane, protože jsme se nezávisle ptal dvou zdrojů u Policie ČR, kteří říkali, že hlavní je ta mříž... takže si myslí, že nějaký čas to ještě bude fungovat.
2. Něco silnějšího jsme se bál, abych nepoškodil těsnění okolo ... exup mi poradil firmu kde mu to sundali, ale to až v poslední řadě.
3. Mříž mi zatím moc nevadí, až mě jednou nas*ere, tak jsme slyšel taky o způsobech jak ji nevozit.