AUTOBUSCH, EURODIESEL apod. - zkušenosti???
"-- skrytý --" 07.01.07 20:32
Pulse - plne souhlasim.
Dokonce i ceny jsou obcas lepsi u autorizovanych prodejcu Ford...co se tyka servisu ani nemluvim. Myslim, ze Autobusch zadny servis nenabizi. Moje zkusenost s nimi je...prodame ti auto a kdyz mas nejaky problem tak si jed do Fordu...mas to jeste v zaruce. -
To jak dovazi vozy AutoBusch tak tet delaji daleko kvalitneji i normalni autorizovani dealerove Fordu CR(FMC), Autoin, Charouz atd. Akorad nikde na strankach AutoBusch nevidim nic o servisu jak tedy zajistuji servis??
Urcite bych se nejdrive podival k autorizovanem dealerovi, ktereho kontroluje FMC. -
"-- skrytý --" 01.01.07 10:26
Chtěl jsem od nich 4 dv. Focuse, domluvili jsme si podrobnosti, co lze a co nechci. Po cca 2 měsících mi zavolali že mají pro mne auto. Podíval jsem se na internet a nic jsem nenašel, tak jsem zajel k jejich prodejci, kde mělo stát a tam mi nakonec nabízeli úplně něco jiného než jsem chtěl. Navíc mi jejich ceny nepřipadali až zas tak výhodný, tak nevim. Nakonec jsem koupil Fusiona a jinde. Myslím že jsem nakonec udělal dobře, Fusion mi víc vyhovuje. -
Moik 20.12.06 13:43
Já bych byl opatrnej. Pro mě je nálepka "koupeno v CZ" něco, co snižuje hodnotu.
Mám možnost porovnat dva stejný Focusy II, oba mírně přes 20 000km, jeden ze Zlínska a jeden z Německa a nevěřili byste, o kolik víc byl ten českej vrzavější. Opravdu to bylo poznat. Ten německej byl prostě novej. Ten českej bych nazval jako mírně jetej...
Rozhodně bych kupoval auta z Německa. -
"-- skrytý --" 20.12.06 11:24
Taky jsem shanel auto. Byl jsem i u Autobusche. vse vypadalo v pohode, ale nakonec se mi naskytla koupe auta koupeneho v CR - 1. zaruceny majitel, koupeno primo u autorizovaneho prodejce Ford v miste bydliste. Cena byla jeste lepsi nez u Autobushe - mladsi auto, min najeto, super vybava, koupeno primo ve Ford CR takze zadny problem s nejakou zarukou ci opravama (berou to jako svoje auto) + navic mi dali prodlouzenou zaruku 3 roky. Doporucuju zeptat se u autorizovanych prodejcu Ford CR zda o necem nevi. Obcas se da sehnat dobre auto primo od nich - treba jejich vlastni predvadeci nebo manazerske vozy (muj pripad).
--------------------
Ford Focus II Titaninum 2.0 TDCi