Auto do 1.3 mil CZK - pohodlne, bezpecne, chic, sporty, ...
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
zmulin 06.12.06 15:13
« Bez nadpisu
No dyk sem to taky v % myslel.Pokles z 1,5mega někam mezi 750-800 je podle mě stejnejch zhruba 50% jako třeba ze 450 někam na 250.
Klidně se přiznam,že v mym případě z 850 zhruba na 440,jenom mi to dalo trochu víc práce,abych našel za ty prachy už ten posle facelift. -
Ted 06.12.06 15:10
« Bez nadpisu
citronek: jakej mas ty problem, hochu? :roll: docela chapu, ze si nekdo vybira auto a zajimaji ho nazory jinych lidi. on totiz kazdej nevi vsechno jako ty ;), nekdo muze neco prehlednout, nebo jen nevedet o zajimave alternative... obecne diskuze na tema nejpohodlnejsi auto jsou ponekud zbytecne, v tomto pripade ale docela verim, ze si zakladatel vybirane auto chce koupit. a ze jsi zvyklej vozit si zadek v zebrinaku je mi celkem jedno, ale nebudu ti to vymlouvat. tak prestan resit, kdo za co utraci kolik penez a premejslej, proc ti to vadi ;) -
pepO77sk 06.12.06 15:02
« Bez nadpisu
Ne, kup si novy... vazne. a za dva roky mi cinkni az se toho budes chtit zbavit
Nuz obavam sa, ze auto si budem musiet ponechat na dlhsiu dobu - "ostre vyjadrenie mojej polovicky"
Pod ciarou:
:-! - to vsak neznamena, ze si nebudem moct nieco male - sikovne prikupit :idea: (Honda Civic TypeR, Ford Focus ST, ...) -
"-- skrytý --" 06.12.06 15:01
« zlatého japonce aneb natřásání peří
Tak ať se prosím na mě zakladatel této diskusně náročné větve nezlobí, ale přijde mi to jako natřásání pírek: "podívejte, kolik na to mám" aneb myslím, a to nechť zakladatel bere jako poklonu, že kdo je schopen si vydělat 1.3 mil. na auto, asi není tak "blbý" aby nevěděl, jaké si má vybrat...na takovýchto diskusích se stejně houby dozví, takže jsme u toho /vzájemného/ natřásání pírek, že? Jinak všelijaké vymoženosti jako dvouzónová klima a DVD v zadních opěrkách, na 50 způsobů nastavené sedadlo....kdo se bez toho neobejde - nechápu, jak může chodit do restaurací, něco pojíst u stolu, občas zavítat do MHD....věřte, že lidský zadek toho hodně snese a že vás jen tak něco neofoukne. :) -
pepO77sk 06.12.06 14:57
« Re: Re:
matuS:
ano - pre Teba vyjde BMW lacnejsie pretoze BMW ponuka items, kdezto japonec ponuka iba balicky. Mne vyhuvuju balicky resp. obsah balickov. Typicky osvetlenie, zadna roletka, prahy, parkovacia kamera, bluetooth, MarkLevinson, atd ...
Ja som sa to snazil porovnat 1:1.
Myslim, ze sa dalej dostaneme v diskusii k problemu co je lepsie: balicky alebo polozky v ponuke. Kazda automobilka ma svoje politiky.
note: mimochodom, po rozhovore s predajcom sa spravidla da vzdy dohodnut nieco co v oficialnych materialoch nie je ... -
zmulin 06.12.06 14:55
« Re:
Já bych se toho nebál a připadá mi to ekonomičtější.Taky sem kupoval zhruba rok starý se 30k najeto za půlku.Přímo od jednoho němčoura,kterej jen zjistil,že bude najíždět delší trasy do rachoty,tak to měnil za to samý v naftě.
Každopádně ten pokles ceny co se tady občas vytýká italům se koukám nevyhne ani BMW,co vy dva kluci Baworácký :?: ;-) >:D (sorry,ale to sem musel...) -
matuS 06.12.06 14:49
« Re:
ja som si robil presne porovnania a podla cennikov vychadzalo bmw s vybavou ako ma IS luxury o cca 300tisic drahsie, lenze: klasicka nevyhoda japonskej balikovej vybavy - musis si zaplatit stupen vybavy a dostanes kopec veci, ktore ani nechces. Ja som chcel bixenon, kozu, drevo a parkovacie senzory, stalo to 250tis (u bmw by tieto veci stali asi 150tis) a dostal som k tomu 3 pamate na kazde sedadlo, elektricky volant, nasvietene prahy, elektricku roletku a dalsie blbosti...akoze super veci ale v dennom pouzivani dost zbytocne. Takze v konecnom sucte vyjde japonec lacnejsie ale v skutocnosti to tak byt vobec nemusi. -
Ted 06.12.06 13:41
« Bez nadpisu
treba ta lista je pouze zakladni varianta... a tady se to kolem ni toci. proste BMW je drazsi nez lexus, to je fakt. Lexus jako skoro kazdej japonec se sem dovazi v predem definovanych variantach a proto je v zakladu vybavenejsi. zakladni tvar palubky se mi libi a ovladani je zcela intuitivni a neodvadi pozornost. umisteni profi navigace je des... vypada to jako vred na palubce... a zpracovani stropniho svetla je vazne hnusny, to nechapu. e46 byla v tomto nekde jinde... doufam ze budouci generace se trochu srovna...

ale iste, ale to sa da nielen u lexusu ale aj u bmw.
resp nechces mi snad povedat, ze v lexuse ti spravia balicek na mieru? :)
Ale trocha to uz pochopili aj japonci, teda hlavne v usa, kde sa k IS da dokupit dost siroka vybava bez balickov, napr iba Mark Levinson, iba parkovaky (to aj u nas) a pod.