Auto do 1.3 mil CZK - pohodlne, bezpecne, chic, sporty, ...

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.12.06  15:30

« Re: Re: Re:

note: mimochodom, po rozhovore s predajcom sa spravidla da vzdy dohodnut nieco co v oficialnych materialoch nie je ...
    ale iste, ale to sa da nielen u lexusu ale aj u bmw.
    resp nechces mi snad povedat, ze v lexuse ti spravia balicek na mieru? :)
    Ale trocha to uz pochopili aj japonci, teda hlavne v usa, kde sa k IS da dokupit dost siroka vybava bez balickov, napr iba Mark Levinson, iba parkovaky (to aj u nas) a pod.
  • 00 Reagovat !

foto zmulin

zmulin 06.12.06  15:13

« Bez nadpisu

No dyk sem to taky v % myslel.Pokles z 1,5mega někam mezi 750-800 je podle mě stejnejch zhruba 50% jako třeba ze 450 někam na 250.
    Klidně se přiznam,že v mym případě z 850 zhruba na 440,jenom mi to dalo trochu víc práce,abych našel za ty prachy už ten posle facelift.
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.12.06  15:10

« Bez nadpisu

citronek: jakej mas ty problem, hochu? :roll: docela chapu, ze si nekdo vybira auto a zajimaji ho nazory jinych lidi. on totiz kazdej nevi vsechno jako ty ;), nekdo muze neco prehlednout, nebo jen nevedet o zajimave alternative... obecne diskuze na tema nejpohodlnejsi auto jsou ponekud zbytecne, v tomto pripade ale docela verim, ze si zakladatel vybirane auto chce koupit. a ze jsi zvyklej vozit si zadek v zebrinaku je mi celkem jedno, ale nebudu ti to vymlouvat. tak prestan resit, kdo za co utraci kolik penez a premejslej, proc ti to vadi ;)
  • « 00 Reagovat !

foto zmulin

zmulin 06.12.06  15:08

« Re:

Tak si kup dvě za cenu jednoho jak Ti tady radili a budeš si toho vzteklýho prcka moct užít rovnou.Manželky se jenom zeptej jakou že to chce barvu toho většího ;-)
  • 00 Reagovat !

foto pepO77sk

pepO77sk 06.12.06  15:02

« Bez nadpisu

Ne, kup si novy... vazne. a za dva roky mi cinkni az se toho budes chtit zbavit
    Nuz obavam sa, ze auto si budem musiet ponechat na dlhsiu dobu - "ostre vyjadrenie mojej polovicky"
    Pod ciarou:
    :-! - to vsak neznamena, ze si nebudem moct nieco male - sikovne prikupit :idea: (Honda Civic TypeR, Ford Focus ST, ...)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.06  15:01

« zlatého japonce aneb natřásání peří

Tak ať se prosím na mě zakladatel této diskusně náročné větve nezlobí, ale přijde mi to jako natřásání pírek: "podívejte, kolik na to mám" aneb myslím, a to nechť zakladatel bere jako poklonu, že kdo je schopen si vydělat 1.3 mil. na auto, asi není tak "blbý" aby nevěděl, jaké si má vybrat...na takovýchto diskusích se stejně houby dozví, takže jsme u toho /vzájemného/ natřásání pírek, že? Jinak všelijaké vymoženosti jako dvouzónová klima a DVD v zadních opěrkách, na 50 způsobů nastavené sedadlo....kdo se bez toho neobejde - nechápu, jak může chodit do restaurací, něco pojíst u stolu, občas zavítat do MHD....věřte, že lidský zadek toho hodně snese a že vás jen tak něco neofoukne. :)
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.12.06  14:58

« Bez nadpisu

ten pokles je porad nekde jinde, zvlast kdyz se vydas touto cestou. nesmis brat absolutni castky, ale procenta ;) je jasny, ze auto za 1.5 mega ztrati celkove na cene vic, nez stilo za tretinu... :D
  • « 00 Reagovat !

foto pepO77sk

pepO77sk 06.12.06  14:57

« Re: Re:

matuS:
    ano - pre Teba vyjde BMW lacnejsie pretoze BMW ponuka items, kdezto japonec ponuka iba balicky. Mne vyhuvuju balicky resp. obsah balickov. Typicky osvetlenie, zadna roletka, prahy, parkovacia kamera, bluetooth, MarkLevinson, atd ...
    Ja som sa to snazil porovnat 1:1.
    Myslim, ze sa dalej dostaneme v diskusii k problemu co je lepsie: balicky alebo polozky v ponuke. Kazda automobilka ma svoje politiky.
    note: mimochodom, po rozhovore s predajcom sa spravidla da vzdy dohodnut nieco co v oficialnych materialoch nie je ...
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.12.06  14:55

« Bez nadpisu

Ne, kup si novy... vazne. a za dva roky mi cinkni az se toho budes chtit zbavit ;)
  • « 00 Reagovat !

foto zmulin

zmulin 06.12.06  14:55

« Re:

Já bych se toho nebál a připadá mi to ekonomičtější.Taky sem kupoval zhruba rok starý se 30k najeto za půlku.Přímo od jednoho němčoura,kterej jen zjistil,že bude najíždět delší trasy do rachoty,tak to měnil za to samý v naftě.
    Každopádně ten pokles ceny co se tady občas vytýká italům se koukám nevyhne ani BMW,co vy dva kluci Baworácký :?: ;-) >:D (sorry,ale to sem musel...)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.12.06  14:49

« Re:

ja som si robil presne porovnania a podla cennikov vychadzalo bmw s vybavou ako ma IS luxury o cca 300tisic drahsie, lenze: klasicka nevyhoda japonskej balikovej vybavy - musis si zaplatit stupen vybavy a dostanes kopec veci, ktore ani nechces. Ja som chcel bixenon, kozu, drevo a parkovacie senzory, stalo to 250tis (u bmw by tieto veci stali asi 150tis) a dostal som k tomu 3 pamate na kazde sedadlo, elektricky volant, nasvietene prahy, elektricku roletku a dalsie blbosti...akoze super veci ale v dennom pouzivani dost zbytocne. Takze v konecnom sucte vyjde japonec lacnejsie ale v skutocnosti to tak byt vobec nemusi.
  • 00 Reagovat !

foto pepO77sk

pepO77sk 06.12.06  14:37

« Bez nadpisu

takze ma odhovarate kupovat nove? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.12.06  14:08

« Bez nadpisu

to je pravda... doufam, ze sem nepride moc lidi... :-) co bych si koupil priste??? :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.06  13:58

« Bez nadpisu

nekdo si prece ty novy kupovat musi ne?? >:D
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.12.06  13:57

« Bez nadpisu

jo, ale nekteri ti pak reknou, ze chtej novy ;) radsi... radsi nez mit dve...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.06  13:54

« Bez nadpisu

zrovna minulej tyden jsem mel nabidku 530d rok stary v plny polni za 920tkc................................po… 2mil
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.12.06  13:51

« Bez nadpisu

tak tak. novy kupuje jen blazen. rok stary, 5000km a muzes mit dva
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.06  13:49

« Bez nadpisu

to souhlasim. proto nema smysl kupovat novy 8)
  • 00 Reagovat !

foto pepO77sk

pepO77sk 06.12.06  13:45

« Bez nadpisu

Pri rovnakej vybave auta (interier/exterier) bude Lexus IS asi lacnejsi. Skusal som len tak "naslepo" naklikavat BMW Car Configurator - a cena mi vyskocila trosku vyssie.
    Myslim, ze je vseobecne zname, ze ceny priplatku su nadhodnotene.
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.12.06  13:41

« Bez nadpisu

treba ta lista je pouze zakladni varianta... a tady se to kolem ni toci. proste BMW je drazsi nez lexus, to je fakt. Lexus jako skoro kazdej japonec se sem dovazi v predem definovanych variantach a proto je v zakladu vybavenejsi. zakladni tvar palubky se mi libi a ovladani je zcela intuitivni a neodvadi pozornost. umisteni profi navigace je des... vypada to jako vred na palubce... a zpracovani stropniho svetla je vazne hnusny, to nechapu. e46 byla v tomto nekde jinde... doufam ze budouci generace se trochu srovna...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…