Auto do 1.3 mil CZK - pohodlne, bezpecne, chic, sporty, ...
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
pepO77sk 06.12.06 16:45
« Re: Re: Re: Re:
matuS>
Tahara -> Sahara >:D
Ako sa tak v poslednej dobe pozeram na vyrobky tak vsetko je to Cina, India, Banglades, Turecko - takze asi niekde tam ...
... ale nie vazne; pri dnesnej silnej globalizacii asi velmi vela neznamena kde je dany produkt fyzicky montovany. Dolezitejsie, ze ten produkt je sravne navrhnuty, vyrobny proces funguje spravne, dodavatelia su kvalitny atd. Staci aby jeden element nesiel tak ako ma - a je problem - vid bratislavke VW a madarske motory (ci prevodovky?) -
matuS 06.12.06 16:38
« Re: Re: Re:
ja som sa po tomto tiez pidil a podla diskusii je is220d vyrobene v japonsku. Otazka je ohladom motora, lebo D4D 180k je kompletovany v polsku. Takze bud si motory posielaju do japonska a tam to montuju do aut, alebo si tam tych par motorov robia sami(ale to nepredpokladam)
Inak IS250 rwd&awd a IS350 sa robia v dvoch tovarnach: Tahara a TMK. Ani jedno nerozumiem co znamena. -
pepO77sk 06.12.06 16:08
« Bez nadpisu
Ano - dohoda plati u kazdeho predajcu - ako u kazdeho obchodu vseobecne (pozname to).
Co sa tyka balickovania - Lexus a japonci sa v poslednej dobe ucia; sice pomaly, ale predsa.
Citronek: hmmm - nebudem sa k tomu nejako zvlast vyjadrovat. Myslim, ze kolega huml76 to vystihol presne.
Len mimochom - v Prahe chodim IBA v MHD a autom skoro vobec nechodim. Rano cestou do prace si pekne pospim, vecer precitam knihu alebo casopis .... -
matuS 06.12.06 15:30
« Re: Re: Re:
note: mimochodom, po rozhovore s predajcom sa spravidla da vzdy dohodnut nieco co v oficialnych materialoch nie je ...
ale iste, ale to sa da nielen u lexusu ale aj u bmw.
resp nechces mi snad povedat, ze v lexuse ti spravia balicek na mieru? :)
Ale trocha to uz pochopili aj japonci, teda hlavne v usa, kde sa k IS da dokupit dost siroka vybava bez balickov, napr iba Mark Levinson, iba parkovaky (to aj u nas) a pod. -
zmulin 06.12.06 15:13
« Bez nadpisu
No dyk sem to taky v % myslel.Pokles z 1,5mega někam mezi 750-800 je podle mě stejnejch zhruba 50% jako třeba ze 450 někam na 250.
Klidně se přiznam,že v mym případě z 850 zhruba na 440,jenom mi to dalo trochu víc práce,abych našel za ty prachy už ten posle facelift. -
Ted 06.12.06 15:10
« Bez nadpisu
citronek: jakej mas ty problem, hochu? :roll: docela chapu, ze si nekdo vybira auto a zajimaji ho nazory jinych lidi. on totiz kazdej nevi vsechno jako ty ;), nekdo muze neco prehlednout, nebo jen nevedet o zajimave alternative... obecne diskuze na tema nejpohodlnejsi auto jsou ponekud zbytecne, v tomto pripade ale docela verim, ze si zakladatel vybirane auto chce koupit. a ze jsi zvyklej vozit si zadek v zebrinaku je mi celkem jedno, ale nebudu ti to vymlouvat. tak prestan resit, kdo za co utraci kolik penez a premejslej, proc ti to vadi ;) -
pepO77sk 06.12.06 15:02
« Bez nadpisu
Ne, kup si novy... vazne. a za dva roky mi cinkni az se toho budes chtit zbavit
Nuz obavam sa, ze auto si budem musiet ponechat na dlhsiu dobu - "ostre vyjadrenie mojej polovicky"
Pod ciarou:
:-! - to vsak neznamena, ze si nebudem moct nieco male - sikovne prikupit :idea: (Honda Civic TypeR, Ford Focus ST, ...)