Auto do 1.3 mil CZK - pohodlne, bezpecne, chic, sporty, ...
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 12.07.07 09:59
« Re: Konecny verdikt
My ti blahopřejeme k dobré volbě,ale protože v jiné diskusi se ti 12.12.2006 líbil IS s béžovým(zlatým)interiérem,bylo rozhodování snad relat.snadné.Osobně bych auto kupoval podle sebe,ne co mi kdo poradí,ale to je můj extrémní názor po 30 letech střídání různých aut,která ani nespočítám,svá privátní.Služební nepočítám vůbec... :-! -
"-- skrytý --" 19.01.07 23:01
« Bez nadpisu
Obecně všechny autorizované servisy jsou na h***. A to chodím jen do Škody.
Ta Camrina nebyla zas tak špatný auto, měl jsem možnost se s ní svézt, byl to jen motor 2,2 s manuálem a ne 3,0 s automatem a nebylo to špatný svezení.
Na Volvo se musíš podívat na jejich stránky, nebo lépe zajít k dealerovi a otestovat. Ale osobně bych bral toto S80. Když ona S60 je spíše sporotovnějšího ražení, takže je tímto způsobem koncipována i celá její karoserie. -
pepO77sk 17.01.07 09:16
« Bez nadpisu
Volvo S80: kedysi davnejsie som sedel v S60 - a nejako ma to neoslovilo. Nove S80 som zatial neskusal - ale preco nie. Pri S80 sa obavam, ze sa (3.2 s nejakou vyssou vybavou) nedostanem na pozadovanu cenu.
Toyota Camry: v nasich koncinach dost exoticke auto. Mal som uz auto ktore nebolo oficialne dovazane do CR a potom s autorizovanym servisom nie je velka slava ... -
"-- skrytý --" 27.12.06 00:23
« Re: Re:
Osobne mam IS 250tku v luxury pakete s automatom a som nadmieru spokojny jedine co by som si nedal na auto su 18stky kolesa lebo zhorsuju jazdny komfort...
ale neviem ci na hory je zadny nahon to prave
Chod sa previezt a uvidis co ti bude najviac vyhovovat -
Ted 07.12.06 15:34
« Bez nadpisu
nejak jsem nepochopil cos tim jako chtel rict... zla krev nehrozi... ja jsem jednou videl nabourany subaru...rika to neco?? z toho co pises navic vyplyva, ze to nebyl origos alarm, protoze ten vydava jiny zvuky. takze jestli tam nekdo neco dobastlil... porouchat se ostatne muze cokoli, pro rozhodovani bych uprednostnil spis upozorneni na klasicky neduhy auta. coz je u trojky predni naprava, diferak, rucni brzda... -
impaler 07.12.06 15:15
« Re:
humle76,
myslel jsem to jako perličku bez zlé krve, ale když už ses naježil, tak uznej, že to vypadá blbě. Neumím si vysvětlit, jak se mu to přihodilo, ale dost by mě to nasralo i u levnější káry.
Když už se tady vážně diskutuje o tom, jestli má bavor za ty prachy dostatečně důstojný čudlíky na stropě...
Označil jsem to jako OT pro pobavení a k diskusi se jinak nevyjadřuju, kdyby byla chuť to dál řešit. To učorování mě nenapadlo - ale on se tvářil nešťastně a měl na sobě oblek...no divný prostě. -
impaler 07.12.06 08:22
« OT: BMW 5er
Pánové, nedá mi to:
Dnes ráno mě dojel poslední pětkový model kombi a troubil jak zjednaný. Takový to "fakt spěchám a fakt nezavazej". Rychle za sebou, dlouze, rychle, prostě nepravidelně a intenzívně.
A pak už toho bylo tolik, aniž by se to auto někam tlačilo, že jsem ho začal sledovat. Tomu nešťastníkovi to normálně troubilo samo! :shock:
Chtěl jsem se ho na světlech přes okýnko zeptat, co s tím má, ale neměl čas, hrozně někam telefonoval. A do toho tutú, tutututú.....fakt blbý.

Je iste, ze sa pacia aj ine auta - Lexus IS bol u mna kompromis mojich terajsich poziadavkov (+ par rokov dopredu).
P.S.: Nechcem sa k tomu uz vracat, no zatial sa necitim na MPV, velke kombi a pod. Ked uz budem v takom stadiu (co pride s vacsou rodinou) budem zaroven uvaovat aj o aute iba pre mna - moj sen - anglicky veteran (mozno aj replika) <- hmmm to bolo dost out-of-topic.