Mazda 6
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 04.02.07 20:14
« Re: Re: Re:
nj vec vkusu. prave sem si driv rikal jak se to muze nekomu libit. je to sice cervena ale takova naoranzovela. proste se mi vic libej ty bily. ale jak rikam vec vkusu. nejel sem jak s M6 MPS tak ani M6 3,0i ale dokud bude 3,0i s cervenyma svetlama tak pro me nema vyznam :D. ale kdyz sme u toho motoru, tak ten sestivalec bude mit asi lepsi zvuk :-) ale zase to turbíčko... -
neregistrovaný: "bagrb" [85.160.5.XXX] 04.02.07 00:59
« Re: Re:
To je vec nazoru, mne se napriklad ty zadni cervene (nevim kdes vzal ty oranz) svetla libi mnohem vice nez ty pruhledne. Pravda, kdyz s tim mazda prisla, byla to bomba, ted mi to vsak prijde klise a vic mne zaujmout cervene a i tim, ze jsou jinak tvarovane, predevsim na cerne ci bile barve vozu...Muj nazor je, nez jit do 2.3 V4 radeji do 3.0 V6 ... s MPS jsem jeste nejel, tak nemohu srovnavat -
neregistrovaný: "lenivy dabel" [84.16.33.XXX] 01.02.07 16:29
« Re:
Jan Despota: myslim, ze Mazde sa v Europe do V6 uz moc nechce - predchadzajuce pokusy (modely Xedos, ci 2.5V6 v M626) skoncili komercne biedne, tak sa radsej zamerali na "masovky". MPS je vynimka, je to "akoze cisty sportiak", skor o image nez o predajnych cislach - preto turbo, priame vstrekovanie, 4x4... -
"-- skrytý --" 31.01.07 07:43
« Bez nadpisu
vsechno ve zlem proti fordu >:D je to moje nejneoblibenejsi znacka >:D ale zpatky k tematu. je pravda ze je skoda ze tu neni i ten trilitr ale je to nadruhou stranu logicke ze tady neni. kdyby tu byl ubyly by prodeje 2,3 DISI turbo... a oba by byly ztratovy. takhle to vydelava. a kdyz 3,0i tak jedine s karoserii 4europe :-) tzn bile (nyni sede) koncove svitilny... -
janodespota 30.01.07 22:43
« Bez nadpisu
Mne je naopak V6 sympatickejsi jak 2.3 DISI. Mozno nema taky hruby vykon, ale zda sa byt kultivovanejsi, pohodovejsi a zrejme mechanicky odolnejsi... Preto mi je luto, ze Mazda nedistribuje tento model aj v europe. Ale to by sa zrejme nepacilo Fordu (zatracena konkurence...) I ked nic v zlom proti Fordom... -
janodespota 29.01.07 23:01
« Bez nadpisu
V USA sa predava aj verzia s 3.0 V6 motorom. Pozeral som na tipcarse inzeraty a tri mazdy6 - dovoz z USA tam zrovna ponukaju. Vraj maju 226 konskych sil, tak ma napada, Ford a Mazda spolupracuju a co sa tyka vykonu - to je presne tolko co ma Mondeo ST220. Nachadza sa v 3litrovych mazdach motor Duratec ST ? :?: :?: