Mazda 6
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
neregistrovaný: "Omron" [194.108.42.XXX] 12.03.07 12:27
« koroze
Při prvním pozimním ručním mytí jsem o víkendu ke svému úžasu zjistil, že i mou M 6 (v provozu od 4/2003) postihla koroze. Lemy zadních blatníků. Záruka na prorezivění by měla být 12 let. Ale co je to platné, když už je to jednou chycené. Vaše zkušenosti? Názory? Nedeklarovala Mazda náhodou celopozinkovanou karoserii u M 6? Hodlám to samozřejmě řešit v autorizovaném servisu. -
To hraboš: Mazda6 - JEDNOJEDNOZNACNE!!! Kvalita, design, jazdne vlastnosti, podvozok, bezpecnost ... Tu nie je naozaj co riesit ;-) Teda aspon pre mna. Inak prave mam za sebou asi 400km (50% hradska, 50% dialnica) a musim Ti povedat, ze nechcelo sa mi z toho auta vystupovat - zazitok z jazdy, proste nieco paraaadne! >:-[] teeedeeeiiicka len tak uhynali >:-[] -
"-- skrytý --" 10.03.07 14:55
« Re: Re: Re:Mazda 6 Wgn vs.Vectra Caravan
no s vectrou bych to ani nesrovnaval. pro manzelku teda mozna jo :D. mazda 6 ma nesrovnatelne lepsi podvozek. pak je to taky zaruka kvality. jestli mas moznost rozhodne ber mazdu 6. jinak si nemysli ze opel nemam rad. meli sme corsu, vectru (starsi) a byli sme spokojeny ale mazda je uplne o necem jinym. a design je taky mnohokrat hezci. ty vysokotocive motory, no proste lahoda celkove co vam mam povidat :D -
"-- skrytý --" 10.03.07 10:23
« Re: Re:Mazda 6 Wgn vs.Vectra Caravan
to hraboš: manželka má mazdu 6 2.0 sedan výbava touring asi mesiac najazdil som s ňou už asi 4t/km a môžem povedať že je to najtichšie a najkomfortnejšie auto s ktorým som jazdil(v porovnaním s Octavia I, Renault Megan sedan II a Renault combi II) a to aj pri rýchlosti do 140km.Samozrejme kombi može mať iné/horšie odhlučnenie.V 2.0l verzii je naviac 6 rýchl.prevodovka čo podľa mňa tiež prispieva k nižšiemu hluku...ako zatiaľ jedinú slabinu som objavil nedostatočne dimenzované audio, ktoré je dostačujúce na bežnú produkciu ale ked si pustíš vážnu hudbu tak to nie je hi fi kvalita(ale zas v porovnaní s inými autami je to dobrý štandard)...to ja len že som tak zhýčkaný dokanolosťou mazdy 6, že mi vadí už aj takáto prkotina:o))) -
"-- skrytý --" 10.03.07 01:32
« Re:Mazda 6 Wgn vs.Vectra Caravan
Dobrý den,,,po mém malém nakukování po Mpv-C4 grand picasso,a Mazdě5(manželka bohužel tyto zavrhla),jsem se navrátil ke kombíku..aktuálně se rozhoduji mezi Vectrou caravan 1,8i a Mazdou 6 2,0i-chci znát váš názor v čem by Mazda měla být lepší..mé dojmy z Mazdy jsou-komfortnější,vybavenější,jízdní vlastnosti...jediné co mě u M6 vadilo,byl dosti značný aerodinamický hluk-co si o tomhle jevu myslíte,zda je to z uživatelského pohledu opravdu tak markantní...díky za vase postřehy a názory -
"-- skrytý --" 08.03.07 15:36
« Re: Re: Re: Re: Mazda 6
no ja s ni jezdim tak 2x za tejden. je taty :-) ale kdyz jedem na chatu nebo nekam dal tak se vetsinou stridame. On jezdi takovou tu pohodicku, moc to nevytaci (max tak do 3500ot./min) ale jezdi celkem rychle (obec 50-60, mimo obec kolem 130 a dalnice jak to jde takze nekdy i naplno). Kdyz jedu ja, tak ac nejezdim o moc rychleji, tak to vic vytacim. bavi me ten zvuk a zatah >:D M6 rulez -
"-- skrytý --" 04.02.07 20:14
« Re: Re: Re:
nj vec vkusu. prave sem si driv rikal jak se to muze nekomu libit. je to sice cervena ale takova naoranzovela. proste se mi vic libej ty bily. ale jak rikam vec vkusu. nejel sem jak s M6 MPS tak ani M6 3,0i ale dokud bude 3,0i s cervenyma svetlama tak pro me nema vyznam :D. ale kdyz sme u toho motoru, tak ten sestivalec bude mit asi lepsi zvuk :-) ale zase to turbíčko... -
neregistrovaný: "bagrb" [85.160.5.XXX] 04.02.07 00:59
To je vec nazoru, mne se napriklad ty zadni cervene (nevim kdes vzal ty oranz) svetla libi mnohem vice nez ty pruhledne. Pravda, kdyz s tim mazda prisla, byla to bomba, ted mi to vsak prijde klise a vic mne zaujmout cervene a i tim, ze jsou jinak tvarovane, predevsim na cerne ci bile barve vozu...Muj nazor je, nez jit do 2.3 V4 radeji do 3.0 V6 ... s MPS jsem jeste nejel, tak nemohu srovnavat