Mazda 6

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.07  15:45

« Bez nadpisu

a taky ste este nerekli ze M6 je mnohem hezci :). jinak nevim jaky je mondeo 2,0i ale v top gearu srovnavali M6 MPS a Mondeo ST220 a mondeo dostalo docela na * :)
    M6 rulezzz
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MiB" [85.160.8.XXX] 26.03.07  01:39

« Re: Re: Re:

Mam zcela opacny pocit . Mazda ma imho o neco mekci , komfortnejsi podvozek . Mozna kombik m6 je na tom oproti obrovskymu kombi fm lepe, ale hb / sdn urcite ne.
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "stax" [83.208.188.XXX] 25.03.07  21:10

« 4WD

Nemáte představu, zda Mazda plánuje M6 4WD s řadovými i dieslovými motory a třeba w provedení Wagon?? Pokud nikoliv, tak plánuji dezertovat: Legacy. Jinak M6 zatím nejlepší volba, kterou jsem u koupi nového auta udělal!
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "tempe" [85.13.78.XXX] 25.03.07  17:48

« Re: Re:

droguješ?Mám možnost jezdit oběma,ale Mazda sedí daleko líp.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.07  15:59

« Re: Re:

Pokud máš na mysli Mondeo co se právě představilo v Ženevě tak asi budeš mít pravdu, pokud současné co se ještě prodává tak na M6 nemá, v Mostě na okruhu oba s 2.0 benzinem (M6 108 kW, FM 107 kW při prakticky stejné hmotnosti) a výsledek cca 1 - 1,5 sec ve prospěch M6 podle schopností řidiče ale M6 vždy rychlejší (díky celkově vyváženejším jízdním vlastnostem kdy M6 je především rychlejší na výjezdech z táhlých zatáček a asi má o chloupek nižší těžiště a nižší světlost podvozku což by zase pomohle FM na rozbité silnici) no a co se týče motoru tak než 2,5l z Volva já bych volil přeplňovaný 2,3 disík který je výkonově o 65 HP výš a nemluvě o nižší váze. Naproti tomu FM je větší a praktičtější, v některých rozměrech jako je vnitřní výška nebo šířka v loktech je o dost větší a celkový dojem z prostoru je, že je o téměř třídu větší i když z papírových rozměru to tolik není. Můj z závěr je, že M6 je spíše do sportovna orientované auto s průměrnou velikostí, FM je ryze praktické auto s v podstatě nepřekonanými rozměry ve své třídě ale ke sportování zrovna není.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.07  13:26

« Re:

Mazda 6 je dobra volba , bohuzel jizdnimi vlastnostmi = podvozkem= na Mondeo nema . Idealni by byla M6 s podvozkem z Mondea a 2.5 T5 turbem z Volva .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.07  00:38

« Re: záruka proti prorezivěni

To je bohužel smutná skutečnost. Je ale problematické něco předělávat během tříleté záruky na auto. Mimochodem, prodejce mi řekl, že ty lemy blatníků ošetřují v rámci předprodejního servisu, protože Japonci neberou dostatečně v potaz naše nasolené silnice. Dáne, kde Ti to rezlo? Kolem vyvrtaných děr?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.07  21:45

« Re: záruka proti prorezivěni

To s reklamací je sice hezká věc, ale pokud po záruce přestanete dělat servis v Mazdě, ale budete servisovat jinde, zejména z cenových důvodů, tak veškerá záruka padá.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "dán" [85.160.86.XXX] 23.03.07  21:42

« Re: koroze

Chybička se vloudila, myslel jsem zadní blatník, samozřejmě.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  14:45

« záruka proti prorezivěni

Tak mne zastoupením Mazdy bylo potvrzeno, že 12 letá záruka proti prorezivění se vztahuje i na korozi vzniklou v důsledku montáže originálního příslušenství autorizovaným prodejcem, což se dalo předpokládat. Takže reklamace je na místě a nikoliv předělávání, k němuž nabádá dán a jehož příspěvky by působily důvěryhodněji, kdyby se zaregistroval.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Omron" [194.108.42.XXX] 19.03.07  13:08

« koroze

Dáne, puchýřkují zadní nárazníky? Vždyť jsou plastové!?
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "dán" [85.160.103.XXX] 18.03.07  22:32

« Re: Re: Re: Re: Handsfree A2DP

Ahoj,
    je třeba nechat vystříkat blatníky zevnitř a do prahů poslat nějakou pěnu nebo co. Já tomu moc nerozumím.
    Zase se ozvu, jen co něco zjistím.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.07  08:25

« dotatečná montáž spojleru a koroze

dán: Spojler mně budou v následujících dnech montovat na HB. Jak jsi předělával již přilepený spojler? Nebo je přišroubovaný? Kdes auto kupoval? Maš sedan nebo HB před FL nebo po FL?
    Mám za to, že když autorizovaný servis montáží originálního přislušenství naruší původní protikorozní ochranu a náležitě ji neobnoví, pak by v souvislosti s tím vzniklá koroze měla spadat do 12 leté záruky proti prorezivění zevnitř. Pokusím se to zítra ověřit na zastoupení Mazdy. Stejně tak svépomocná antikorozní ochrana by měla být v souladu se záručními podmínkami.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.07  00:45

« Re: Re: Re: Handsfree A2DP

Ahoj dán! Pises: "...je třeba udělat po zimě kompletní antikorozní údržbu."
    Mozes prosim poradit kde a ako to budes robit? Co vsetko to vlastne obnasa?
    Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "dán" [85.160.81.XXX] 17.03.07  23:55

« Re: Re: Re: Mazda 6 Vrzani v interieru

Jako že v tom vozíš kozu, nebo kozy???
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "dán" [85.160.81.XXX] 17.03.07  23:50

« Re: Re: Handsfree A2DP

Dobrý večer, pánové, po delší době.
    Mám několik málo příspěvků do diskusí.
    Co se týče koroze blatníků, je to, jak mi bylo řečeno v Mazdě, asi jediná vada na kráse celého vozu. Taky mi to rezne a je třeba udělat po zimě kompletní antikorozní údržbu.
    Pokud si budete nechávat dodělávat křídlo na kufr nebo prahy v prodejnách v ČR a ne přímo ve fabrice v JPN, tak si to pak doma znova předělejte, aby vám neodešly prahy a kufr rzí. Mně už se to děje. Korozní ochrana je u M6 v těchto místech tragická. Dokonce mi puchýřkují zadní nárazníky i na vnějších partiích. U OCT I se mi to nikdy nestalo.
    Z HF sad se mi osvědčily Bluetooth sady od Nokie. Žádný dráty, ani vrtání kamkoliv.
    Jinak by mě zajímaly nějaké podrobnosti o nové M6.
    Mějte se a lovu OCT zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.07  19:37

« Re: Handsfree A2DP

Ahoj stax - bohuzial odpoved neviem ale skus (ak si este nie) napisat na [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "stax" [83.208.188.XXX] 13.03.07  22:05

« Handsfree A2DP

Nemáte někdo zkušenosti s originálními audiosoustavami v M6? Rád bych si chtěl pořídit HF sadu Nokia Cark20W, která posporuje A2DP (stereo přenos audia) a nevím jestli to bude spolehlivě fungovat po napojení (např. kde se bude volit hlasitost -na HF nebo na rádiu?). Jde mi o přehrávání audia z telefonu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.07  22:59

« Re:

no to bude asi ono. v sedanu ta deska neni, desku nad rezervou mame pozmenenou (jiny povrch). a zadne pazvuky...
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 12.03.07  22:55

« Bez nadpisu

Tie pazvuky ta pribudali casom. Ziadny strach, nie je to nic tragicke, da sa to vyriesit. Je potrebne podlepit zadne plato, plasty v kufri, dosku na rezerve atd. Den roboty a je to OK.
    Na druhej strane ja som na pazvuky dost citlivy. Manzelka nepocula nikdy ziadny pazvuk ;)
    Mam teraz najazdenych 83 000 km za 2 a pol roka a som prvy majitel. Auto kupovane nove v Rakusku. Vybava Evolution II - u nas nebola. Inak fotky su na mazdaklube - mam tam rovnaky nick.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…