Přehřívání motoru Škody Felicie - PROSÍM PORAĎTE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• 00 Reagovat !

foto

04.11.2006  03:28

Přehřívání motoru Škody Felicie - PROSÍM PORAĎTE

právě jsem se vrátil z cesty,jel sem do Vsetína a zpět cca 80 km jedna cesta.jel jsem s vozíkem ... cesta tam proběhla bez problému,ale po cestě zpět jsem musel jet stále na čtverku ,aby se mi nepřehřál motor ... (protože mi pořád ukazovalo tepleto už nad 110°C a už to bylo v červeném poli,taxem zastavil,po chvíli čekáni v té zimě,jsem dolil-nebylo třeba,pač tam předtím byla no a po pár km znova to samé,taxem opět zastavil zopakoval to.posledních 30 km drkotání 40kou sem přišel na to,že když pustím topení naplno,tak mohu jet jakkoliv chci,ale motor se nepřehřívá.
    Nevíta prosím vás někdo,čím by to mohlo být ?
    Děkuji moc za rady
  • 00 Reagovat !

foto Sprint

Sprint 04.11.2006  07:16

Bez nadpisu

Jednoznačně bych vyměnil termostat za nový. Termostat neotvírá a nepouští horkou vodu do chladiče.
    Při zapnutí topení naplno to stihne ventilátor topení uchladit.
    Nakonec buď rád, že byla zima. Kdyby bylo léto a 30°C, tak bys to pravděpodobně už uvařil!" :!:
  • 00 Reagovat !

foto JOB

JOB 04.11.2006  08:42

Bez nadpisu

Jak píše Peet a ještě skontroluj jestli těsní víčko nádobky.Jestli neudrží tlak tak má chladící kapalina nižší bod varu. Je to celkem běžná závada na motorech s uzavřeným okruhem chlazení. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.2006  10:24

Bez nadpisu

Děkuji :)
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.11.2006  15:07

« Re: Prehrivani

Jak bylo napsano. Termostat dela velky problem. Mne se zasekl v opacne poloze (velky okruh otevren) a jeste v zime. Proste jsem se do vymeny nezahral (a i nicil motor-krapet). Termostat, tam bych hledal vadu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…