Škoda SuperB 1.9tdi 96kW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
« Superb
Viezol som sa v Superbe 1.9 96kw.Myslel som ze to bude pohodova a komfortna jazda no aj bola az na neprijemny zvuk ktory zvlastne rezonoval.Pri predstave ze by som to mal pocuvat na dlhsich cestach no :shock: a tento isty problem mal aj passat 1.9tdi ....treba vyskusat no mne to neladilo :) -
No, pravděpodobně sem už stejně rozhodnutý, ještě si nechám v hlavě projít toho p.607 a pak uvidíme, jinak moc děkuju za Vaše příspěvky a ještě sem chtěl zareagovat na ty kilometry, podle mě je to jenom o tom, jakej chytne člověk kus, třeba otec kupoval v roce 2000 MB Viano 112 Cdi a věřte nebo ne, je na něm přes 800.000, je to firemní auto, takže je pořád někde v tahu, podle mojeho názoru Mercedes opravdu umí dělat miliónový motory. -
"-- skrytý --" 27.10.06 10:25
Jestli jezdíš měsíčně 1500 po okreskách, přemýšlel bych o něčem s odolnějším podvozkem a s jiným motorem. Měl jsem s ním Passata a tenhle motor jsem kvůli hluku a nutnosti pořád řadit za chvíli nenáviděl. Odcházení přední nápravy na našich tankodromech je také dost citovaná záležitost. Já se ho naštěstí rychle zbavil, tak jsem to neřešil.
Termin ma takovy obsah jaky mu daji lide, nebot jazyk je jen veci dohody. Zkus se zeptat jakehokoliv spravneho machra v bazaru v teplakove bundicce a zlatymi retezy kolem krku jak to je a kazdy ti rekne, ze B6tka je predchozi model. Koneckoncu staci projit Annonci. >:-[]
Jinak ono je to takhle i logictejsi, protoze v minulosti dostavaly vyssi cislo i pouhe facelifty. Napriklad rozdily mezi B4 a B3 byly spise mensi nez mezi B6 a B5.