Škoda SuperB 1.9tdi 96kW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta

• « 00 Reagovat !

foto

22.11.06  18:26

« Re:

Poslední Passat je prost? B6 pánové. V tý rešerži na auto.cz to je chybn? uvedené. Jestli nev??íte, informjte se p?ímo u zdroje...
    Termin ma takovy obsah jaky mu daji lide, nebot jazyk je jen veci dohody. Zkus se zeptat jakehokoliv spravneho machra v bazaru v teplakove bundicce a zlatymi retezy kolem krku jak to je a kazdy ti rekne, ze B6tka je predchozi model. Koneckoncu staci projit Annonci. >:-[]
    Jinak ono je to takhle i logictejsi, protoze v minulosti dostavaly vyssi cislo i pouhe facelifty. Napriklad rozdily mezi B4 a B3 byly spise mensi nez mezi B6 a B5.
  • « 00 Reagovat !

foto Jozef0351

Jozef0351 20.11.06  07:55

« Re: Kufr

Multikára môže mať až 2000 l. To je ešte lepšie auto ako Octavia.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.11.06  21:50

« Kufr

Octavia combi II má kufr 580l Mazda 6 combi 505l
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.06  20:11

« Bez nadpisu

Poslední Passat je prostě B6 pánové. V tý rešerži na auto.cz to je chybně uvedené. Jestli nevěříte, informjte se přímo u zdroje...
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.06  09:16

« Bryan

Radsej 1.8T no ale to je uz na tebe :D
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.06  09:09

« Superb

Viezol som sa v Superbe 1.9 96kw.Myslel som ze to bude pohodova a komfortna jazda no aj bola az na neprijemny zvuk ktory zvlastne rezonoval.Pri predstave ze by som to mal pocuvat na dlhsich cestach no :shock: a tento isty problem mal aj passat 1.9tdi ....treba vyskusat no mne to neladilo :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.06  23:18

« Současný Passat je B7

To jsem si také myslel, ale asi platí, že B6 byl poslední facelift a současný je tedy skutečně B7.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.06  22:13

« Bez nadpisu

Angel: na Passata B7 si budeš muset ještě nějakou chvíli počkat. Ten nejnovější (cca. 2roky od uvedení) má označení B6
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 31.10.06  22:43

« Re:

gratulujem ti a vaz si to.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  20:59

« Bez nadpisu

matuS: Nemas pravdu. Moja skusenost hovori o opaku. Mame Renaulta a servis bol maximalne ochotny problemy riesit.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.06  23:52

« Bez nadpisu

Nic méně superb s motorem 1.9 tdi 96kw je dobrý mě se ale víc zamlouvá nový 2.0 tdi to uš je paráda ten 1.9 tdi je mysli i ve fabii rs že
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.06  23:48

« Bez nadpisu

To je pravda že se neviplatí kupovat hned nové modely, vždycky si je počkat na facelift až se vychitaj mouchy známej má lagunu první model z roku 2000 má najeto 300 000 km a každý měsíc byl v opravně.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 30.10.06  20:50

« Re:

ja by som to troska pozmenil, ze neoplati sa kupovat auto od vyrobcu, ktory sa na teba vysere hned ako mu zaplatis. A v tomto to francuzom fakt ide... :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.06  20:02

« Bez nadpisu

kejml: neoplati sa velmi kupovat hned nove modely ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.06  18:35

« Re:

Měli jsme ve firmě 607 3.0V6 automat a takový problémy s elektronikou jsem ještě neviděl. Byla to jedna z prvních 607 v ČR a asi jedna ze dvou v téhle výbavě. Šel do áček po roce, ze kterého půl strávil v servisu.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.06  17:12

« Bez nadpisu

No, pravděpodobně sem už stejně rozhodnutý, ještě si nechám v hlavě projít toho p.607 a pak uvidíme, jinak moc děkuju za Vaše příspěvky a ještě sem chtěl zareagovat na ty kilometry, podle mě je to jenom o tom, jakej chytne člověk kus, třeba otec kupoval v roce 2000 MB Viano 112 Cdi a věřte nebo ne, je na něm přes 800.000, je to firemní auto, takže je pořád někde v tahu, podle mojeho názoru Mercedes opravdu umí dělat miliónový motory.
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 29.10.06  20:23

« Bez nadpisu

Proč ne,když my jsme měli ve firmě felicii pick up,1.3,a měla najeto 550000km.
    A už jsem viděl octavii,která měla najeto téměř 700000km :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.06  15:13

« Bez nadpisu

Možno mi neuverite, ale bracho bol s jednym znamym, ktory ma Superb, ma vyse 2 roky, je to prave 1.9 TDI 96 kw a ma na nom najazdenych 445000 km :shock:
    Vravel, ze isiel v pohode a aj tah mal dobry...
  • 00 Reagovat !

foto

28.10.06  21:06

« Bez nadpisu

An
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.06  10:25

« Re: Re:

Jestli jezdíš měsíčně 1500 po okreskách, přemýšlel bych o něčem s odolnějším podvozkem a s jiným motorem. Měl jsem s ním Passata a tenhle motor jsem kvůli hluku a nutnosti pořád řadit za chvíli nenáviděl. Odcházení přední nápravy na našich tankodromech je také dost citovaná záležitost. Já se ho naštěstí rychle zbavil, tak jsem to neřešil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…