FORD S-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 30.10.06 22:41
« Bez nadpisu
Su to nove auta .Nejaky cas som sledoval ceny na internete a v tu pravu chvilu som auto rezervoval a potom som isiel do centraly Elite kde sme dobrali podrobnosti.Nikoho som neobmakcoval, oni stanovuju zlavy.Zlavy zalezia od znacky v danu dobu.Ja to nemam do Elite daleko byvam vo Versailles a oni maju hlavnu siet 10 km dalej v Coignieres.Hovorim plynule po francuzsky(aspon si to myslim) :P -
"-- skrytý --" 30.10.06 20:25
« Bez nadpisu
To elite-auto je vo Francii ale ta zlava 35% je viac menej vynimocna normalne je 20%.
Pozri si www.elite-auto.fr a vyber si auto ake chces, nemusis vediet dobre po francuzsky.Ak niecomu nebudes rozumiet nevahaj opytaj sa.Ked som si tam nasiel C-maxa s doplnkami ake mam ja tak mi vysla cena Forda na 29500€po zlave 25% -
« Re:
to jarod: ahoj môžeš mi prosím Ťa poradiť kde to je ten Elite auto...je to aj na Slovensku????...tak 35% yľava to ba som si nechal ľúbiť aj ja.....ja som najviac uhovoril 8% a aj to sa tvárili, že akú hroznú zľavu mi dali....že oni na tom aute už vlastne nič nemajú...chúúúúďatkáááá akési... -
"-- skrytý --" 30.10.06 18:42
« Bez nadpisu
Ahoj Pert Blaha nezblaznil som sa Auto som kupil v Elite auto mal som 35% zlavu.Tomu C-maxu velmi neverim ,zober si tu vybavu co mam ja v Tourane a uvidis ze to bude viac.Uz len za DVD s navigaciou a kozu mas 6000€.A s tym Citroenom to tiez neni take ruzove sused ho kupil a nieco sa mu serie v pristrojovej doske ,a odliepa sa mu interier -
"-- skrytý --" 30.10.06 18:20
« Re:
to jarod: si se zblaznil ne 8-s , podivej se na ceny bud Belgickeho prodejce a nebo na eilteautofrance.Za 28000eur c-maxe ani nenarvu a s-max je za 28000eur ve vybave Titanium a ta je dost dobra,ale S-max je proti Touranu prvni liga.....Jsem zvedavej co s trhem udela C4Picasso, dnes jsem ho poprve videl a myslim, ze si velikosti s S-maxem moc nezada(standartne 7sedacek a pri sklopene 3rade je objem kufru 670l)Ceny tady taky docela jdou a to predni sklo nema chybu.... -
« Ford S-Max 2,0 TDCi
K Tvé obavě z 2,0 TDCi motorizaci u S-Maxe. Koupil jsem ji asi před dvěma měsíci s 6-ti stupňovou převodovkou (140k). Před tím jsem měl Mondeo s taky 2,0 TDCi, ale jen 5.ti stupňovou převodovkou a 115k a musím říci, že si to opravdu užívám. Samozřejmě to není na kvílení kol ve městě a neí to žádné Subaru, ale jde o svižné auto, které i přes to, že váží prakticky 2 tuny, tak je jízda opravdu požitkem a ještě pořás si ji vychutnávám. Z výbavy jsou perfektní adaptivní Xenony. Ale co opravdu doporučuji a co jsem oproti předchozímu Mondeu zanedbal, tak to je vyhřívání čelního skla. Jinak co se týká slabin, tak po 2 měsících a 10 tisících km jsem žádné nezaznamenal a jsem opravdu nadmíru spokojený. Kdyby jsi něco chtěl ještě vědět, tak se Ti pokusím odpovědět.
Jarek -
"-- skrytý --" 30.10.06 17:43
« Bez nadpisu
Ja som si kupil Tourana vyhradne na rodinne uceli.Na to aby som si uzil by som si kupil ine auto a 100% nie diesel a pravdou povedat na to uzivanie nemam cas.S Touranom jazdim iba s rodinou este som ho neriadil ze by som v nom bol sam.Takze tie drsne veci s detmi vzadu pre mna su nepredstavitelne.A tych 140 koni mi staci.Na tie drsne veci mam 55 konove Kangoo. >:D Este k tym cenam. V Tourane mam :kozene sedacky ,park.senzory, GPS,bi-xenony ,siber,el.sedacky,DVD za 28000 € co je urcite menej ako za 5- miestne C-max s podobnou vybavou.A to uz nehovorim s cenou S-maxa. -
"-- skrytý --" 30.10.06 16:14
« Re:
Možná že jsem to trochu přehnal...
Ale hlavní rozdíl mezi Touranem a S-Maxem je že s Touranem se přemisťuješ z bodu A do bodu B a s Fordem si to užíváš.
Nezapomenu, jak jsem se poprvé posadil do mého Mondea po 406, na kterou nedám dopustit.
S kombíkem se dají provádět skutečně drsné věci. I v naftě, která má těžší předek.
A navíc, Touran stojí proti C-Maxu, ne proti S-Maxu. C-Max také Touran spolkne. -
« Re:
...no tak tomu nerozumiem veď včera si písal,že si sa rozhodol pre VW Touran 2.0TDI Highline...a si ním nadmieru spokojný a vraj bz si nemenil viďVies co rozhodol som sa tak ze jazdim s Touranom 2.0 TDI Hidhline a som nad mieru spokojny Vela ludi nad nim ohrna nosom ale ja by som ho nemenil
-
Dalik1 30.10.06 08:35
« vyzkoušej to
Matúši, moc to řešíš, prostě se projeď na delší trase, 20-30 km, naftu si holt připlatíš a budeš mít jasno. K tomu všemu co jsem v téhle diskusi napsal ještě připojím tohle, nemám nic proti VW (kromě designu, ale to je věc každého a není to ode mě kritika, prostě mi přijde mdlý), ale když jedeš Maxem, máš pocit, že jedeš NĚČÍM... Když jedeš Touranem, máš pocit, že jedeš ... midi empévéčkem. Asi tak. (Jízdu v Corolle Verso jsem bral jako nudné přemísťování z A do B. S Maxem si to užívám -
« Re: Ford nebo VW
No jasne pomaly ale isto ziťujem to isté taktiež....VW veľmi drahý a .....
to Petr: nevieš mi prosím Ťa poradiť nejaký web kde by som sa o tých TDCi motoroch dozvedel viac napr. graf krútiaceho momentu a výkonu v závislosti od otáčok....alebo niečo iné