FORD S-MAX

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto Dalik1

Dalik1 06.11.06  08:26

« rezerva

No, aspoň nouzovku tam mohli dát, doufám, že nikdy nebudu muset použít ten sprej, v pneuservise říkali, že to jde hrozně špatně dolů z ráfků a gum. Max má kufr velký ažaž, rezerva by se tam krásně vešla, holt úspory jsou úspory. A run flaty kvůli tomu kupovat nebudu. Ještě něco pro Matůše, taková chválá na Maxovo řízení. Předevčírem jsem jel delší trasu s naším, resp. maželčiným Civicem, a po pár km jsem si uvědomil, jak má Max skvělé řízení. Mám na mysli to, čemu novináři říkají komunikativní řízení. Nikdy jsem takové řeči nebral moc vážně, ale v civicu je volant němý, řízení jde jako po másle, ve volantu necítíš ani kamínek na cestě, prostě jen tupě kroutíš doleva, doprava. Nuda. Hned jsem přelezl do Maxe a fakt jsem najednou cítil tu cestu v dlaních, ne že by volant nějak vibroval, prostě takové zvláštní chvění do dlaní ti říká, jaká cesta zrovna ubíhá pod kolama a ty víš co se děje a co si můžeš dovolit. Moje předchozí auta tohle neuměla.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.06  06:55

« Re: pneu

Minulý ýden jsem také řešil přezutí. Mám 225x17x50 a nakonec jsem šel do Dunlop 4D (následovník 3M). Musel sem však nechat elektrony, protože na discích jsou čidla měření tlaku a tzn.koupi u fordu čidla, pak přivézt disky a nechat čidla zkalibrovat a pak do pneu, nechat namontovat. A bez rezervy jsem si netroufnul jezdit bez on-line měření tlaku. Vlastně by mě docela zajímalo, jak snášíte jízdu bez rezervy. A porpo, přezul jsem včas, ale moc to nepomohlo, protože se do mě opřel chytrák s Wartburgem na univerzálních pneu, kterému to do zatáčky jelo rovně.
    Jarek
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.06  07:53

« Bez nadpisu

No čo je tu nejako mrtvo???....
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.06  08:18

« Bez nadpisu

Dik. Nejspis taky budu muset ty Dunlopy ale zajedu jeste do Forda a zeptam se. Hodne stastnych kilometru.
  • 00 Reagovat !

foto Dalik1

Dalik1 02.11.06  07:21

« pneu

Teď se na to nemůžu podívat, ale myslím, že alternativa tam není. Původně jsem na zimu taky chtěl nechat 17ky, ale kvůli řetězům jsem šel do plechových 16''. A je fakt, že v 215/60 moc výběr není, tak jsem vzal ty Dunlopy, které jsou celkem slušné. Zrovna včera jsem přezul - včas!!
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.06  20:21

« Bez nadpisu

A nema ve velkem technicaku nejake alternativy. treba 225/60 nebo 225/55 a pod. Na leto mam R18 tak aby to nebylo nutno prenastavovat nebo nejak menit. radeji bych na zimu nejaky novejsi model nez GW3. Ty Dunlopy by asi byli celkem dobry ale moc velky vyber tam neni (215/60)
  • 00 Reagovat !

foto Dalik1

Dalik1 01.11.06  17:47

« Pneu

Já tam dal Dunlopy Winter Sport
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.06  17:17

« Bez nadpisu

UG7 mozno nie ale v tomto rozmere su tam UG GW-3 alebo Dunlop Winter sport M3 alebo Pirelli Snowsport W210.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.06  16:40

« Bez nadpisu

rad bych se zeptal uživatelů S-maxe jaky rozměr pneu povoluje jako alternativu na R16 kola. v ceniku tam davaji 215/60 coz je dost nezvykly rozměr. Chci koupit zimaky (nejlepe UG7) ale v tomto rozmeru nic neexistuje. Maxe mi dodaji az koncem mesice takze chci byt vybaven predem. DIK
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  17:36

« Bez nadpisu

Petr Blaha:Ja ti to neberiem ze Ford je lepsi a lacnejsi.Este k tej cene toho C-maxa nepripocital som tam tazne zar.,zaruku a vsetky kontroly na 4 roky alebo 180000 km a 2 miesta v 3 rade aj ked nudzove ale predsa ,pre male deti to staci a dospeli sedia v predu.Ak to pripocitas tak to mas o 2500 € viac.Prajem ti nech ti ten Ford dlho jazdi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  12:39

« Re: To Matuš

to jarod:Takze si potvrdil mou pravdu, ze ten Touran je predrazeny :!: .Protoze kdyz C-MAX je po 25% sleve za 29500eur, tak kdyby mel slevu 35% jako ty, tak ho ten Ford vyjde na cca.27000eur :!: se vsim vsudy :!: Nezlob se, ale nikdo mi nevymluvi, ze VW koncern je proste predrazen, kdyz napr.Skoda Octavia i v nejlepsi vybave(krome RS a 4x4) nema radio CD standartne, tak co si o tom mam myslet a jak to nekteri zakaznici mohou v dnesni dobe vubec akceptovat :roll: , to nechapu.
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.06  06:44

« To Matuš

:) ¨Nemám ve zvyku příliš chválit auto, kterým jezdím, ale zatím opravdu "pohoda, tabáček".
    Jarek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.06  22:48

« Re:

Normalne vsetky auta su na objednavku vyroba trva 6-8 mesiacov.Tam kde je napisane voir le stock tie auta su k dispozici ihned.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.06  22:41

« Bez nadpisu

Su to nove auta .Nejaky cas som sledoval ceny na internete a v tu pravu chvilu som auto rezervoval a potom som isiel do centraly Elite kde sme dobrali podrobnosti.Nikoho som neobmakcoval, oni stanovuju zlavy.Zlavy zalezia od znacky v danu dobu.Ja to nemam do Elite daleko byvam vo Versailles a oni maju hlavnu siet 10 km dalej v Coignieres.Hovorim plynule po francuzsky(aspon si to myslim) :P
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.06  21:43

« Re:

No jasne super a to sú nové vozy alebo sú to vozy jazdené.....pozeral som to...a ako si to robil...jednoducho si si to objednal po nete...a tú zľavu Ti navrhli oni alebo si ich nejako obmäkčoval....vieš po francúzky či po anglicky?????
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.06  20:25

« Bez nadpisu

To elite-auto je vo Francii ale ta zlava 35% je viac menej vynimocna normalne je 20%.
    Pozri si www.elite-auto.fr a vyber si auto ake chces, nemusis vediet dobre po francuzsky.Ak niecomu nebudes rozumiet nevahaj opytaj sa.Ked som si tam nasiel C-maxa s doplnkami ake mam ja tak mi vysla cena Forda na 29500€po zlave 25%
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.06  19:54

« Re:

to jarod: ahoj môžeš mi prosím Ťa poradiť kde to je ten Elite auto...je to aj na Slovensku????...tak 35% yľava to ba som si nechal ľúbiť aj ja.....ja som najviac uhovoril 8% a aj to sa tvárili, že akú hroznú zľavu mi dali....že oni na tom aute už vlastne nič nemajú...chúúúúďatkáááá akési...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.06  18:42

« Bez nadpisu

Ahoj Pert Blaha nezblaznil som sa Auto som kupil v Elite auto mal som 35% zlavu.Tomu C-maxu velmi neverim ,zober si tu vybavu co mam ja v Tourane a uvidis ze to bude viac.Uz len za DVD s navigaciou a kozu mas 6000€.A s tym Citroenom to tiez neni take ruzove sused ho kupil a nieco sa mu serie v pristrojovej doske ,a odliepa sa mu interier
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.06  18:40

« Re: Re:

to petr blaha: ano som yvedavý aj ja na toho nového Picassa...a čo sa Ti páči na čelnom skle????...že je veľké????
    to jhlaváček: takže pohoda klídek a tabáček...jo???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.06  18:20

« Re:

to jarod: si se zblaznil ne 8-s , podivej se na ceny bud Belgickeho prodejce a nebo na eilteautofrance.Za 28000eur c-maxe ani nenarvu a s-max je za 28000eur ve vybave Titanium a ta je dost dobra,ale S-max je proti Touranu prvni liga.....Jsem zvedavej co s trhem udela C4Picasso, dnes jsem ho poprve videl a myslim, ze si velikosti s S-maxem moc nezada(standartne 7sedacek a pri sklopene 3rade je objem kufru 670l)Ceny tady taky docela jdou a to predni sklo nema chybu....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…