Mult´nLock, DefendLock, Construct, EVVE - ilúzia bezpečia...
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
RobodCi 15.10.06 12:02
« Mult´nLock, DefendLock, Construct, EVVE - ilúzia bezpečia...
Tak sa mi podarilo zohnať link na tú stránku kde si môžete pozrieť ako Vám vezmú auto, otvoria byt a bude to bez poškodenia zámku - takže pri byte sa aj poisťovňa k Vám otočí chrbtom. Viac ako užitočné vidieť. Nájdete si tam preste "ten Váš"..tiež som v minulom aute investoval do DefenfLock-u. Už ma to prešlo. Všetky zámky na princípe kolíček-pružinka sú takto prekonateľné. Pozrite si foto, videá.
[odkaz]
P.S. Aj ja som bol smutný, keď mi vzali pocit relatívneho bezpečia.

A co se tyce zamykani radicich pak, tak nekteri vyrobci tehle zabezpeceni uz zacali Abloye pouzivat.
*) Tak ted jsem nasel ze Defend Lock ma od roku 2003 jinej typ zamku, kterej by mel byt proti tomu odolnej a podle toho jak ten zamek vypada, tak bych i uveril ze to muze vyrazne zkomplikovat. Teda je-li to opravdu tak ze ten "pistek" je ve staticke casti jeste rozdeleny na "cepicku" pruzinky a samotny, volny pistek. Nebo to je to reseni, ktere taky nekde popisovali, ze ma pistek jen takovy "krcek", ktery pri tom vyklepavani praskne a zamek pak nejde otevrit vubec. To z toho obrazku tak uplne jasny neni.