EUROCAR BRNO - sleva z akontace na místo slevy z ceny
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
Bez nadpisu
Taky je nutné podotknout, že Bazarník dostává provizi celé ceny auta od lesingovky.Kupující také více zbytečně zaplatí na úrocích.. Jinak ty 4000 sleva tam je , oni mu je dali za tebe.Takže podvod ani náhodou.Jen to udělali pro sebe chytřeji, t.j Leasingovka víc vyděla na úrocícha bazar má větší provizi.
Zcela náhodou jsem se s kupcem mého auta sešel a k mému překvapení jsem se dozvěděl, že slevu z ceny, kterou se mnou vyjednával pracovník Eurocaru, nedostal. Obdržel slevu z akontace - auto kupoval na úvěr. Doplatit musí tedy do plné ceny, jen hotově složil méně o 4.000,-- Kč.
Z toho usuzuji na 2 možnosti:
1) vozidlo prodali za plnou cenu a žádnou slevu neposkytli a já bych měl obdržet celou sumu, po odpočtu jejich provize.
2) vozidlo prodali za plnou cenu a žádnou slevu neposkytli, avšak já od Eurocaru obdržím, po odpočtu jejich provize, sumu o další 4.000,-- Kč nižší. V tom případě by se jednalo z jejich strany o p o d v o d . Bylo by to na podnět k šetření příslušným orgánům.
Peníze jsem ještě neobdržel - do 30-ti dnů od prodeje (dle smlouvy).
Navíc, aby se v Eurocaru vyvinili z případné reklamace, tak v dokladu o prodeji vozu je douška, že tím pádem nelze reklamovat případné vady, které jsou eliminovány 4.000,-- Kč slevou!!
To je "mazané", že? Také vás někoho zkusili takto podvest?