mobile.de
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
Koukam ze tady maji skoro vsichni dobry zkusenosti s dovoze z DE. Ja bohuzel ne. Protoze nemecky neumim, obratil jsem se na nejakyho dovozce. Bylo mi nabidnuto na vyber ze 3 aut, pro jedno jsem se rozhod, sepsali jsme smlouvu, zaplatil jsem zalohu. A od ty doby (uz jsou to 2 mesice) porad jenom cekame na to, nez puvodni nemeckej majitel vyridi odhlaseni. Dovozce samozrejme nechce prijit o kseft, takze me vzdycky o par dni ukeca, ze se to vyridi a ze prej se tohle stava (nevim jestli keca nebo ne, nemam zkusenosti). Ale me uz to nebavi, takze jsem mu rek, ze to nechci, at sezene jiny auto. Takze ted to cely zacne zase od zacatku. A protoze potrebuju nejaky auto, nez mi skonci technicka na soucasnym, tak to nakonec dopadne presne tak jak jsem nechtel - ze z nedostatku casu vemu prvni sunku, ktera pude dovezt hned, protoze uz mi moc casu nezbejva. Takze takhle jsem pochodil ja. Netroufam si vubec odhadovat jak to cely dopadne. -
« Bez nadpisu
Mam za sebou dovoz dalsieho auta z D. Inzerat najdeny na mobile.de (bol aj na autoscoute) Seriozny dealer Nissanu. Auto ako nove, evidentne garazovane, krasny zachovaly interier. Spravili mi novu prehliadku (58tkm - pri 60tkm mala byt spravena), zaplatili prevozky domov, velmi mily kontakt, cela historia auta preukazana, kompletna serviska atd. atd. atd. Oproti kupe v SR som sice usetril "len" cca. 50kSk, napriek tomu som ale maximalne spokojny. -
"-- skrytý --" 26.10.06 11:55
« Re:
Ceny v Itálii jsou nižší pouze v případě, že chcete koupit italskou benzínovou pixlu. Takže jestli toužíte po benzínové Maree, hurá tam pro ni. Pokud chcete koupit neitalskou pixlu a nedejbože v naftě, nemá smysl tam ani koukat. Navíc idv dovoz z Itálie je pro dobrodruha, oproti trivce z Německa. -
« Re: Re:
Hele,že to je tvoje firma,co??Koukám že v de bude každý auto se zničeným motorem a 5krát otočené přes střechu >:D Mám v it bratrance,je mu 34 a tak jak on nejezdí žádný prase u nás,jeho motory už od jeho 20 let končí v 80 000km,pak jsou vyrumplované.Ale prodává levně,to je fakt.Nemyslíš že záleží na úplně jiných věcech než jestli auto je z it nebo de??? A ceny teda rozhodně nejsou nijak výrazně nižší,probud se a nebo sem hod pár příkladů >:D >:D -
"-- skrytý --" 15.10.06 23:30
« Re:
pali: jde o to, zda hovoříme o autech nebo jen jejich vracích. Za cenu auta v I bez jediné chyby mám v Německu motorschade. a když bude ještě prásklý zepředu zezadu a přestříkaný sprejem, určitě bude i levnější...
Dovoz aut z I dělá např. firmy Autogamma v Brně, Úvoz č. 5 -
« Bez nadpisu
No tohle by me taky zajimalo. Chtel jsem si taky nechat dovezt auto z Italie, ale nenasel jsem nikoho, kdo by mi neco dovez. Ale ozval se mi manik s nabidkou dovozu z DE. To konkretni auto jsem v DE nasel, ale za cenu temer dvojnasovnou, nez mi nabid on. To se da v Nemecku tak dobre ukecat cena, nebo mam ocekavat nejakou vychcanost? No pristi tejden bych to mel videt nazivo, tak uvidime. -
"-- skrytý --" 06.10.06 09:08
« Bez nadpisu
Pokud je u auta na mobile.de uvedeno pouze na export, znamená to, že náklady na udržení toho auta v prozuschopném stavu jsou tak vysoké, že to žádný Němec ze svého platu nikdy nezaplatí.
Doporučuji vyhnout se mobile.de a nekupovat tam ani kolečko na vození hnoje a mrknout raději na www.autoscout24.it. V itálii se nesolí přípravky rozežírajícími auta, není tam ani desetina děr na silnicích (s výjimkou státní silnice z Benátek do Rimini) a za cenu, za kterou na mobile.de koupím šestkrát bouranej šrot s motorschade koupím v Itálii krásný auto, který bude sloužit leta. osobní zkušenost.
Ale proti gustu...