Který prodejce Škoda dokáže nejvíc slevit?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
Ted 06.10.06 11:32
« Bez nadpisu
bohuzel nevim jak se to jmenuje, ale sje to pres ulici naproti nakupnimu centru u autoesa...
jinak se da jeste pouziyt tato varianta:
dohodnete se z prodejcem, ze objedna presne auto dle vasi specifikace, vezme ho jako predvadeci a slibi, ze s nim nebude vubec jezdit.. a dostanete slevu jeste vyssi. jen chvili trva, nez nekoho ukecate. a pak treti varianta, kterou jsem sel ja...
[odkaz]
za cenu Octavie vRS TDI poridite BMW 330CD trilitrovej setivalec v dieslu s veskerou vybavou na kterou si vzpomenete. jezdim za 6 - 8 litru a ten vykon a charakteristika motoru...to se musi zkusit -
« Bez nadpisu
Pokud to nechcete vozit ze SK nebo DK, kde jsou už katalogové ceny o 7-15%, resp. 15-22% nižší, zvolil bych oslovení co největšího počtu dealerů pomocí e-mailu s přesným popisem požadované konfigurace, termínu koupě a platebních podmínek (nejlépe v hotovosti) a s žádostí o zaslání nabídky co nejlepší ceny s tím, že poptáváte také u jiných prodejců.
Za pár dní bych prošel došlé odpovědi a zjistil nejlepší nabídku. Tím bych ale neskončil a zkusil 2. kolo, tj. e-mail prodejcům o došlé nejlepší nabídce s dotazem, zda jí nechtějí ještě zlepšit (dealer bude mít minimální náklady v případě, když mu dovezou auto od výrobce, vy se v krátké době dostavíte, po vyřízení formalit a kontrole vozu zaplatíte a odjedete).
Pokud se objeví ještě lepší nabídka(y), oslovil bych dealera s původní nejlepší nabídkou, zda ji nechce přebít. Pokud ne, je out, pokud ano, můžete zkusit do třetice napsat dealerům s ještě lepší nabídkou(ami) z předchozí věty ;). Řekl bych, že se můžete dostat na slovenské katalogové ceny :)
I když je pravda, že tento postup byste mohl aplikovat také u dealerů v Bratislavě a Malackách a získat další procenta k dobru >:D -
Minat 04.10.06 11:53
« Bez nadpisu
pavproch:
Jestli se dá jít ze 770kKč na 670... to nevím, ale kupoval jsem O2 Kombi RS koncem srpna se slevou 6% na výslednou cenu (u K.E.I. Group), v mým případě cca 56kKč. Nevím, kolik dávají jinde, ale pro mě to bylo příjemný. Zvlášť v porovnání se slevami, které se poskytují na předváděčky (30-60kKč)...
zkušenost mám pouze jednu: soukromě mi byla nabídnuta sleva 7 %, ale kvůli předraženosti oii na čekém trhu by mě neuspokojila ani sleva 11 %.