Který prodejce Škoda dokáže nejvíc slevit?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

08.11.06  00:31

« Bez nadpisu

Zkušenosti říkají, že soukromě se dá zařídit sleva do 5%. Pokud to jde na firmu (větší odběr) pak i 11%.
    zkušenost mám pouze jednu: soukromě mi byla nabídnuta sleva 7 %, ale kvůli předraženosti oii na čekém trhu by mě neuspokojila ani sleva 11 %.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.06  20:59

« Re:

Zkušenosti říkají, že soukromě se dá zařídit sleva do 5%. Pokud to jde na firmu (větší odběr) pak i 11%.
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.06  02:56

« Bez nadpisu

Taxem ji právě objednal za 692 vč. DPH a N1
    gratuluji... škoda-auto totiž tvrdí, že dealeři v čr nemají na oii dvoucifernou marži, takže prý nemohou dávat slevy v desítkách procent. ale to zřejmě záleží na jejich definici marže, že ;)
  • « 00 Reagovat !

foto Dave1

Dave1 02.11.06  23:19

« Re:

Tukas
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.06  12:37

« Bez nadpisu

Škodovka sa oplatí pre čechov kúpiť na slovensku. Ceny sú u nás výrazne nižšie a dá sa urobiť zľava: napríklad na novú Octavku 6% (IMPA Plus, Liptovský Mikuláš)
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.06  03:02

« Bez nadpisu

-10 % viz www.auto.cz/akce/show.php?uid=4505471b0b…
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.10.06  11:56

« Bez nadpisu

primo na krizovatce kutnohorska ustredni, kterej to je si zjisti
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.06  11:44

« Bez nadpisu

Pokud to není Autocentrum ESA, K Učilišti 170, Praha 10, který z dealerů na P10 to je: Auto Štěpánek, ČSAO, Gold Car Servis nebo TUkas?
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.10.06  11:32

« Bez nadpisu

bohuzel nevim jak se to jmenuje, ale sje to pres ulici naproti nakupnimu centru u autoesa...
    jinak se da jeste pouziyt tato varianta:
    dohodnete se z prodejcem, ze objedna presne auto dle vasi specifikace, vezme ho jako predvadeci a slibi, ze s nim nebude vubec jezdit.. a dostanete slevu jeste vyssi. jen chvili trva, nez nekoho ukecate. a pak treti varianta, kterou jsem sel ja...
    [odkaz]
    za cenu Octavie vRS TDI poridite BMW 330CD trilitrovej setivalec v dieslu s veskerou vybavou na kterou si vzpomenete. jezdim za 6 - 8 litru a ten vykon a charakteristika motoru...to se musi zkusit
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.06  10:35

« Bez nadpisu

Já to pochopil, že myslel toho prodejce škodovek, který je šikmo přes křižovatku u auto Esa.
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.06  20:39

« Bez nadpisu

to huml76: Auto ESA je autobazar a není autosalonem Škodovky. Bylo míněno Auto ELSO?
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.06  14:36

« Bez nadpisu

to pavroch: Zrovna u modelu OII jsou prý marže dealerů v ČR nejnižší - taková je koncernová politika. Takže sleva 10 či více procent bude veký úspěch. Držím palce.
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 05.10.06  14:30

« Bez nadpisu

v prvnim autosalonu skodovky mi nabidli 11% a samozrejme tvrdili, ze je to maximum. bylo to v praze u auto esa na ty velky krizovatce u nakupniho centra.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.06  12:46

« Bez nadpisu

vymazáno
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.06  13:55

« Re: Který prodejce Škoda dokáže nejvíc slevit?

Mrkni na www.automodul.com, namatkove jsem nasel ŠKODA Octavia II Combi 4x4 Elegance 1,9 TDi PD N1 za 676 100,- s DPH.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.06  13:47

« Bez nadpisu

Pokud to nechcete vozit ze SK nebo DK, kde jsou už katalogové ceny o 7-15%, resp. 15-22% nižší, zvolil bych oslovení co největšího počtu dealerů pomocí e-mailu s přesným popisem požadované konfigurace, termínu koupě a platebních podmínek (nejlépe v hotovosti) a s žádostí o zaslání nabídky co nejlepší ceny s tím, že poptáváte také u jiných prodejců.
    Za pár dní bych prošel došlé odpovědi a zjistil nejlepší nabídku. Tím bych ale neskončil a zkusil 2. kolo, tj. e-mail prodejcům o došlé nejlepší nabídce s dotazem, zda jí nechtějí ještě zlepšit (dealer bude mít minimální náklady v případě, když mu dovezou auto od výrobce, vy se v krátké době dostavíte, po vyřízení formalit a kontrole vozu zaplatíte a odjedete).
    Pokud se objeví ještě lepší nabídka(y), oslovil bych dealera s původní nejlepší nabídkou, zda ji nechce přebít. Pokud ne, je out, pokud ano, můžete zkusit do třetice napsat dealerům s ještě lepší nabídkou(ami) z předchozí věty ;). Řekl bych, že se můžete dostat na slovenské katalogové ceny :)
    I když je pravda, že tento postup byste mohl aplikovat také u dealerů v Bratislavě a Malackách a získat další procenta k dobru >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.06  13:24

« Bez nadpisu

On totiž za katalogovou cenu to umí koupit každej, že.....
    To bych teda chtěl vidět kdo dokáže koupit Škodovku za katalogovou cenu.
    Zaprvé má Škoda pořád nějaké akce a zadruhé každý prodejce ti sleví.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.06  13:16

« Re:

Zkus se podívat na tyto stránky [odkaz]
    Já jsem cvičně ukázal tyto údaje svému prodejci s tím, že na jaře
    příštího roku jsem si chtěl u něho objednat a jeho odpověď byla, že půjde
    na 9 %, aby zamezil tomu, že koupím jinde.
  • 00 Reagovat !

foto Minat

Minat 04.10.06  11:53

« Bez nadpisu

pavproch:
    Jestli se dá jít ze 770kKč na 670... to nevím, ale kupoval jsem O2 Kombi RS koncem srpna se slevou 6% na výslednou cenu (u K.E.I. Group), v mým případě cca 56kKč. Nevím, kolik dávají jinde, ale pro mě to bylo příjemný. Zvlášť v porovnání se slevami, které se poskytují na předváděčky (30-60kKč)...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.06  10:40

« Který prodejce Škoda dokáže nejvíc slevit?

vymazáno
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…