Který prodejce Škoda dokáže nejvíc slevit?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Bez nadpisu
Proc blud? Nevim od jakeho dealera auta mame, protoze ja jsem si to sve objednaval u kolegy co to ma nastarosti, samozrejme po schvaleni sefem.
m? jedna paní povídala, že dostala 15 % >:D sorry, ale neúplné informace bludy jsou a bludy z?stanou. ale máš možnost to napravit: sta?í uvést jméno dealera. -
"-- skrytý --" 21.11.06 22:50
« Bez nadpisu
Zrout: sjednat na škodovku v ?r slevu 14 % a nev?d?t od jakého dealera, to je blud ad absurdum!!! az to budeš v?d?t, napiš Wink ale p?esn?, jinak jsou to jen bohapusté žvásty.
Proc blud? Nevim od jakeho dealera auta mame, protoze ja jsem si to sve objednaval u kolegy co to ma nastarosti, samozrejme po schvaleni sefem.
8) -
« Bez nadpisu
GTI napsal (k článku: Nejhezčí auto - zvolena Škoda Octavia Combi, druhé Ferrari F430, třetí Peugeot 407 SW):
Ferrari v bankrotu. Ale nejen on. Také BMW 6, SLK, 407, Volvo, Mini, ALFA a další ikony... už je jen jeden nejkrásnější ve vesmíru... ŠKODA OCTAVIA COMBI... Kdo tohle čekal? Přes třista tisíc hlasů... F430 v křečích v bazarech pod plachtou, BMW ukončil výrobu a kupuje licenci na COMBI... Přetočte kalendáře na nulu, tohle je počátek nového vesmíru - ŠKODAVESMÍR. P.S. vyměním BMW 6 za Octavii... slituje se někdo? zn. klima není podmínkou.
-
martin.z 16.11.06 15:06
« Bez nadpisu
ty marze prodejcu skoda jsou nizsi nez slevy ktere davaji. Je to totiz trochu slozitejsi system, maji od skodovky jednak i bonusy za prodane kusy a taky maji zvlast slevy na vybavu.
Z toho plyne, ze neziji jen z marze na aute a take ze z auta v zakladu neslevej tolik.
Tohle neni jen u aut-nektere napr. inetove shopy prodavaji bez marze a ziji z bonusu od dodavatele.. -
« Bez nadpisu
V nasi firme jsem mel nedavno mily ukol, vybrat si O2, 1.9 TDI, ambiente ... ale -14% katalogove ceny!!!! Takze marze maji jiste velke dost. Od jakeho dealera ale nakupujeme nevim.
Zrout: sjednat na škodovku v čr slevu 14 % a nevědět od jakého dealera, to je blud ad absurdum!!! az to budeš vědět, napiš ;) ale přesně, jinak jsou to jen bohapusté žvásty. -
« Bez nadpisu
v prvnim autosalonu skodovky mi nabidli 11% a samozrejme tvrdili, ze je to maximum. bylo to v praze u auto esa na ty velky krizovatce u nakupniho centra.
huml76: jel jsem náhodou kolem auto tukas: 11-12 % je sleva pouze na operativní leasing. to je setsakra rozdíl! pro jednotlivce max. 7-8 %, tedy pokud nejde o předváděčky s 1500 km apod. opravdu bych rád, kdyby zde všichni uváděli přesné informace a ne bludy. díky. -
"-- skrytý --" 09.11.06 16:32
« 14%
V nasi firme jsem mel nedavno mily ukol, vybrat si O2, 1.9 TDI, ambiente atd. Nic z toho neni dulezite krome toho, ze jsem se musel vejit do 650 000, ale -14% katalogove ceny!!!!
Takze marze maji jiste velke dost. Od jakeho dealera ale nakupujeme nevim. Rocne kupujeme odhadem tak 5 az 7 aut. -
"-- skrytý --" 08.11.06 09:32
« Bez nadpisu
Já jsem v roce 2003 získal slevu na níže uvedenou Fábku 40t Kč. Jak? 1. Předváděcí vůz (pokud vím, stál pouze chvíli před prodejnou) -20.000,- Kč 2. tzv. loňský model (sice v techničáku má psaný r.v. 2003, ale dali mi slevu za 2002) - 20000,-. To jde, ne? Ale je fakt, že otec tam jezdďl pravidelně servisovat Feldu a tak nás tam dobře znají. Auto Hlaváček Litovel. -
Ted 06.10.06 11:32
« Bez nadpisu
bohuzel nevim jak se to jmenuje, ale sje to pres ulici naproti nakupnimu centru u autoesa...
jinak se da jeste pouziyt tato varianta:
dohodnete se z prodejcem, ze objedna presne auto dle vasi specifikace, vezme ho jako predvadeci a slibi, ze s nim nebude vubec jezdit.. a dostanete slevu jeste vyssi. jen chvili trva, nez nekoho ukecate. a pak treti varianta, kterou jsem sel ja...
[odkaz]
za cenu Octavie vRS TDI poridite BMW 330CD trilitrovej setivalec v dieslu s veskerou vybavou na kterou si vzpomenete. jezdim za 6 - 8 litru a ten vykon a charakteristika motoru...to se musi zkusit