Který prodejce Škoda dokáže nejvíc slevit?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
Proc blud? Nevim od jakeho dealera auta mame, protoze ja jsem si to sve objednaval u kolegy co to ma nastarosti, samozrejme po schvaleni sefem.
m? jedna paní povídala, že dostala 15 % >:D sorry, ale neúplné informace bludy jsou a bludy z?stanou. ale máš možnost to napravit: sta?í uvést jméno dealera. -
"-- skrytý --" 21.11.06 22:50
Zrout: sjednat na škodovku v ?r slevu 14 % a nev?d?t od jakého dealera, to je blud ad absurdum!!! az to budeš v?d?t, napiš Wink ale p?esn?, jinak jsou to jen bohapusté žvásty.
8) -
GTI napsal (k článku: Nejhezčí auto - zvolena Škoda Octavia Combi, druhé Ferrari F430, třetí Peugeot 407 SW):
Ferrari v bankrotu. Ale nejen on. Také BMW 6, SLK, 407, Volvo, Mini, ALFA a další ikony... už je jen jeden nejkrásnější ve vesmíru... ŠKODA OCTAVIA COMBI... Kdo tohle čekal? Přes třista tisíc hlasů... F430 v křečích v bazarech pod plachtou, BMW ukončil výrobu a kupuje licenci na COMBI... Přetočte kalendáře na nulu, tohle je počátek nového vesmíru - ŠKODAVESMÍR. P.S. vyměním BMW 6 za Octavii... slituje se někdo? zn. klima není podmínkou.
martin.z 16.11.06 15:06
ty marze prodejcu skoda jsou nizsi nez slevy ktere davaji. Je to totiz trochu slozitejsi system, maji od skodovky jednak i bonusy za prodane kusy a taky maji zvlast slevy na vybavu.
Z toho plyne, ze neziji jen z marze na aute a take ze z auta v zakladu neslevej tolik.
Tohle neni jen u aut-nektere napr. inetove shopy prodavaji bez marze a ziji z bonusu od dodavatele.. -
V nasi firme jsem mel nedavno mily ukol, vybrat si O2, 1.9 TDI, ambiente ... ale -14% katalogove ceny!!!! Takze marze maji jiste velke dost. Od jakeho dealera ale nakupujeme nevim.
Zrout: sjednat na škodovku v čr slevu 14 % a nevědět od jakého dealera, to je blud ad absurdum!!! az to budeš vědět, napiš ;) ale přesně, jinak jsou to jen bohapusté žvásty. -
v prvnim autosalonu skodovky mi nabidli 11% a samozrejme tvrdili, ze je to maximum. bylo to v praze u auto esa na ty velky krizovatce u nakupniho centra.
huml76: jel jsem náhodou kolem auto tukas: 11-12 % je sleva pouze na operativní leasing. to je setsakra rozdíl! pro jednotlivce max. 7-8 %, tedy pokud nejde o předváděčky s 1500 km apod. opravdu bych rád, kdyby zde všichni uváděli přesné informace a ne bludy. díky. -
"-- skrytý --" 09.11.06 16:32
« 14%
V nasi firme jsem mel nedavno mily ukol, vybrat si O2, 1.9 TDI, ambiente atd. Nic z toho neni dulezite krome toho, ze jsem se musel vejit do 650 000, ale -14% katalogove ceny!!!!
Takze marze maji jiste velke dost. Od jakeho dealera ale nakupujeme nevim. Rocne kupujeme odhadem tak 5 az 7 aut. -
"-- skrytý --" 08.11.06 09:32
Já jsem v roce 2003 získal slevu na níže uvedenou Fábku 40t Kč. Jak? 1. Předváděcí vůz (pokud vím, stál pouze chvíli před prodejnou) -20.000,- Kč 2. tzv. loňský model (sice v techničáku má psaný r.v. 2003, ale dali mi slevu za 2002) - 20000,-. To jde, ne? Ale je fakt, že otec tam jezdďl pravidelně servisovat Feldu a tak nás tam dobře znají. Auto Hlaváček Litovel. -
Ted 06.10.06 11:32
bohuzel nevim jak se to jmenuje, ale sje to pres ulici naproti nakupnimu centru u autoesa...
jinak se da jeste pouziyt tato varianta:
dohodnete se z prodejcem, ze objedna presne auto dle vasi specifikace, vezme ho jako predvadeci a slibi, ze s nim nebude vubec jezdit.. a dostanete slevu jeste vyssi. jen chvili trva, nez nekoho ukecate. a pak treti varianta, kterou jsem sel ja...
za cenu Octavie vRS TDI poridite BMW 330CD trilitrovej setivalec v dieslu s veskerou vybavou na kterou si vzpomenete. jezdim za 6 - 8 litru a ten vykon a charakteristika motoru...to se musi zkusit