Který prodejce Škoda dokáže nejvíc slevit?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  12:20

« Bez nadpisu

Žádné známosti, ale ta sleva se týkala r.v.2006, tobě možná nabízejí 2007,takže proto tam je ten rozdíl, ale jak říkáš, když má člověk to auto na delší dobu tak je r.v.druhořadá záležitost, až to budu třeba v roce 2015 prodávat už nějaký r.v. nikoho nebude zajímat. Jinak jsem z Ostravy a tuhle slevu mi nabídlo více prodejců škodovky, stačí trochu hledat,ptát se atd. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  12:04

« Re:

No pokud půjdu do nového auta tak předpokládám že ho budu mít tak 10 let a to už bude myslím šuma fuk jestli budu 2. majitel a zda si někdo bude myslet jestli to auto jazdilo jako předváděčka. A když bude datum pořízení techničáku a datum přepisu z autosalonu na mne téměř totožné, tak si myslím že případný kupec auta ode mne bude věřit tomu že jsem víceméně 1. majitel. Těch 65 tis je ale zajímavějších než mi nabídnutých 50. Můžu se zeptat u kterého dealera jsi tu slevu dostal, nebo to bylo jen díky nějaké známosti?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  09:47

« Bez nadpisu

Ano, to je klasická předváděčka bez najetých km. Já tak dostal slevu 65tkč. na FABII. Ale vždycky je něco za něco,až to budeš prodávat tak cena bude samozřejmě nižší než u klas. koupené fabie. ZA a- jsi už 2 majitel. ZA b- to že to auto nejezdilo pár tis.km jako předváděčka ti nemusí všichni věřit. Já to překous, protože budu mít to auto na delší dobu, a pak už se na to kolik to mělo majitelů nehraje- hlavní bude technický stav toho auta. Zkrátka to chce podumat, jestli se ti to vyplatí nebo ne. :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  07:53

« Bez nadpisu

Tak včera jsem si jen tak zašel do nejmenovaného autosalonu Škody a aniž bych řekl že mám někde známé kteří by mi mohli zajistit slevu cca 10% jsem se zeptal co mi můžou nabídnout když bych chtěl Fabii Combi 1,2 HTP v Eleganci. Tak mi řekl že jednak mají předváděčku ve stříbrné metalíze s najetými 3,5 tis km ja je tam navíc zámek zpátečky, sunset a rádio a ta by byla za 304 tis. Když jsem se zeptal na nové tak říkal že na nové může dát cca 6 % což jsem nechal tak a nesnažil se licitovat že mám lepší nabídku a zeptal jsem se jestli nemají i předváděčku bez najetých km co jen stojí v salónu. To mi řekl že nemají, ale že se to dá udělat tak, že by objednali auto podle mých požadavků, ale dali to na značky a jako 1. majitel by byl v techničáku uvedený autosalon a pak by mi mohl dát slevu cca 50 tis.
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 06.12.06  13:49

« Bez nadpisu

presne tak...dostanou to na bonusech zpatky... takze profiku nech si svy reklamni vykriky... kdo je dobrej vyjednavac obejde pet sest prodejcu a kazdyho dalsiho bude tlacit niz... na jarove napriklad jsem nikdy maximalni slevy nedosahl...
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.06  01:21

« co model to jiná marže

pozor - různé modely mají různé marže: oii a roomster mají údajně 10 %, u ostatních modelů jsou vyšší. ale dealeři mají ještě další bonusy za prodané vozy, marže na výbavu jsou mnohem vyšší, takže tam lze získat větší slevy atd.
    začátek vlákna a další příspěvky bohužel pavroch nevím proč smazal, takže jen lovím z paměti: objednal si tuším novou oii combi 4x4 s ceníkovou cenou cca 770 tisíc a nakonec ji dostal za 692 tisíc vč. dph a n1. o moc lepší to asi nebude.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.06  23:33

« sleva

Náš příběh začal hledáním 4x4 předváděčky.Po několika nocích bez valného úspěchu (bouraná,závada, bez odpočtu DPH ) vyšlo nejlíp nové auto s 9,5% slevou u Porsche OL. Jinde nabízeli o 0,5 % rauf , ale je asi taky dobrý myslet na zadní kolečka.Velký prodejce = malý starosti a nějaká garážovka přes kámoše = velký Houston.Prostě si myslím, že velký prodejce má menší bolesti s případnými reklamacemi a když by byl úplnej průšvih ,postaví se k problému čelem a řeší to směrem ke spokojenosti zákazníka.Snad....
    Takže funglofka a za ušetřený krejcary dokoupená výbava.Cesta je někdy cíl.
    gepy
  • 00 Reagovat !

foto

03.12.06  14:19

« slevy na všechny vozy škoda 10%

slevy do konce roku 10% na všechny vozy škoda... To je ta nej sleva co se dá dostat... Pokud chcete něco pořídit tak teď je opravdu zajimavá nabídka!! Autosluzbypraha.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.06  08:30

« Bez nadpisu

Ano, plus minus je to podobné, bylo to do konce listopadu, objednávka do výroby. Jestli to pokračuje i v prosinci, to zatím nevím. Jednalo se o slevu 33000. Jestli na všechny modely nevím, mě zajímala tato konkrétní motorizace. Jinak Eleganci s rádiem, senzory a SunSetem, constructem mi nabídli za 370 400,- .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.11.06  21:42

« Bez nadpisu

A to tu Fabii Combi v dané výbavě za 354 000 mají momentálně u všech prodejců nebo je to cena jednoho konkrétního kusu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.06  21:23

« Ceny

Samozřejmě, škodovka má úmyslně ceny na internetu i na papíře větší, ale při tom větší část roku probíhají "akce". Momentálně 1,4 Combi, 59kW, Ambiente, klima, metalíza, DO centrálu a Construct za cca 354 000. Podívejte se do oficiálního ceníku.
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.06  19:04

« Hmmm

takze se asi vsichni shodneme na tom, ze oficialni ceny jsou asi tak o 10% umyslne nadsazene, aby se dal polapit zakaznik na uzasnou slevu >:D
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.06  14:33

« Auto Jarov

Ono zalezi na tom za kolik to auto dyler koupi od fabriky. Na Jarove davaji na uplne nova neprihlasena auta 22%. Jsou to uz modelove roky 07. Takze zadny lezaky. Priklad Fabia 1.2 47kw, Elegance, metaliza, Sun Set, CD Symphony, Parkpilot 290000,-Kc, To same ale v kombiku 308000,-. (Hotove - bez lyzynku)Ten Kombik tam stal vcera na Showroomu. Takze jak pak nekoho muze uspokojit 5%. Jina vec je ofsem OII. Nadruhou stranu se da ukecat dobra sleva SJUPRBY-ale ty nikdo nechce ani zadarmo.
    Osobne ocekavam velke slevy na Roomstry - to bude propadaaaak.
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.06  12:33

« Bez nadpisu

Zdeňku,
    zásadní problém v tom nevidím, ale nic moc pozitivního taky ne! Jelikož když bude autosalon prodavat vůz, který sice nejezdil jako předvaděčka, ale je zapsán v TP jako majitel tak se automaticky snižuje později prodejní cena vozu. A někteří lidé se na předvaděčky koukají přes prsty. Ono když člověk vidí předváděčky jak se prohánějí po městě jako... Není se co divit!
    Jo to mně taky bavilo, než jsem vybudoval zázemí od prodejců...
    Prodejci, majitelé.... Ne vice dát nemůžeme a přitom nabízeli slevy 6% a td.
    Ono je taky pravdou, že malí prodejci mají Mnohem menší provize než ti velicí... Nedostávají takovou podporu od škodovky...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.11.06  11:01

« Re:

Michale, Ty vidíš jako nějaký zásadní problém fakt, že prvním majitelem byl autosalon?
    Jinak s hledáním nového vozu mám velmi úsměvný zážitek. Obešel jsem asi 6 prodejců v okolních městech a chtěl vědět cenu konkrétní sestavy. Všude jsem byl jako běžný zákazník. Pak mi můj mechanik navrhnul, že zajedeme k jeho známému, který dělá vedoucího autosalonu, že to bude supercena. Od začátku jsem se bavil jako při předstvaní v "národním". Věty - tak pro Vás to bude v nákupkách, tady té marže se zřekneme, zatlačíme na prodejce, bude rád že před Vánoci bude nějaká tržba, a když to vyjde, tak i tady bychom mohli ještě slevit. Atd. Výsledná cena: nejhorší ze vššch. Navíc mě to stálo sedmičku kvalitního moku za ztracený čas pro toho mechanika, co jel se mnou.
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.06  09:29

« Bez nadpisu

Pánové a dámy, rád bych přispěl k tomuto tématu, prože do něj vidím a prodávám škodovky, seaty, volkswagen, audi, renault trucks.
    Slevy pro běžné lidi se pohybují do 8% dle typu. Pro firmy i více, ale to dotuje škodovka budgety...
    Ale dávejte si pozor! Sleva na vůz Vás omámí natolik, že Vás oholí na leasingu!!!! Rozdíl u Octavie II na finacovaní je třeba 40.000. oproti našemu finacování (autosluzbypraha)... Potom si dávejte pozor ať Vám nevnutí vozy přepsané na prodejce a Vy i u nového auta budete DRUZÍ MAJITELÉ! Což se projeví u prodeje až se ho budete snažit prodat! Těch fint je hodně a proto si vždy počítejte konečnou cenu dle kalkulace prodejce!!!
    Michal profik
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 23.11.06  11:25

« Bez nadpisu

chtel jsem jen pomoct lidem usetrit peniz... pokud se ti to nelibi, nech byt... pokud kolega pode mnou dostal 10, ja 11% a tobe to prijde neuveritelny, protoze ti nabidli jen 8%... nemam co bych dodal.
    chytremu napovez...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.06  08:42

« Bez nadpisu

vymazáno
    :
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.06  20:53

« Bez nadpisu

konkretne mi rek, ze 11 je udajne maximum a o vetsi sleve musi mluvit se sefem...
    tak si nech svoje vypady a radsi premyslej, jak je mozny, ze ses nedostal na stejny cislo... ;-)

jeden pán povídal, že dostal 11 % >:D sorry, ale tato informace je blud. prodejce ladislav kupec ji dementoval s tím, že maximum u tukas je 7-8 %. tv?j prodejce si z tebe vyst?elil: z?ejm? tušil, že se s tím budeš jen n?kde holedbat a stejn? nic nekoupíš. a je to dost dobrá reklamní finta, jak p?itáhnout lidi z auto.cz do tukas, že :!:
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 22.11.06  17:13

« Bez nadpisu

ze ti rekli tohle, za to nemuzu, ja jsem chtel platit hotove.... ono taky zalezi, na koho konkretne narazis, jaky auto chces a jaky mas vyjednavaci schopnosti... ja jsem uvazoval o RS a jasne jsem jim rek, ze ji muzu mit mnohem levnejc z nemecka. takze bud slevi, nebo nemaj kseft...
    konkretne mi rek, ze 11 je udajne maximum a o vetsi sleve musi mluvit se sefem...
    tak si nech svoje vypady a radsi premyslej, jak je mozny, ze ses nedostal na stejny cislo... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…