Koupě ojetého vozu (v AAA), prosím o radu
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
Petr Kneifl 11.11.06 12:56
« Bez nadpisu
Slysel uz nekdo o blokaci inzeratu ze strany AAA v annonci? Mne na to nekdo upozornoval. Mne se stalo za mi volali z AAA a furt otravovali a myslim ze na tu dobu mi zmizel inzerat v annonci.
A este sem zapomel, ze AAA volali este nez ten inzerat vysel. -
"-- skrytý --" 11.11.06 11:13
« Bez nadpisu
No je fakt zajímavé, že tu nikoho nenapadla ta varianta, že by to stáčení kilometrů mohl udělat ten, kdo auto do AAA prodával, nikoliv až samotná AAA.
Já s nimi nemám nic společného a dokonce jsem tam nikdy ani nebyl (jen kolem jednoho denně jezdím do práce >:D ), ale opravdu se mi nezdá, že by takhle velká společnost riskovala přetáčení tachometrů. Kdyby se na to přišlo (a to by nebyl problém, stačí aby se nějaký zaměstnanec pohybující se u toho dostal na AAA zlost a chuť ji nějak uškodit), byla by to pro AAA podle mě mnohem větší ztráta než to, že prodávají auta se skutečným počtem ujetých kilometrů. -
"-- skrytý --" 11.11.06 09:56
« Re: AAA
Spousta věcí tady jsou jen Vaše dohady,spousta vaří jen z vody.Já v AAA pracoval přímo na výkupu takže celkem vím jak to chodí.AAA rozhodně nejsou svatý,ale každopádně tam není čas dávat pod okno dřevěnou tyčinku aby drželo zavřený,nebo,že Vám volant zůstane za jízdy v ruce...Dnes už každej druhej u svýho auta maskuje vady a áčka to obserou,protože si tam koupí auto půlka republiky a pak nadávaj na AAA.Ty auta jsou max. naleštěný a když nemají vážnou vadu,tak ještě ten den,nejpozději druhý stojí na prodej!!!Není čas se tám * s každou károu,protože denně se vykoupí i 200 (ano 200) aut!Stáčení km se nedělá v AAA,pokud takový auto najdete tak AAA jen oblbnul předchozí majitel,někdy se prostě vykoupí mrdka a zjistí se to pozdě.Ale prodat se musí,byznys je byznys a to se v áčkách umí,jinak by nebyly nej autocentrum ve střed. Evropě!
To je pro Vaší reálnější představu. -
"-- skrytý --" 10.11.06 14:16
« Bez nadpisu
No taky sem v AAA prodal dokoce uz dve auta ... obe se mel od nova, stari cca 6 let najeto +- 80tkm a nebyl s nima zadny problem... prijeli, odvezli a zaplatili +- to samy za kolik by slo na inzerat. No a pak ty auta meli na webu, km sedely atd. bylo to pochopitelne asi o 1/5 draz ale to uz je jejich byznys a ja sam bych to za ty prachy neprodal. -
kostey 03.11.06 21:38
« Re: Re:
ad garancky: se zeptam co mu o nich povedeli, treba to bude dalsi pekvapeni. ja mam ted takovou chut mu rict neco o tom jako ze htp neni zrovna dobra koupe a dat mu precist hodnoceni AAA od jejich zakazniku, ale znate to, koupe auta - to je pro vetsinu lidi neco jako vanoce a tak jim moc nechci kazit tu jejich radost z novyho auta... -
"-- skrytý --" 03.11.06 12:11
« Re:
[odkaz]
[odkaz]
dokonce clovek nemusi ani do autorizovaneho servisu i kdyz ja osobne po zkusenostech s Renaultem radeji skripu zuby a jedu k nim abych jim nezavdal pricinu zrusit na cokoliv zaruku pokud jeste bezi (jejich oblibeny argument - opravu neprovadel nas servis = zavada je zpusobena neodbornym zasahem) -
"-- skrytý --" 03.11.06 11:53
« Re: Re: Re: Re:
Mohlo jit klidne o auta puvodne urcena pro nejakou vetsi firmu, ktera je v konecne fazi odmitla. Pri prevzeti takoveho obchodu mohli dostat lepsi cenu. Neni to az zase tak vyjimecne a co mam informace obcas se to stava a firem ktere vetsi mnozstvi dokazou prevzit zase tolik na trhu neni
Přesně. -
kostey 03.11.06 11:52
« Bez nadpisu
jo a pry k autu dostal jeste domaci kino zadara... :shock:
To mu dali asi proto, ze az se mu to auto vysere, tak aby mohl aspon sedet doma a cumet na bednu... Byl to pro me opravdu docela sok. Vedel jsem ze schani auto, porad rikal neco o O1 kombi 1.9tdi. kdyz jsem se ale ted dozvedel ze domu pritahnul HTPcko z AAA tak jsem si z toho hned "sednul na zadek" Tohleto prosimvas neberte jako ze tu syn nadava na otce. Nahodou s tatou super vychazim. -
"-- skrytý --" 03.11.06 10:26
« Re: Re: Re:
Mohlo jit klidne o auta puvodne urcena pro nejakou vetsi firmu, ktera je v konecne fazi odmitla. Pri prevzeti takoveho obchodu mohli dostat lepsi cenu. Neni to az zase tak vyjimecne a co mam informace obcas se to stava a firem ktere vetsi mnozstvi dokazou prevzit zase tolik na trhu neni -
Sranki 03.11.06 09:58
« Re:
Jo, takych Fabii tam mali pred casom viac, trosku som ich obzeral cez net. Neviem co je pravdy na tom, ze behali po vystavach ale zda sa mi to trsku divne. Boli to totiz verzie classic a vsetky rovnake (mozno sa lisili v detailoch, ale to sa cez net neda rozlisit). Neviem ci Skoda dava na vystavy tak zle vybavene vozy.
Len aby neboli z nejakeho zatopeneho skladu. ;-) -
kostey 02.11.06 23:12
« Bez nadpisu
Lidi, dozvedel jsem se ze si Otec pred tydnem koupil Fabii HTP v AAA :shock:
Ma najeto pry šest km... pry byla porad na nejakych vystavach a tak na ni pry dali slevu 80 tisic. takze konecna cenovka 280tis...
A ja tady nedavno psal ze neznam nikoho kdo by byl schopnej si tam nekdy neco koupit... -
« Re: Re: Re: Re: Re: AAA
Ale pánové, pánové. Nehádejte se.
Nezáleží přece ani tak na tom kde, jako spíš kdo a hlavně jak s autem jezdil. Určitě mi dáte za pravdu, že se dá koupit jak švýcarské auto v dezolátním stavu, tak i třeba české, které bude perfektní.
Prostě to záleží na konkrétním kusu a těžko můžete kvalitu ojetý plečky generálně určovat podle toho, jestli je z Itálie nebo Rumunska. ;)