Koupě ojetého vozu (v AAA), prosím o radu

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta

• 00 Reagovat !

foto

25.09.2006  21:52

Koupě ojetého vozu (v AAA), prosím o radu

Dobrý den,
    Potřebuji auto :). Budu ho mít na cestu do práce a zpět, pár kilometrů, ročně to odhaduji tak na 10tis. km.
    Dnes jsem byl v AAA a celkem se mi tam líbil VW Passat, r.v. 2004, sedan, najeto kolem 30tis, plná výbava (kožené vyhřívané sedačky, klimat., CD měnič, elektrická okna vpředu/vzadu, parkovací asistent atd.), motor 2.4l, první majitel, auto čisté, nepoškrábané, cena 340000.
    Ten motor bude mít spotřebu kolem 10l, ale vzhledem k tomu, že najedu málo, i bych do toho šel. (autům moc nerozumím, takže bych si před podepsáním nechal udělat prohlídku v autorizovaném servisu).
    Jenomže ... teď tady pročítám diskuze a Passat tu nevychází zrovna dobře - mj. náchylná přední náprava, hlučnost, poruchovost. Kromě toho se i víc krade a pojistku mi to na allianz.cz opravdu počítá o hodně výš než např. pro Opel Vectra (havarijní + pov. ručení 27000 vs. 38000 pro Passata).
    Proto bych se rád zeptal, co si myslíte konkrétně o tomto voze, případně jakou byste mi poradili alternativu v ceně kolem 300tis?
    Děkuji.
    • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.09.2006  22:06

« Re: Koupě ojetého vozu (v AAA), prosím o radu

kupovat auto v AAA? Nikdy!!!
      Predaval som tam auto a system ich spravania a vykupu je taky, ze tam auto preda iba niekto, kto sa ho naozaj potrebuje zbavit, takze vacsinou mrdky...
      Slusny clovek so slusnym autom stade odide po 10 minutach
    • 00 Reagovat !

foto

30.09.2006  19:34

« Re: Koupě ojetého vozu (v AAA), prosím o radu

Nekupovat auto v AAA, jsou to převážne buhví jak vyšmelený auta, různě po spravovaný a buh ví odkus přitáhly, sám sem byl svědkem toho jak prodali auto s prasklym tesněnim pod hlavou, nebo čtyřválec co běžel na tři a při reklamaci neměli proti neprůstřelný kupní smlouvě šanci ://// ale aspon dostali k vozu nový rádio >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto JOB

JOB 25.09.2006  22:05

Bez nadpisu

Prvně bych ti doporučil jinej autobazar. ;-) Sám jsem byl dvakrát svědkem pokusu o reklamaci a nechtěl bych být v kůži těch lidí co se oto pokoušeli. Rovněž vzhledem k tomu že jsem viděl jejich dílny v praze tak pochybuju že ten passat má najeto 30 tis. km. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.2006  22:13

AAA NIKDY

vzadnym pripade si nekupuj nic v aaa, pokud hledas slusnou alternativu na passata tak ti muzu ze sve zkusenosti doporucit citroen C5 (posledni facelift) dostanes slusnej diesl motor a nebo libovej benzinovej sestivalec, bohatou vybavu, pri trose stesti narazis na auto s navigaci, a navrch jeste dostanes libovej podvozek. pokud nefandis francouzum, jsou tu taky japonci....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.2006  22:19

Bez nadpisu

No dat 30 litru za pojistku - pri tomhle najezdu bych si za tyhle prachy koupil to auto >:D
    Jinak tu zaznely dobre rady - ale pozor, je podle me spousta bazaru srovnatelnych s AAA, tyhle auta jsou hodne zadany, hodne kradeny a taky se s nima delaji nejvetsi kouzla...
    Koupil bych Vectru, Mondeo, nebo neco co tu uz probehlo, hlavne nic od VW ;-) Jinak, kolem 20tkm najedu po koupi 10 ti lete ojetiny, nez zjistim, co s tim je a pustim se do vetsich oprav.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 25.09.2006  22:44

Bez nadpisu

AAA >:D
    Znam par lidi kteri tam pred par lety neco koupili a jeste ted si rvou vlasy >:D
    Ja bych radsi sahnul po mondeu... ( a hlavne z jinyho bazaru!!!)
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.2006  22:47

Bez nadpisu

AAA nikdy!!!
    A být tebou bych se taky zamyslel nad tím, zda opravdu potřebuješ na těch pár kilometrů takového žraloka..
    Ale jestli chceš dát za ojetinu tolik peněz mrkni na referentské vozy. Teď měla třeba škodovka nějaký jejich výprodej..
    Nebo nějaký skladový vůz. Za dobrou cenu se dá koupit třeba Stilo
    Hlavně se vyhni těm áčkům!
    A u kterékoliv ojetiny si vem k ruce automechanika kterému můžeš věřit.
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.2006  23:07

AAA

Děkuji za příspěvky. S AAA jsme myslím hotoví ... :)
    Říkal jsem si, že když má AAA tolik aut, přece nemůžou být všechny kradený/přetočený/bouraný, atd.? Podobných passatů tam měli víc ... a spíš jsem se chtěl vyhnout menším bazarům.
    Jsem z Brna. Nemáte někdo tip na slušný autobazar? Nebo je lepší obrátit se na prodejce, kteří prodávají i ojetá auta se zárukou (např. BS Auto?)
    M.
    • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 25.09.2006  23:16

« Re: AAA

Ono se na to AAA nadava uplne nejvic, ale ono napriklad v auto ESA to neni o moc lepsi. Pracuje tam kamarad a kdyz jsem slysel historky co se tam deje, tak tam bych si auto taky asi nekoupil.
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  07:50

« Re: Re: AAA

Kromě toho je dost naivní si myslet, že Passat 2,4 benzín bude při typickém použití "pár km denně do práce" brát pouhých 10 litrů. Na druhou stranu mu to ale bude škodit nesrovnatelně méně, než nějakému turbodieselu.
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  07:53

Asi nejlepší by bylo sehnat auto od soukromého prodejce, který má vedenou servisní knížku. Je menší pravděpodobnost , že s autem dělal nějaké divočiny , jako je přetáčení tachjometru atd., i když vyloučit se to taky nedá.
        Jinak Passat měl náchylnou hliníkovou nápravou snad jen do roku 2001. Ale za tyhle peníze bych se ohlédl po Mondeu no možná by se dala sehnat i OII, ale to spousta nerada uslyší.
        • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  08:00

« Re: Re: Re: AAA

Já bych volil bazar u autorizovaného servisu příslušné značky. Sice to auto bude dražší, ale bude menší pravděpodobnost problému a podvodu a větší šance uplatnit reklamaci.
          • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  08:28

« Re: Re: Re: Re: AAA

taky lepší možnost než klasický autobazar
            • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  09:22

« Re: Re: Re: Re: Re: AAA

Ojetý VW můžeš koupit i se zárukou u autorizovaného servisu ve Štěrboholích - Auto Exner. Mimochodem, všechny Audiny, které jsem kdy v AutoTIPu měl na test byly servisovány právě tam.
              Ojetá auta všech značek se zárukou prodává AutoPoint Praha-Spořilov. Na vozy poskytuje záruku, kterou lze i uplatňovat (byla jsem svědkem záruční GO motoru u Mazdy Xedos6, dosahující cca 2/3 prodejní ceny auta).
              V AAA Auto Praha jsou velmi nízké výkupní ceny, takže většina lidí si to auto sama prodá na inzerát v Annonci za vyšší ceny. Proto tam končí často auta, jichž se potřebuje někdo za každou cenu okamžitě zbavit.
              Navíc představa, že někdo koupí za cca 700.000 Kč auto a za rok a půl ho po 30.000 km (tedy 15.000 km ročně = 290 km týdně - na to kupoval Passata?) prodá za zhruba třetinu této ceny (jestliže byl 340.000 Kč prodej, výkup bych tipoval kolem 270.000 Kč) mi přijde jako - poněkud velmi zvláštní. Není to pravidlem - některé firmy prodávají své ojetiny právě přes AAA, protože to mají bez starostí za hodinu vyřízeno a na ceně jim tolik nezáleží (firmení auta najezdí většinou od 50.000 km ročně - takže zase 30.000 km za rok a půl je příliš málo pro takový případ).
              Auto se do AAA prdává zejména proto, že ten, kdo tam to auto prodá obdrží peníze na ruku + papír, že neručí za technický stav, skryté vady a náhodné poruchy. Ze zákona má ale zákazník nárok na uplatňování reklamací na skryté vady. AAA Auto Praha živí tým právníků, ktří mají za úkol tento zákon činit neuplatnitelným.
              Nic z toho samozřejmě neplatí absolutně a nemohu říci, že všechna auta jsou tam podvody.
              Dále bych důrazně varoval před nákupem auta na základě parametru stáří/počet ujetých km. Z mé zkušenosti vyplývá, že čím je auto novější a má uvedeno méně ujetých km, tím větší podvod z toho kouká (protože na tom podvodník zbohatne; na podvodu u 15 let starýho auta nevydělá skoro nic).
              Takže hodláš-li utratit statisíce za nákup auta, nešetři pár tisícovek a dej je někomu, kdo ta auta perfektně zná a fundovaně ti na místě poradí. Nejlépe tomu, kdo ti to auto bude potom i servisovat. Ty náklady na jeho poradu se dají stejně srazit z kupní ceny...
              • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  11:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: AAA

Navíc představa, že někdo koupí za cca 700.000 Kč auto a za rok a půl ho po 30.000 km (tedy 15.000 km ročně = 290 km týdně - na to kupoval Passata?) prodá za zhruba třetinu této ceny (jestliže byl 340.000 Kč prodej, výkup bych tipoval kolem 270.000 Kč) mi přijde jako - poněkud velmi zvláštní.
                No mně se to zdá taky zvláštní ... Oni to zdůvodňují tím, že auta s tímto motorem nikdo nechce a dráž by to neprodali. Myslíš, že prostě to auto má třeba najeto 100tis a oni, protože na pohled vypadá hezky, to prostě stočí na 30tis?
                Není to pravidlem - některé firmy prodávají své ojetiny právě přes AAA, protože to mají bez starostí za hodinu vyřízeno a na ceně jim tolik nezáleží
                V techničáku je 1. majitel nějaká leasingovka.
                Díky moc za komentáře.
                • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  11:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AAA

Určitě bych si koupil Passata na leasing, abych s ním za 2 roky najel 30 tis. km...
                  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AAA

Určitě bych si koupil Passata na leasing, abych s ním za 2 roky najel 30 tis. km...
                    Ne, že bych je nějak hájil, ale na vysvětlenou: v techničáku nebyl žádný provozovatel, pouze majitel, takže ta leasingovka to měla pro sebe. Asi jim to pořád stálo před firmou :)
      • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  11:21

Ono se na to AAA nadava uplne nejvic, ale ono napriklad v auto ESA to neni o moc lepsi....
        Ono to nejspíš není lepší v žádném bazaru a AAA je asi nejvíc na očích.
        BTW. mám známeho, který si koupil auto v AAA, celkem levně (Renault Laguna) má ho asi 4 roky, je spokojený, žádný problém. Třeba je to první spokojený zákazník :))
        • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  11:23

Takže hodláš-li utratit statisíce za nákup auta, nešetři pár tisícovek a dej je někomu, kdo ta auta perfektně zná a fundovaně ti na místě poradí.
          To jsem chtěl udělat. Domluvil jsem si prohlídku v autorizovaném servisu, otázka je, co všechno lze poznat ...
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.2006  15:15

Jsem z Brna. Nemáte někdo tip na slušný autobazar? Nebo je lepší obrátit se na prodejce, kteří prodávají i ojetá auta se zárukou (např. BS Auto?)

Můžu vřele doporučit www.autobazarvysocina.cz Jsou tam auta za rozumný ceny a maj tam k zákazníkovi profesionální přístup. Několik mých kamarádů (až z Prahy) si tam koupilo auto a všichni jsou spokojení.
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.10.2006  09:05

V Brně můžu vřele doporučit Auto Gamma, je v kopci mezi Mendelákem a nábřežím. Brno, Úvoz 5, tel.: 543 212 145, 543 244 212. jedná se o dovážená auta ze severu Itálie, takže jsou i 10 let stará auta v perfektním stavu.
        • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.2006  11:33

Z Itálie bych si nekoupil ani tříkolku. Teď bych řekl že nejlepší je B, NL a když chceš fakt mňamku tak Švýcarko...
          • 00 Reagovat !

foto

05.10.2006  21:42

« Re: Re: Re: Re: AAA

Tak to jistě, z NL budeš mít jistotu že auto má po pěti letech jistých 200 tisíc najeto, převodovka se spojkou si užily přívěsu až až a do auta se nedalo víc než bylo nezbytně nutné >:D Z I máme dvě pračky a ledničku a to jsou složitější věci než tříkolky a makají jak mají :)
            • 00 Reagovat !

foto

06.10.2006  10:05

« Re: Re: Re: Re: Re: AAA

Ale pánové, pánové. Nehádejte se.
              Nezáleží přece ani tak na tom kde, jako spíš kdo a hlavně jak s autem jezdil. Určitě mi dáte za pravdu, že se dá koupit jak švýcarské auto v dezolátním stavu, tak i třeba české, které bude perfektní.
              Prostě to záleží na konkrétním kusu a těžko můžete kvalitu ojetý plečky generálně určovat podle toho, jestli je z Itálie nebo Rumunska. ;)
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  07:49

Bez nadpisu

Nejsem si jistej, jestli BS Auto náhodou taky nevlastní ten samej člověk, co AAA?
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  11:46

Bez nadpisu

Mitsi má pravdu. Smrdí to. A hodně.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  11:58

Bez nadpisu

to martin74: mam osobnu skusenost s AAA v BA ak mas zaujem o podrobnosti najdes si to v diskusii k Nissan Almera pod mojim nickom. V zasde plati ze v bazaroch je to rovnake alebo zvacsa este horsie ako v AAA, lebo ak sa chcu uzivit mensi este viac odrbkavaju. AAA je proste na ociach. Jednanie s nimi nie je nijak zvlast prijemny zazitok ani pri predaji auta ani pri kupe. Su to vsetko velmi ucelovo skoleny ludia a kedze v obchode robim uz cca 10rokov a potvrdzujem ze tzv "nekale praktiky" bezne pouzivaju (asi vsetky ktore exsituju). Almera co odtial mam je vsak ok. Sedi aj pocet km na tacho. (potvrdene v autoriziovanom servise kde auto chodilo). Passat ma dve stranky ta negativna: je po nich vysoky dopyt a tym ma pomerne vysoke ceny, vela sa kradne, a preto ma vyskoke pojistenie, je vysoko pravdepodobne ze s tymito autami byva manipulovane. Ak cenu vysoku nema je to zvacsa trochu podozrive. Motor 2,4 beznin vsak neni velmi ziadany preto mozno nizssia cena. Pozitivna stranka je ta ze aut je na trhu vela a je z coho vyberat.
    to co uvadza magic s tym ze predavajuci nezodpoveda za jeho stav a povod pravda neni. Naopak nesies plnu zodpovednost za skryte vady, to ci auto nepochadza z trestnej cinnosti, nie je zatazene ako nejaka zaruka ci nebolo zatopene. V pripade ze to zisti novy majitel maju pravo ti aj po rokoch zmluvu zrusit... Sam som tam auto predaval tazke vlastna skusenost. Opat "nekale" praktiky ale s nejakymi skusenostami zvladnutelne. Auto pred zaplatenim ti nepustia do autorizovaneho ani ineho servisu, takze si musis doviest servisaka ku nim. Inak iste najlepsie auto od dobreho znameho, ved kto si lajsne ze mu budes zbytok zivota za to auto nadavat:-)
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  12:09

« Re:

Jasne že v AAA sa robia rôzne praktiky, ale takisto tam dávajú auto len ľudia a takisto tam môžeš natrafiť na dobré auto ako hocikde inde. Ja som tam napr. predal 6,5 r. Lanosa , ktorý mal skutočných 30000 km a nemal žiadny problém. A určite mu v AAA nestočili km, alebo ho naschvál nepokazili.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  12:05

Bez nadpisu

Je to sice OT, ale pro ilustraci připojím jeden příběh z AAA.
    Jeden můj kamarád je autokarosář a lakýrník a tak. Jednou jsem se za ním stavil, protože jsem potřeboval stříknout zrcátko. Bohužel zrovna neměl čas, ale hned mi ukázal proč. Zrovna dělal na jednom Favoritu, patřil nějakému dědovi, který ho koupil v AAA. Hned po koupi s ním přijel k tomu karosáři, že by chtěl vyvaři rezavý práh, ovšem ten karosář na to mrknul zespod a zjistil, že to auto má prorezlé díry v podlaze až do kabiny, když sundal koberečky, normálně bylo vidět ven, to samé v kufru pod rezervou atd. Okamžitě tomu dědovi doporučil ať to auto vrátí. Tak sedli do auta a jeli tam oba, ale v áčkách se jim vysmáli do ksichtu, protože ve smlouvě na čtvrté straně dole, písmem velikosti 5 bylo napsáno, že auto patří do kategorie C, což znamená, že má vážné vady a atd a samozřejmě, že na ně není možno uplatnit reklamaci. Tak se tam dohadovali, až nakonec vrchní manažer svolil k vrácení peněz. Fígl byl ale v tom, že ve smlouvě bylo (opět písmem velikosti 5) uvedeno, že prodejní cena vozu - 31000 Kč se skládá z hodnoty vozu, tj. 16000 Kč, plus 15000 !!! za PŘEDPRODEJNÍ PŘÍPRAVU!!!, na kterou samozřejmě nelze upatnit reklamaci... A tak měl děda smůlu, bylo mu líto dát jim 15 litrů za dva dny používání auta, tak si jej nechal a můj kamarád měl týden co dělat..
    Bohužel jsem si to auto nevyfotil. Moje chyba.
    Omlouvám se, že je to tak dlouhé, ale třeba to pár idealistů odradí od návštěvy nejlepšího, nejserioznějšího a nejúspěšnějšího autobazaru v republice.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  12:18

Bez nadpisu

ahoj, k AAA sa nebudem vyjadrovat, nemam skusenost, ale neda mi nereagovat na toto: 10tkm rocne (10km denne do prace) a ty chces kupovat auto velkosti passat s 2.4 motorom za vyse pol mega?????????? nechcem ti do toho kecat, ale ked si zratas naklady na kupu, prevadzku, povinne rucenie a stratu pri naslednom predaji zistis, ze sa ti oplati jazdit taxikom alebo zobrat auto z pozicovne!!!! ak si myslis, ze ti to bude zrat 10l tak sa velmi mylis. uvedom si, ze budes v podstate stale jazdit so studenym motorom (na 10km sa nezohreje), tzn. so "syticom". tzn. minimalne o 50% vyssiu spotrebu, dalej pri takomto pouzivani auta vsetci vyrobcovia odporucaju intervaly vymeny prevadzkovych naplni a filtrov skratit na polovicu, aj ked to odignorujes, stale si na zavratnych cislach. taketo auto viem pochopit jedine vtedy, ak ho vyuzijes aspon 2x za mesiac na trasu dlhsiu ako 200-300km, pripadne mas 2 deti a do "prace" budu aj s manzelkou jazdit s tebou :)) dalsi dovod moze byt "prestiz". ja osobne ti odporucam (ak nemas deti, a budes fakt jazdit len do prace) nejaky 3dverak, s motorom do 1.6, urcite benzin, a radsej japonca ako europana. ale nic neplati v pripade, ak mas dost penazi a auto je pre teba imidzova zalezitost :)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  12:20

Bez nadpisu

saco - přesně tak. A nepochybuji, že tam tisíce lidí nakoupí auto ke své maximální spokojenosti. Akorát se potom nikde neozývají. Vidět totiž vždycky jdou jen ty negativní záležitosti.
    Nemám s AAA nic společného, nikdy jsem tam nekupoval ani neprodával. Akorát si nemyslím, že všechno je černobílé. Tedy v tomhle případě černé ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  12:25

Bez nadpisu

xpalo - kde jsi vyčetl, že s tím chce najezdit 10 km denně? Já to tu nikde nevidím, akorát zmínku že "jezdí málo" nebo tak nějak.
    Mimochodem - za 350 000 máš novou fabii combi či sedan či hatchback v maximální výbavě (tedy ta klima, el. okna, tempomat atd., akorát kožené sedačky chybí, což bych ale osobně bral jako výhodu...).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  12:32

Bez nadpisu

nevycet, ale logicky, 10tkm rocne, jazdenie do prace (cca 300dni do roka?) vychadza 30km na den, tzn. 15tam, 15 spat... ak od toho odratas nejaku dovolenku, vikendove jazdy, tak sa lahko dostanes na 10+10 denne, ak nie menej :))) kazdopadne 10tkm rocne je malo na to, aby sa mu vyplatilo kupovat take auto. ja mam denne 40 do prace, +- 100 v ramci prace, 40 z prace, + vikendy priemerne 200km a auto za tristvrte melona sa mi podla mojich vypoctov nevyplati.... samozrejme nikomu nenutim moj nazor, len pisem skusenost, ktora mozno niekoho donuti prehodnotit svoje kroky :)
    sam pise, ze na cesty do prace, odhadom 10tkm rocne...
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  13:45

« Re:

Já jsem si to rovněž spočítal na nějakých "denně 10 km do práce a zpět" (viz můj příspěvek níže).
      Jinak "Áčka" jsou ideální místo, kam strčit auto, s nímž si už opravdu nevím rady a jde mi hlavně o to se ho rychle (byť s finanční ztrátou) zbavit. A když si sám sebe představím tzv. na opačné straně, tj. na straně kupce, tak opravdu nevím, nevím...
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  13:31

NOVÉ

Kup si nové, možností máš nespočet.Ať za hotové či na splátky, uvěr ( pokud bys chtěl dražší).Dneska jsou záruky i 5 let na celé auto (krom asi laku- viz HONDA), takže ojetinu tohoto typu raději ne.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  14:04

Bez nadpisu

za svoju 10 rocnu pracovnu skusenost pracujem v tretej velkej nadrarodnej spolocnosti a z mojej skusenosti a skusenosti mojich kolegov viem ze sluzobne auta su pridelovane podla pozicie bez ohladu na to kolko sa s autom jazdi a su ludia co za 4 roky co maju autio naujazdia 30-40tis km a auto aj tak ide na predaj bud do Darexu, AAA alebo podobneho bazaru. V prvom rade vsak oslovuju velke firmy najvacsie bazary. Tieto auta byvaju z 80% v perfektnom stave kedze ludia nemaju dovod na servise setrit a chodia do autorizovaneho servisu s kazdou prkotinou. Ak natrafite na take auto (casto prave Passat) neni dovod sa bat kupy ani v AAA (da sa to mimochodom zistit v technicaku ktory si date pod nejakou zamienkou ukazat- napr aby ste si overili ci neni auto dovezene ak tvrdia ze kupovane v SR, servisnu knizku pod podobnou zamienkov mozete tiez vidiet-overenie ci ju ma ci chodilo do servisu) ak deklaruju ze auto ma servisku a je kupene v SR (ci CR) musia vam to predlozit. Ak nie take auto nekupovat- asi maju dovod neukazovat co nemaju ci nie je pravda co tvrdia. Iste su v tych AAA aj uplne mrdky.
    to Abndy Kaufman: nehnevaj sa namna tvoj pribeh vobec nic nediokazuje skor naopak, ze naivny clovek nema chodit do bazaru. A za 30tis nemoze cakat dobre auto, diry v podlahe si mohol zistit aj sam stacilo si dat zdvihnut auto na zdvihak. K tomu netreba ni servisaka. Sa vobec divim ze s nim jednali o vrateni penazi a je ich vec kolko mu boli ochotny vratit. Pravny narok ten clovek absolutne nemal. KUpoval vec nalezite opotrebenu jej veku, poctu km a cena to zohladnuje. Je pre mna len novinka ze v zmluve je uvedene aj rozdelenie ceny na cenu auta a cenu predpredajnej pripravy. Dokazuje to oapat ich vacsiu mieru prepracovanosti systemu a to ze jednak sa istia pred stratou v pripade reklamacie (auto vykupuju za nizssiu cenu ako predavaju) a jednak nebudu odvadzat dan zo zisku nakolko tych 16tis maju ako naklad. Na mieste danoveho uradu by som si dal urobit nejaky audit opravnene vynalozenych nakladov. Nakolko ich predpredajna priprava spociva vo vacsine pripadov v umyti auta v prehliadke, pripadnom odstraneni najmarkantnejsich vad. Cim ide o novsie a drahsie auto tym do neho viac invsetuju. Zo starej zmrdky este aj odmontuju co je dobre (napr nove pneu na Al diskoch ak ich tam nerozumny majitel ponechal v domneni ze pridaju aute na cene). Skuste si vsimnut ze stare a dost jazdene auta maju casto uplne hrozne pneumatiky zamaskuju to tym ze ich natru kvalitnym pripravkom na pneu:-) S tym treba holt ratat. Najdu sa aj v AAA auta tesne po garancke s vymenenenymi naplnami a pouzitelnou spotrebkou (platnicky, kotuce...) Napr moja Almera mala 1500km po garancke (potvrdene v autorizovanom servise) 2rocne pneu (cislo pri oznaceni DOT) co mali 6mm vzor platnicky cca 7mm (ma to Al takze som to cez medzeru v AL odmeral mikrometrom). Auto rok a 5mesiacov jazdi uplne bez investicii (ano dokupil som nove DO k centralu, zimne pneu, dal opravit oderky a zacinajucu koroziu jedneho podbehu ale o vsetkom som vedel uz v bazare). Proste to chce par dni stravit s preverovanim toho auta, dat si ho na tu dobu rezervovat a potom pripadne kupit. Riziko treba proste eliminovat. Napaleni zostanu zvacsa len nepripraveni:-) lebo neni pochyb ze tam maju aj zmrdky (alebo mozno hlavne zmrdky)
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  14:22

Bez nadpisu

ak mate pocit z mojho prispevku nizssie ze Acka su super, tak zdanie klame:-) po tych par dnoch co som tam stravil predajom manzelkinho Hyundai Accent a kupou Almery a vtedy si hovoril ze to vynalozene usilie detektiva a uplatnenim vsetkych svojich obchodnych skusenosti to snad ani nestalo. Ak toto nie ste schopni podstupit ci zvladnut ich nastrahy odporucam tam radsej ani nechodit (ale to do ziadneho bazaru) a obist radsej vytipovene autosalony, skusit u niektoreho zohnat auto ktore vykupili na protihodnotu a im nechat svoje ak takeho najdete. Zvacsa vykupuju na protihodnotu len tam kde kupite nove auto. Aut mavaju este velmi malo ak vobec nejake. By the way Hyundaia Accent som sa tam isiel tiez zbavit po tom co som zistil ze treba vymenit tlmice a brzdy, opravit el. okna. Auto inak nemalo ziadne skryte vady okrem opotrebenych spomenutych veci. Pri predaji nemalo pretocene pocitadlo km (overil som si zo zvedavosti za co ho predavaju a ci stocia km). Pre info o marzi mne za neho dali 91tis (po tvrdom vyjednavani z povodne ponuknutych 70 max 80tis) a predavali ho za 119tis. Rovnaky a este o nieco horsi stav moze byt na inzerat. Kto predava zanovne auto bez chyb s malo km? Snad iba blazon. Zvacsa su na inzeraty tie iste auta ako v AAA ci inych bazaroch len sa im malilo to co im tam ponukli (casto opravvnene)
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  15:24

Bez nadpisu

To je jasné, že ten děda byl naivní trouba. Ale já jsem hlavně chtěl poukázat na tu jejich vychytanou smlouvu, která nesvědčí o ničem dobrém..
    Hlavně že mají reklamy na záruku vrácení peněz a servisní knuhu AAA a tak.. vždycky se musím smát..
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  15:44

Bez nadpisu

to svedci o tom ze sa radia medzi sucastne uspesne firmy ktore dokazu predat to co je aj nie je pravda, ale nemozno ich za to pravne vinit lebo davaju vam skutocne nejake zaruky, co uz na tom ze su prenesene na predchadzajuceho majitela. V uspesnom a vynosnom obchode plati jedna z veci: "dat co najviac benefitov zakanikovi, ktore ta stoja velmi malo alebo skoro nic:-) Ono asi aj preto tie Acka tak kolu vsetkym oci lebo od vsadial sa na vas tlaci ich reklama ake maju super auta, za super ceny a k tomu vam este vselico daju (zaruky, DVD prehravac...). Realne tie ostatne bazary len mozno menej irituju aj ked mozte nakupit ci predat rovnako alebo este horsie.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  15:44

Bez nadpisu

zmazana duplikacia
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  16:18

Bez nadpisu

martin74: chtěl jsi radu? IMHO nejrozumnější je poohlédnout se po zánovních autech u značkových prodejců, po autech od leasingových společností, nebo si to s potřebnou dávkou opatrnosti (nechat) dovézt ze zahraničí. Internet je na tohle nejlepší autobazar.
    Do jakéhokoliv autobazaru u nás bych šel jen a) kdybych měl velmi málo peněz a b) autům bych sám nebo nebo nějaký kamarád hodně rozuměl.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  16:46

Bez nadpisu

k AAA - moj znamy si tam kupil zanovneho megana 2003 a o dva mesiace mu v servise povedali, ze auto potrebuje investicie tak za sto papierov. ale nastastie - o dalsi mesiac mu zhorel do tla za jazdy... Tak mu aspon zaplatila poistovna...
    Takze aaa? asi radsej nie
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.2006  17:37

Bez nadpisu

sory mekky ale mal si zobrat nejakeho servisaka zo sebou ked tomu prd rozumie, kupit 2rocne auto do ktoreho treba dat 100tis po 2mesiacoch je jeho chyba.
    to jenyk: s tym zahranicim preco myslis ze je to ine ako u nas? uz sa to tu preberalo a nevyslo to tak jednoznacne. Mozno mas inu skusenost ale opat pre cloveka ktory s tym nema skusenosti ziadne riesenie. uzitocne info pre toho kto to chce skusit napr na: www.eurobazar.sk
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.2006  20:18

Bez nadpisu

Ja bych auta z hlediska koupe rozdelil:
    1) nova - asi jasne, za rozumne prachy socialni trida, nebo za velke pachy solidni auto vyssi tridy
    2) skoro nova - takova da tezko nekdo do Acek za vykupku, cekal bych nejaky hacek. Asi bych patral po pricine, proc se to prodava (sehnat kontakt na predchoziho majitele atd...)
    3) 3-4 roky stara - typicky firemni, asi v pohode ale dat pozor jestli 10x neobjeli zemekouli (ne podle tacho ale stav ;-) )
    4) hodne stara - to je muj salek caje, za minimalni prachy se pri chvili trpelivosti daji sehnat vyssi tridy ktera nikdo nechce za zanedbatelne prachy. Asi skoro nikomu nestoji za to, delat s tim vetsi podvody, na zacatku se top za nejaky peniz da dokupy a pak par let jezdi a jezdi ... ;-)
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.2006  09:44

« Re:

A teď z opačného soudku: za posledních pár let jsem koupil přes e.bay.it a autoscout24.it několik aut, dílů., manuálů a dalších věcí. Spoustu z toho jsem zaplatil předem v dobré víře, že mi dotyčný Ital něco pošle (u Němce nebo Čecha bych to v životě neudělal - vždycky mě podvedli). Nikdy jsem se nesetkal s jediným problémem (krom toho, že do I putují peníze bankou až 8 dní; zřejmě je třeba je chvíli zchladit na Antarktidě. Proto pokud to jde, používám PayPal). Většina aut byla silně cenově podhodnocena - často i kolem 1.000 Euro. Slouží bez problému dodnes. Všechna ta auta měla nové rozvody, náplně, originál nářadí, rezervu, atd. U jednoho se kupovaly pneumatiky, u druhého brzdové kotouče a desky, ale všechny byly za ty prachy senzační a odvádějí denně stejnou práci, jako zánovní auta. Vzhledem k tomu, že se vždy jednalo o auta střední třídy, byly bagy, FPS a digitální automatická klimatizace samozřejmostí. pravda, u jednoho z nich po 2 letech bezúdržbového provozu selhala automatika u klimačky a klima jde jen on/off, ale majitel nechce o opravě ani slyšet, protože si za 1500 E koupí raději jiný (součet ceny opravy + výměny rozvodů a dalších nákladů je vyšší, než náklady na koupi a dovoz jiného vozu z I). Opět to neplatí univerzálně, ale...
      • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.2006  11:21

« Re: Re:

jo na ebay(i) taky nakupuju, je to super, vsechno se da sehnat super levne. Ted cekam az mi jeden chlapek posle polyuretanovy silentbloky Powerflex ;-)
        Jeste jsem nikdy nemel problem, vrele doporucuju.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.2006  11:09

Bez nadpisu

to magic: nejaky cas siom to tu nesledoval, preto len so zvedavosti co vsetko si opravoval resp menil a co ta to stalo na svojej 155 Q4 po tom co si ju dostal naspat po kredezi?
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.2006  17:22

Bez nadpisu

to blesk666: ja chodim nakupiovat so servisakom, ale niekedy sa to neda. A myslim, ze ani vacsina beznych ludi nepozna dostatocne zbehnuteho mechanika, ktory sa veci rozumie... zial.
    A btw: ten kto kupil toho megana bol cudzinec co nevie ani AJ, ani SJ ;-)
    A tak ho oje..li
  • 00 Reagovat !

foto PP-

PP. 27.09.2006  18:32

Bez nadpisu

Dobrý den,
    Potřebuji auto . Budu ho mít na cestu do práce a zpět, pár kilometrů, ročně to odhaduji tak na 10tis. km.
    Dnes jsem byl v AAA a celkem se mi tam líbil VW Passat, r.v. 2004, sedan, najeto kolem 30tis, plná výbava (kožené vyhřívané sedačky, klimat., CD měnič, elektrická okna vpředu/vzadu, parkovací asistent atd.), motor 2.4l, první majitel, auto čisté, nepoškrábané, cena 340000.

Přečetl jsem první příspěvek a docela jsem se zasmál tomu autu.VW Passat v plné palbě,r.v.04,motor 2,4 a má najeto 30tkm >:D .
    Opravdu někdo dokáže věřit těm km???To si jako někdo koupí takové auto jako nové aby ho po najetí pár tkm a roce a půl provozu bezdůvodně prodal?Jelikož se u nás taková auta kupují především jako podnikatelská-služební,tak nejspíš bude pravda někde jinde- to auto bude mít nalítáno a proto se ho někdo zbavil a vyměnil za nové,nebo se ho zbavil z důvodu poruchovosti.Všechny další možnosti jsou mnohem méně pravděpodobné.
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 27.09.2006  20:10

Bez nadpisu

Věřit najetým kilometrům se dá,ale taky bych kupoval v jiném bazaru protože jsem často svědkem o stáčení tachometru a prodeji do AAA 8-s
    Jinak já jsem si tam před 5lety kupoval téměř novou felicii za 170000kč(tehdy super nabídka) a sloužila mi bez poruchy dalších 4,5roku a přes 45000km a nyní slouží dál v rodině..... :)
  • 00 Reagovat !

foto Sprint

Sprint 27.09.2006  20:40

Bez nadpisu

Pro úplnost: Passat nebyl obsah 2.4, ale 2.3 VR5
    Dříve 110kW, po faceliftu v r. 2001 125kW. 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.2006  21:04

Bez nadpisu

blesk666: no, moje auto je sice taky přes eBay.it, a i když bylo velmi laciné, stálo dost přes 1.000 Euro...výjimka potvrzuje pravidlo. Do svýho auta jsem musel dát bezprostředně asi 20.000 kč za zničený věci, ale celkově mě ta krádež vyšla na cca 50.000 kč vč. zabezpečení alarmem, imobilizérem a vyhledávání. Potěšila mě cena originálních dílů a rychlost dodání. Poněkud šokující bylo ale zjištění, že účast na krádeži byla prokázána policistovi v celkem vysoké šarži...
  • 00 Reagovat !

foto CtvrtSardel

CtvrtSardel 27.09.2006  23:15

2,4

No nevim jak je to s VR5, ale tenhle passat podle me ma normalni 2,4 V6...tenhle motor davaji (asi treba jina vykonova varianta) i do nove A6 (130kW), ve stare A6 byl tusim se 125kW jako benzinovy zaklad...Takze vcelku exoticka VR5ka asi ne, to je fakt 2,3...btw.Znamy ma Galaxy s VR5...
  • 00 Reagovat !

foto papluh1

papluh1 27.09.2006  23:54

Bez nadpisu

Passatna anesteza vie byt dostatocne silna aby zabila akukolvek logiku aj v tych vzdelanejsich jedincoch. Kolega sa zameral na tuto karu a prisiel so skvelym kuskom ... Variant v 1.9 TeDeIcku, rv tusim 2002, 300papierov slovenskych a klinec bolo najazdenych par tisic km tusim okolo 3-4 :)
    A ked sa siel na to pozret aj s clovekom co sa tomu "mal rozumiet", tak prisiel so zaujimavou historkou ... to auto stalo na dvore pretoze priekupnik sa niekde rozflakal (na moto ci tak nejak) a stravil vyse roka v nemocnici a ze ho predtym doviezol z DE kde snim nejaky ozran navstivil pole ... efektne cez strechu. Aaaale inak je v poriadku, vsetko ciste nehrdzave, podla toho znameho v lepsom stave ako jeho kus s vyse 100kkm ... to ze trochu viac huci bolo sposobene tym, ze 'na motore neni plastovy dekel' ... nemohli ho poriadne pojazdit lebo nemalo znacky a vlastnik sa boji policajtov ... kody skiel a pasov nekontrolovali atd atd ... a posledne co viem vazne zvazoval, ze ho kupi ...
    Kua chlapi neviete niekto neviete ako vyextrahovat ten ucinok akym posobia niektore VW na ludi ? Chcem to zakomponovat do svojho business planu nech sa poriadne na ludoch nabalim a potom si budem moct kupit jedneho noveho Passata v 2.0DTI f kozi f metle ... ;)
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.2006  10:01

Bez nadpisu

nejsem protrely bazarni expert, ale v dnesni dobe bych spise volil koupi ojeteho auta z nejakeho autorizovaneho servisu, kde na nej davaji i nejakou zaruku. Sice je to za lehce vic penez, ale riziko je mensi
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.09.2006  11:49

Bez nadpisu

Kto dava do AAA dobre auto? Ja sice 8 rocne Polo s malo kilometrami a super stave. Kupoval som nove a nechcelo sa mi platit poistky na dalsi rok aj na toto auto tak tam slo za cenu ktoru om chcel dostat.
    Kto predava nove auto s malo km?? Svokrovci VW Passat Variant 1,9 TDi ten najsilnejsi rok vyrobi 2003 kupene v 2005 v porse auto ako nove. Dodnes neviem preco kupili tak staru skladovku za tak nehoraznu cenu. Dnes uz maju noveho passata a toho starsieho chcu predat lebo tretie auto uz nie je kde skladovat. A ma najazdene myslim do 30 000 km.
    Takze aj takyto ludia su, iba je ich malo.
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.2006  10:50

« Re:

"Kto dava do AAA dobre auto? Ja sice 8 rocne Polo s malo kilometrami a super stave. Kupoval som nove a nechcelo sa mi platit poistky na dalsi rok aj na toto auto tak tam slo za cenu ktoru om chcel dostat.
      Kto predava nove auto s malo km?? Svokrovci VW Passat Variant 1,9 TDi ten najsilnejsi rok vyrobi 2003 kupene v 2005 v porse auto ako nove. Dodnes neviem preco kupili tak staru skladovku za tak nehoraznu cenu. Dnes uz maju noveho passata a toho starsieho chcu predat lebo tretie auto uz nie je kde skladovat. A ma najazdene myslim do 30 000 km.
      Takze aj takyto ludia su, iba je ich malo."
      A možno ani ich nie je až tak málo, poznám dosť ľudí, ktorý tam dali dobré autá s málo km. A dôvod ? Ja som tam tiež dal ako som písal dole 6,5 r. Lanosa s real. 30000 km. A kupovalo sa nové . Dostal som za neho 129000 dávali mi 120000, odišiel som , zavolali a za 129 som ho predal, v bazáre som reálne mohol dostať 150000 - 3% za sprostr. 4500 = 145500 , jasne že kupec by sa chcel ešte dohodnúť na nejakej zľave takže dajme tomu výsl. cena 140000,-. Teraz otázka ako dlho by v bazáre stálo a na nové som tie peniaze potreboval. Peniaze za auto som dostal za 2 hod. a keď kupujem nové auto za 3/4 mil. , tak na tých 11000 , čo by som dostal viac v bazáre kašlem, to radšej vymodlikám zľavu na nové a mám prachy hneď na ruku. Jasne, že pri drahších autách ten rozdiel bude väčší, ale aj tak myslím, že dosť ľudí , čo si idú kúpiť auto za mil. kašlú na to že budú 3 týž. zháňať kupca za 300 tis keď im v AAA dajú napr. 260 .
  • 00 Reagovat !

foto zmulin

zmulin 29.09.2006  14:42

to Magic

Z toho si nic nedělej.Sestřence taky oznámila policie,že maj na dvorku její ukradený Punto,přesně jí ho popsali včetně VIN a když si pro něj přijela,tak jí oznámili,že ho ještě nenašli...
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 30.09.2006  22:02

Bez nadpisu

Před dvěma dny si strýc kamaráda kupoval ve zlínském aaa Opel Astra Caravan,rok 1999 nebo 2000.
    Doma zjistil,že mu nefunguje zadní el.okno a rozhodl se na to podívat.Když to rozebral tak nevěřil svým očím,sklo podepřené dřevěnou tyčinkou,na ničem jiném nedrželo :shock: :shock: :shock:
    Říkal že ho to pěkně nasralo a je zvědavej na co se ještě může těšit. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.2006  02:17

Bez nadpisu

jak to tak ctu, tak kdyz uz nemuze kazdy jezdit rallye, tak si muze doprat adrenalinovy sport formou nakupu v AAA >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.2006  20:13

http://aaa-story.nazory.cz/

zkus se podivat na tento odkaz 8-s
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.11.2006  23:12

Bez nadpisu

Lidi, dozvedel jsem se ze si Otec pred tydnem koupil Fabii HTP v AAA :shock:
    Ma najeto pry šest km... pry byla porad na nejakych vystavach a tak na ni pry dali slevu 80 tisic. takze konecna cenovka 280tis...
    A ja tady nedavno psal ze neznam nikoho kdo by byl schopnej si tam nekdy neco koupit...
    • 00 Reagovat !

foto Sranki

Sranki 03.11.2006  09:58

« Re:

Jo, takych Fabii tam mali pred casom viac, trosku som ich obzeral cez net. Neviem co je pravdy na tom, ze behali po vystavach ale zda sa mi to trsku divne. Boli to totiz verzie classic a vsetky rovnake (mozno sa lisili v detailoch, ale to sa cez net neda rozlisit). Neviem ci Skoda dava na vystavy tak zle vybavene vozy.
      Len aby neboli z nejakeho zatopeneho skladu. ;-)
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.11.2006  10:04

Mně to také připadá, jako pěkný podfuk!
        • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.11.2006  10:26

« Re: Re: Re:

Mohlo jit klidne o auta puvodne urcena pro nejakou vetsi firmu, ktera je v konecne fazi odmitla. Pri prevzeti takoveho obchodu mohli dostat lepsi cenu. Neni to az zase tak vyjimecne a co mam informace obcas se to stava a firem ktere vetsi mnozstvi dokazou prevzit zase tolik na trhu neni
          • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.11.2006  11:53

« Re: Re: Re: Re:

Mohlo jit klidne o auta puvodne urcena pro nejakou vetsi firmu, ktera je v konecne fazi odmitla. Pri prevzeti takoveho obchodu mohli dostat lepsi cenu. Neni to az zase tak vyjimecne a co mam informace obcas se to stava a firem ktere vetsi mnozstvi dokazou prevzit zase tolik na trhu neni
            Přesně.
            • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.11.2006  11:56

« Re: Re: Re: Re: Re:

kostey: a kam mu rekli ze ma jezdit na garancni prohlidky? k aaa nebo muze ke kteremukoliv dealerovi ?
    • 00 Reagovat !

foto

03.11.2006  10:42

« Re:

nic neni zadarmo...ani sleva...a to plati dvojnasob u podvodniku jako jsou AAA
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 03.11.2006  11:14

Bez nadpisu

presne v aaa jsou schopny prodat cokoli za maximalni cenu... proste po 40 minutach korzovani mezi jejich auty uveris, ze ceny jsou takove, jake vidis.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 03.11.2006  11:52

Bez nadpisu

jo a pry k autu dostal jeste domaci kino zadara... :shock:
    To mu dali asi proto, ze az se mu to auto vysere, tak aby mohl aspon sedet doma a cumet na bednu... Byl to pro me opravdu docela sok. Vedel jsem ze schani auto, porad rikal neco o O1 kombi 1.9tdi. kdyz jsem se ale ted dozvedel ze domu pritahnul HTPcko z AAA tak jsem si z toho hned "sednul na zadek" Tohleto prosimvas neberte jako ze tu syn nadava na otce. Nahodou s tatou super vychazim.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.2006  12:02

Bez nadpisu

ad garancky: je dost hlboko vzitym omylom, ze na garancky treba jazdit tam, kde bolo auto kupene...
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.11.2006  12:11

« Re:

[odkaz]
      [odkaz]
      dokonce clovek nemusi ani do autorizovaneho servisu i kdyz ja osobne po zkusenostech s Renaultem radeji skripu zuby a jedu k nim abych jim nezavdal pricinu zrusit na cokoliv zaruku pokud jeste bezi (jejich oblibeny argument - opravu neprovadel nas servis = zavada je zpusobena neodbornym zasahem)
      • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 03.11.2006  21:38

ad garancky: se zeptam co mu o nich povedeli, treba to bude dalsi pekvapeni. ja mam ted takovou chut mu rict neco o tom jako ze htp neni zrovna dobra koupe a dat mu precist hodnoceni AAA od jejich zakazniku, ale znate to, koupe auta - to je pro vetsinu lidi neco jako vanoce a tak jim moc nechci kazit tu jejich radost z novyho auta...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.2006  14:16

Bez nadpisu

No taky sem v AAA prodal dokoce uz dve auta ... obe se mel od nova, stari cca 6 let najeto +- 80tkm a nebyl s nima zadny problem... prijeli, odvezli a zaplatili +- to samy za kolik by slo na inzerat. No a pak ty auta meli na webu, km sedely atd. bylo to pochopitelne asi o 1/5 draz ale to uz je jejich byznys a ja sam bych to za ty prachy neprodal.
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.2006  09:56

Spousta věcí tady jsou jen Vaše dohady,spousta vaří jen z vody.Já v AAA pracoval přímo na výkupu takže celkem vím jak to chodí.AAA rozhodně nejsou svatý,ale každopádně tam není čas dávat pod okno dřevěnou tyčinku aby drželo zavřený,nebo,že Vám volant zůstane za jízdy v ruce...Dnes už každej druhej u svýho auta maskuje vady a áčka to obserou,protože si tam koupí auto půlka republiky a pak nadávaj na AAA.Ty auta jsou max. naleštěný a když nemají vážnou vadu,tak ještě ten den,nejpozději druhý stojí na prodej!!!Není čas se tám * s každou károu,protože denně se vykoupí i 200 (ano 200) aut!Stáčení km se nedělá v AAA,pokud takový auto najdete tak AAA jen oblbnul předchozí majitel,někdy se prostě vykoupí mrdka a zjistí se to pozdě.Ale prodat se musí,byznys je byznys a to se v áčkách umí,jinak by nebyly nej autocentrum ve střed. Evropě!
      To je pro Vaší reálnější představu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.2006  11:13

Bez nadpisu

No je fakt zajímavé, že tu nikoho nenapadla ta varianta, že by to stáčení kilometrů mohl udělat ten, kdo auto do AAA prodával, nikoliv až samotná AAA.
    Já s nimi nemám nic společného a dokonce jsem tam nikdy ani nebyl (jen kolem jednoho denně jezdím do práce >:D ), ale opravdu se mi nezdá, že by takhle velká společnost riskovala přetáčení tachometrů. Kdyby se na to přišlo (a to by nebyl problém, stačí aby se nějaký zaměstnanec pohybující se u toho dostal na AAA zlost a chuť ji nějak uškodit), byla by to pro AAA podle mě mnohem větší ztráta než to, že prodávají auta se skutečným počtem ujetých kilometrů.
  • 00 Reagovat !

foto Petr-Kneifl

Petr Kneifl 11.11.2006  12:56

Bez nadpisu

Slysel uz nekdo o blokaci inzeratu ze strany AAA v annonci? Mne na to nekdo upozornoval. Mne se stalo za mi volali z AAA a furt otravovali a myslim ze na tu dobu mi zmizel inzerat v annonci.
    A este sem zapomel, ze AAA volali este nez ten inzerat vysel.
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.2006  22:43

« Re:

Samozřejmě že volali, ještě než inzerát "vyšel", když maj předplacenej přístup. Nebo si snad jako myslíš, že od nich každý ráno někdo běhá do trafiky pro noviny??? A nejsou sami, kdo to má takto zaplacené.
      • 00 Reagovat !

foto Petr-Kneifl

Petr Kneifl 11.11.2006  23:39

ne ale prekvapilo mne ze inzerat na chvili zmizi na netu. Jo taky sem si vzpomnel, soused prodaval Toledo do AAA, v zime nekdo nedobrzdil na krizovatce a z boku mu namackl dvere a zadni blatnik, otocil ho a zval mu este predni blatnik, masku, naraznik,svetlo. Vsechny plechy byly vyklepavane, celkem dost prace. V AAA nic nepoznali. Auto vykoupili za 105 (protiucet-proto dali vic) a prodali za 120 tis Kc
        Kupte 100% ZARUKY z AAA!
        • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.2006  10:30

Nevěř tomu, že na to nepřišli...
        • 00 Reagovat !

foto

14.11.2006  11:49

neverim tomu, ze na to neprisli, jen delaji ze to nevedi aby to pak prodali jako funglovku
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 11.11.2006  18:39

Bez nadpisu

My jsme firmní auta stáčeli přímo s techniky z AAA :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.2006  12:37

esa

Ja prodaval auto u AutoEsa, dali vic nez AAA. Po 3 dnech jsem jel kolem a hle...uplne vyvonene Punto. Napsano nikdy nebourane a to melo jeste pred 3 dny promackany predek. A hlavne, tachometr mel najednou mene o 40 000 km!!!!! a cena o 32t Kc vyssi....tedy o cca 30%. Tot ma zkusennost....
    • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 14.11.2006  16:25

« Re: esa

jo u auto esa pracoval kamarad a rikal ze se tam tacho stacej o stosest. rikal, ze tam jednomu passatovi stocili tacho z 240tis na 120tis, takze na polovic...
      Ja osobne nevidim zadnej rozdil mezi Auto ESA a AAA. Ono je ale jaksi v mode na ty AAA nadavat. a tak na ty ostatni se trochu zapomina...
      • 00 Reagovat !

foto

14.11.2006  22:11

« Re: Re: esa

spis nam dejte vedet o bazaru, kde se auta nestacej.....pochybuju, ze takovy existuje
        • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.2006  10:31

« Re: Re: Re: esa

Neházej všechny do jednoho pytle....
  • 00 Reagovat !

foto

14.11.2006  12:40

Bez nadpisu

já taky už několikrát prodával do AAA, né proto, že sem se toho potřeboval rychle zbavit, ale proto, že je to bezstarostný....a pak sem se vždycky podíval na ten jejich prodejní inzerát a všechno sedělo
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.11.2006  22:26

AAA auto - zbav sa rachotiny...

kupil som auto u vychytralika v autobazari v BS. Renault Megane Kombi, dovezeny zvonku, porobeny... Nechceli mi ho prehnat cez leasing, lebo v SRN bol zlikvidovany ako total schade >:D Nevadi. Auto to bolo pekne, kedze som visel majitelovi zvysok kupnej ceny, niektore poruchy som dal odstranit z jeho penazi >:D Po case zacal olej ubudat len taky fukot... VID TEMA NA CAFE AUTO - zere olej parchant. No a co s nim, s takym parchantom, co zere liter oleja na 1000 km? Zbavit sa ho, ale pronto! Predat na inzerat? Kupec bude u mna ako na klaviri kazdy druhy den a bude sa so mnou sudit >:D Tak sup ho do AAA auto, v tomto pripade Kosice - najvyssie vykupne ceny a preberame zaruku za vase auto za vas >:D Tak sme sa s "naslovovzatym odbornikom" v modrej koseli - mal asi dvadsatdva rokov, previezli, on soferoval, potom znalecky pocuval a kontroloval motor a kritizoval poskrabany lak >:D povedal som mu o chybach o ktorych som vedel a sup ho na predaj. Este mi dali podpisat nejaky papier, ze vraj nesedi kod motora podla papierov >:D Prachy predomnou na stole, tak som podpisal, ved preberaju zaruku! Tak ma potom este lamali, kupte si u nas auto na protiucet - maximalne zlavy - vyhodne podmienky - neolutujete >:D Som im povedal dakujem, dajte bubaky a este som ich so psim pohladom ukecal o navysenie desat litrov... >:D Tak som zhrabol prachy a utekaaaaaal. Po nejakej dobe mi prisiel list, ze mi dakuju za doveru a spolupracu. Dobre, nie? :D
    • 00 Reagovat !

foto

17.11.2006  04:25

« Re: AAA auto - zbav sa rachotiny...

jednoho dne muzes byt ty ten, kterymu se bude nejaky mamlas tlemit u benzinky jakou koupil plecku
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.11.2006  00:31

Bez nadpisu

A ty sa na tom vsetkom este smejes? Mal by si :'-(
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 17.11.2006  11:58

Bez nadpisu

já dávám přednost zánovním autám,protože sám jsem se setkal s přetáčením tacho i u tříletých ojetin.(ze 140000 na 80000km),pak je prodávali(majitelé) jako výborně zachovalé ojetiny se servisní knížkou :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.11.2006  13:52

Bez nadpisu

ja prodaval auto u AutoEsa, dali vic nez AAA. Po 3 dnech jsem jel kolem a hle...uplne vyvonene Punto. Napsano nikdy nebourane a to melo jeste pred 3 dny promackany predek. A hlavne, tachometr mel najednou mene o 40 000 km!!!!! a cena o 32t Kc vyssi....tedy o cca 30%. Tot ma zkusennost....
    Nechci zrovna říct že bych ti nevěřil, ale nevěřím :-!
    Když už by chtěli takovou manipulaci s autem udělat, určitě by nebyli tak hloupí aby zapomněli udělat klasickou operaci - převést auto na vystavení k prodeji do jiné pobočky (do jiného města) než ve kterém ho odkoupili.
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.2006  19:21

« Re: neverim

Never, me je to opravdu sumak. Treba uz to ted maskuji a pred 4 roky jim to bylo fuk, co ja vim. Napsal sem to proto, ze me to docela tehdy nastavalo, kor ze to bylo moje prvni auto.
      Me spis pride, ze kdyz sem napise nekdo (opravdu nemyslim jen sebe) neco konkretniho z vlastni zkusennosti, tak je hned narcen ze keca. Proc? Pak uplne postradaji tyto diskuze smysl....
      A plno kecalu, kteri maji v popisu i auta ktera nikdy neexistovala, se tesi velke popularite...
      To jen tak na okraj
  • 00 Reagovat !

foto

17.11.2006  22:19

Bez nadpisu

pri zhanani Primery som natrafil na jednu, ale kedze som cakal na GT, nechal som to tak. Az som ju cca po mesiaci nasiel v AAA a ma ten isty pocet km ako udaval majitel. On im to predal za 170 tis oni predavju za 199. Teda ziadna levarna (v tomto pripade) marza primerana, snad to nepredaju bez zisku. Druha vec je ked chcete od nich zlavu tak tvrdia ze na tom moc nezarabaju a ze 10tis zlava uz je pod hranicou rentability...
    Evidentne sa vsak daju v Ackach najst auta so stocenymi km, ale hlavne asi ked im tam niekto stocene prinesie nebudu mu predsa pritacat do plusu:-). Podla mna je mozne ze stacaju dlhodobo nepredajne mrdky ako ten nizssie spominany Megan. Teraz asi mesiac denne sledujem okrem ineho aj vsetky inzeraty v AAA a jedno je iste lepsie auta sa tam neohreju. Staci zajst vsak do maleho bazaru kde maju auta doslova vrastene do zeme, nikto si vas nevsima a pri plotoch stoja uz skor vraky ako auta na predaj. V takom bazare by som sa urcite skor bal nieco kupit ako v AAA. Netreba byt proste naivny a snazit sa kupit co najlacnejsie auto, tam vzdy skor hrozi ze nebude nieco OK. V AAA sakra dobre vedia co predavaju. Netreba vsak byt naivny ze ak kupite pre vlastnu blbost mrdku (toho najlacnejsieho Passata co tam najdete) ze vsetky tie zaruky co vam davaju vam pomoze vratit peniaze.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.2006  13:06

RE: zbav sa rachotiny...

ALE VED PRESNE PRETO SOM TO TAK UROBIL. NEPREDAM HO PREDSA SUSEDOVI, CI NA INZERAT. VED TO JA SOM BOL TEN, KTOREMU SA SMIALI PRVEMU, ZE KUPIL RACHOTINU, KTO PRVY NALETEL PODVODNIKOVI V AUTOBAZARI!!! NO ALE VED NIC ZLE SOM NEUROBIL. JA SOM TOTIZ NECHAL KVALIFIKOVANEHO, VYSKOLENEHO MACHRA NA VYKUPE AUT AUTO SKONTROLOVAT A POVOZIT SA. ON BOL NA TO VYSKOLENY, MNA PRED KUPOU NIKTO NESKOLIL, JA NIE SOM PROFIK. V TOM BAZARI PREDSA MAJU TECHNIKU A TECHNOLOGIE NA TO, ABY ZISTILI A OPRAVILI ZAVADY, KTORE JA SOM NA PARKOVISKU POD CINZIAKOM ZISTIT A OPRAVIT NEDOKAZAL...
    NO A NAKONIEC - CHLAPIK OD BENZINKY MA PREDSA MOZNOST REKLAMOVAT AUTO U PREDAJCU, KTORY PREVZAL KUPOU AUTA ODO MNA ZODPOVEDNOST ZA JEHO TECHNICKY STAV...
    ESTE NIECO???
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.2006  15:17

« Re: RE: zbav sa rachotiny...

Jo, vypni si Caps Lock.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.2006  17:15

Bez nadpisu

A povedal si v AAA, co to ma za chyby, aby to prip. povedali dalsiemu majitelovi? Lebo potom si ich v podstate oklamal, ako teba oklamali predtym...
  • 00 Reagovat !

foto

18.11.2006  21:10

neeeeeeeeeeeeeeeeee

ahoj chalosi necital som cele forum, ale nazov fora auto z AAA ma hned prilakal. Auto z AAA nikdy viac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… /> Kupil som tam clio a po roku som ho musel dat prec, bol to zdevastovany srot v peknom obale a dobrej vybave.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…