--posilovač řízení (servo) dodatečně???
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
všechny ze 4
-
JOB 25.09.06 22:14
« Bez nadpisu
Přehodit to až na pár vyjímek jde.Ideální je to vymontovat z identického vozu.
Záleží čemu na tom vrakovišti říkaj posilovač řízení ? Potřebuješ vyměnit převodku řízení ( hřeben nebo tzv. domeček ) a pak samozřejmě čerpadlo ,hadice ,nádržku na olej + nejaký montážní prvky.Pochybuju že za tohle všechno si řeknou 1.500,- kč a tomu že by to někdo přehodil za pár stovek taky moc nevěřím. Jinak to že tam posilovač není znamená že je to patrně malí auto který se bez něj obejde.
;-) -
« --posilovač řízení (servo) dodatečně???
Přeju pěkný den všem, mám takovej dotaz. Nechci bejt za vola, ale někde jsem se dočetl, že se do auta, které je původně vyrobeno bez serva (posilovače řízení) dá servo dodatečně dostat. :roll: :roll: :roll: Protože vím, že sem chodí zkušení autaři, tak tenhle dotaz nechávám právě tady, budu vděčný každému, kdo mi odpoví.. Jo a když už jsem u toho, pokud to teda je možné, myslíte že se to vyplatí? Za kolik se dá takové kompletní servo sehnat, třeba i z vrakoviště? no a je to pak nějaká složitá instalace?? abych pak nedal za práci 5 papírů... jo jinak volal jsem na vrakoviště a prej posilovač řízení za 1500,- Díky za odpověďi všem.. mějte se
všechny ze 4
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!