KUPSKODU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
"-- skrytý --" 09.01.07 14:05
« kupskodu
Nevím jestli je tak důležitý pojem rok výroby - datum první registrace, ale podstatné je, aby auto na které se jedu podívat a poté koupit, bylo v dobrém stavu. Byl jsem se několikrát podívat na základě inzerátu na auto v bazaru a byl jsem hořce zklamán, že auto uváděné v inzerátu vůbec neodpovídá jeho popisu. Moje poznatky s firmou kupskodu byly pozitivní už jen z toho důvodu, že inzerovaný auta odpovídají skutečnosti, byť na mě nepůsobilo dobře, že jsem v nějaké hale auto prohlížel a jinde jsem ho platil, nicméně důležetý je pro mě, že auto splnilo moje nároky a bezproblémů jej užívám. :D -
Saab 27.12.06 13:48
« Re:
kytka:
...český somraci kteři si pořad na něco stěžuji a jejich uspokojeni je akorat nekoho udávat,viz. predešlý chudak
To víš, co se za komunismu naučíš, v kapitalismu jako když najdeš >:D >:D >:D
Jinak nic proti, ale odkdy je zakázáno upozorňovat druhé lidi na podvodníky ? Pokud vím, tak hájených podvodníků máme dle zákona jen 281 ;-)
Nebo je to zase ta česka povaha"za malo penez hodne muziky"
A jéje, tady ještě někdo nikdy nebyl v zahraničí 8) -
« Bez nadpisu
Když to tady tak čtu,tak je z toho zrejmé že vetšinu přispěvku sem zaslaly ubohý český somraci kteři si pořad na něco stěžuji a jejich uspokojeni je akorat nekoho udávat,viz. predešlý chudak.Ja osobne ž
adne auto nehledam ale v tom připade se divim že si kupujete jeté auto!Nebo je to zase ta česka povaha"za malo penez hodne muziky" -
Saab 26.12.06 08:17
« Re:
Opravdu zajímavý bazar, vlastní ho člověk, který má jen živnosťák na nákup a prodej a ještě je tak blbej, že falšuje rok výroby >:D
Když v tom neumí chodit, tak ať se koukne třeba k EuroCaru, ten položku "rok výroby" změnili na "1. registrace" a hned mají legální údaje :-!
Takže stačí poslat anonymní udání na živnostenský úřad v Litvínově a chlapec dostane v lepším případě jen pokutu, zvlášť jestli ty tachometry stáčí sám, protože na to nemá živnostenské oprávnění >:D -
Ted 21.12.06 18:11
« Bez nadpisu
gormitka: na reklamu je Annonce... :roll:
pocitam, ze se v autech opravdu vyznas, kdyz tak chvalis ;)
ono nejde o to, zda auto jezdi, ale o to, zda inzerovane udaje jsou pravdive, protoze v opacnem pripade jde o podvod. pokud platis auto v domneni, ze je 2005 a skutecnost je 2004, auto je stoceny apod, tak te prodejce podvadi a obira o penize. Jev je to veru casty, proto bych u zahranicnich aut vyzadoval treba TUV reporty, kde je zaznamenan pocet km... ti kdo rozumi, ale dokazou pocet km odhadnout a zda mezi ne patris si netroufam odhadnout. kazdopadne, ma-li nekdo zcela konkretni negativni zkusenost, pak jde o podvodniky jako kazde jine. -
"-- skrytý --" 21.12.06 11:27
« Bez nadpisu
když to tak čtu, tak fakt nevím kde jste byli. Dělám ve firmě co si brala z kupskodu.cz dvě auta a všechno bylo v poho, dokonce jsem jedno vyfasovala a je fakt super, byla jsem tam se šéfem obhlídnout tu firmu a byla jsem překvapená jak to funguje, oni nejsou bazar a je to znát, auta jsou předvedený do detailu a k nahlédnutí je veškerá dokumentace, za auta ručí a nejsou tam žádný levárny a můj nedůvěřivý šéf klidně spí, protože dostal na auto super záruky a na 100%, že nejsou kradený. Maj velkej výběr, všem doporučuju!!! :D -
"-- skrytý --" 05.10.06 09:47
« je to Podvodnik ???
Jestliže Vám tvrdí rok výroby 2004 je to 2003,jestiže rok 2005 je to rok 2004, jestliže tvrdí garanci km je to lež. Kdo jste naletěl,jako já zkuste si zavolat do německa firmě která ato prodala a počet km Vám vyrazí dech.
Takže je to podvod nebo ne ??? >:-[] -
"-- skrytý --" 25.09.06 19:38
« Bez nadpisu
zkušenost s kupskodu.cz:na inzerátu stálo 2004,39000km,tempomat,klima, nebouráno,přihlášeno ,realita : 2003 r.v. bez tempomatu, najeto něco mezi 80000-100000 km,klima nefunkční,přehozené dráty u přívodu, můj mechanik tvrdil ,že byla měněná palubka, takže lechká bouračka,dovoz něnecko,přihlášení vozu/5000 kč/ cena:329000kč a servisku ,že mi pošle poštou, takže nic. zkrátka kolem a kolem je potřeba si vzít sebou automechanika.

Nechapem preco kupujes auto z bazaru. Predsa predava aj dost fyzickych osob a tí ti vedia zdokladovat takmer vsetko a este s nimi aj zjednas cenu a ked sa nieco udeje mozes ist priamo za nimi a vydiskutovat si to, alebo im obtiahnut nove auto klucom.... :)
porozmyslaj...