Kolik jste vytáhli z Felicie
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
wolff 25.08.06 12:05
Z Felicie?
326,8 km/h. Silnice Brno - Mikulov.
1,3 Mpi 40 kW.
Akorát sem vypl klimu, jinak by to bylo jenom nějakých 308 km/h.
Brzdy Ferodo, děrované.
Vzadu pořádnej votuněnej spojler (abych nevzlítl).
Gumy 175/65 R13, originál škodovácký. Super lehký. Venzin W-power racing.
Ty vol.e to ti byl hukot... -
"-- skrytý --" 25.08.06 09:42
« Přízemní let s felicií
Zdravím,mám Felicii mpi/50kw,total serie.Při cestě z Prahy na Pardubice,cesta je místy mírně z kopce (kdo tam jezdí tak ví) jseem z ní vytáhl tachometrových 195km/h.Nevím kdo víc nechápal jestli já nebo řidič bílého BMW 525i z r.1993(tím se mu omlouvám). Mám i fotku,kdyby někdo chtěl.
Benzín : Shell V-power racing
Spotřeba : cca 30/100km možná i víc :)
Zážitek : Neuvěřitelný (hazard) -
"-- skrytý --" 25.08.06 09:40
Jak to tady ctu tak jen pevne doufam ze ani jednoho z vas nikdy na silnici nepotkam. Kdysi jsem vlastnil upraveneho favorita. Od motoru pres podvozek brzdy az po vetsi sirsi kola a znackove pneu. Ale nikdy me nenapadlo jet rychlejc nez 150km/h.
Nechci tady rejpat do vosiho hnizda ale felda at uz podvozkove nebo motorove o bezpecnosti se ani nebavim by mela mit omezovac na 120km/h -
Zdravim, pred par lety jsem z feldy jednasvestky vytah na dalnici 190 (realne tak 175), z mirneho kopce, s plynem zaborenym v koberci, smrt v ocich a problikavajici Volvo v zadech. V tu chvili bych mu i docela rad uhnul, ale do pravyho pruhu jsem nemoh, jakykoliv manevr plus brzdeni na rekneme 120 mi prislo jako sebevrazda.. >:D Bylo to na standardnich skodovackych hlinach R13 osazenych Pirelli P3000 165/70. S feldou jezdim dodnes, vicemene spokojenost, ale o podobny vystupy uz se radsi nesnazim, ted uz i v ramci zachovani bodoveho konta :D -
« 1.4 16V
Zdravím , můžete mi někdo poradit jak sejmout plastový kryt na motoru..? v příručce píšou:"upevňovacací matice krytu motoru jsou skryty pod ucpávkami, jedna je pod továrním znakem.., ale já tam vůbec nic takovýho nemám! žádné ucpávky a pod znakem vůbec nic...(( tak nevím jak to sundat :-( dík za radu -
"-- skrytý --" 15.08.06 19:56
Co vim, tak HTP 47 kw nemá až tak velké problémy udělat 180 km/h ;-)
A shruba těch 200 km/h udělá skoro každé slabé auto, ale dál už to moc neleze, myslim kvůli odporu který narůstá na třetí, nebo tak nějak to je. Chtělo by to nějakýho odborníka, který se o to zajímá a ví přesně o čem mluví.