Kolik jste vytáhli z Felicie

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

25.08.06  12:31

« Re:

wolffe, to je ta tvoje Felda? :-) [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.08.06  12:05

« Bez nadpisu

Z Felicie?
    326,8 km/h. Silnice Brno - Mikulov.
    1,3 Mpi 40 kW.
    Akorát sem vypl klimu, jinak by to bylo jenom nějakých 308 km/h.
    Brzdy Ferodo, děrované.
    Vzadu pořádnej votuněnej spojler (abych nevzlítl).
    Gumy 175/65 R13, originál škodovácký. Super lehký. Venzin W-power racing.
    Ty vol.e to ti byl hukot...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.06  11:17

« Re:

Drago: spíš Hov.o To Pojede, ale to každý motor s tímhle výkonem a s touhle hmotností.
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.06  10:47

« Bez nadpisu

Nevim čemu pořád nevěříte.
    Fabia 1.2 HTP 40kW Junior ... Pri ceste na letiste, zimni gumy, za deste, o pulnoci jela 175km/h ... otackomer skoro na doraz ale jela :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.06  09:46

« Pro pobavení

Víte co znamená HTP????
    1: Hodně Trapný Pohon
    2: Horko Těžko Předjedu
    abych se vyhl stovkám nadávek : mám felicii,takže to berte jako srandičku
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.06  09:42

« Přízemní let s felicií

Zdravím,mám Felicii mpi/50kw,total serie.Při cestě z Prahy na Pardubice,cesta je místy mírně z kopce (kdo tam jezdí tak ví) jseem z ní vytáhl tachometrových 195km/h.Nevím kdo víc nechápal jestli já nebo řidič bílého BMW 525i z r.1993(tím se mu omlouvám). Mám i fotku,kdyby někdo chtěl.
    Benzín : Shell V-power racing
    Spotřeba : cca 30/100km možná i víc :)
    Zážitek : Neuvěřitelný (hazard)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.06  09:40

« Bez nadpisu

Jak to tady ctu tak jen pevne doufam ze ani jednoho z vas nikdy na silnici nepotkam. Kdysi jsem vlastnil upraveneho favorita. Od motoru pres podvozek brzdy az po vetsi sirsi kola a znackove pneu. Ale nikdy me nenapadlo jet rychlejc nez 150km/h.
    Nechci tady rejpat do vosiho hnizda ale felda at uz podvozkove nebo motorove o bezpecnosti se ani nebavim by mela mit omezovac na 120km/h
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.06  08:44

« Bez nadpisu

Zdravim, pred par lety jsem z feldy jednasvestky vytah na dalnici 190 (realne tak 175), z mirneho kopce, s plynem zaborenym v koberci, smrt v ocich a problikavajici Volvo v zadech. V tu chvili bych mu i docela rad uhnul, ale do pravyho pruhu jsem nemoh, jakykoliv manevr plus brzdeni na rekneme 120 mi prislo jako sebevrazda.. >:D Bylo to na standardnich skodovackych hlinach R13 osazenych Pirelli P3000 165/70. S feldou jezdim dodnes, vicemene spokojenost, ale o podobny vystupy uz se radsi nesnazim, ted uz i v ramci zachovani bodoveho konta :D
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 16.08.06  07:49

« Bez nadpisu

Odchylka je jasná,tady se bavíme o tachometrové rychlosti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.06  21:27

« Re:

Jo a četli jsi odchylku na tachometru ve fabii 1,2 HTP...na tachometru 130 a veskutečnosti jedeš 119,5 KM/h >:-[] >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.06  20:17

« 1.4 16V

Zdravím , můžete mi někdo poradit jak sejmout plastový kryt na motoru..? v příručce píšou:"upevňovacací matice krytu motoru jsou skryty pod ucpávkami, jedna je pod továrním znakem.., ale já tam vůbec nic takovýho nemám! žádné ucpávky a pod znakem vůbec nic...(( tak nevím jak to sundat :-( dík za radu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.06  19:56

« Re:

Co vim, tak HTP 47 kw nemá až tak velké problémy udělat 180 km/h ;-)
    A shruba těch 200 km/h udělá skoro každé slabé auto, ale dál už to moc neleze, myslim kvůli odporu který narůstá na třetí, nebo tak nějak to je. Chtělo by to nějakýho odborníka, který se o to zajímá a ví přesně o čem mluví.
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 15.08.06  10:59

« Bez nadpisu

Brzdi,s felicii,50kw jsem jezdil na dálnici kolem 170Km/h >:-[]
    a s tou fábii to samé :?
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.06  10:53

« hoši,hoši,hoši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…

Fabia 1,2 HTP s minimální výbavou tak 165 po rovině když nefouká proti vítr víc ani náhodou...felicie 1,3 MPi taky tak nějak okolo 160... :-! :-! 8)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 15.08.06  10:38

« Bez nadpisu

170 s klimou a po rovině :-! (htp 40kw,classic,2002,120000km)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.06  09:36

« Bez nadpisu

kdyby to tak nebylo, nepisu to sem 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.06  08:19

« Bez nadpisu

Felicia 1,5/50kw max 185.Víc ani náhodou.A s fábií 1,2HTP 170 z kopce,kdybych v tom autě neseděl tak nevěřím ale bylo to maso....
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 15.08.06  08:13

« Bez nadpisu

tak mě tady nikdo nevěří že jsem jel s HTP 170km/h a najednou může felicia jezdit 215km/h,ikdyž má maximálku 170km/h >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.06  02:11

« Re: moooc

Moreli: 215 km/h (byt tacho) s Filckou, to jste v tech mrazech asi meli misto gum brusle a jeli z kopce. Miluju tyhle pohadky >:D
  • 00 Reagovat !

foto JOB

JOB 14.08.06  22:38

« Bez nadpisu

215 km/h ve felícii a ještě ste si telefonovali ? To jel po kolejích a tlačil ho pendolíno, né ? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…