Auto do 100 000kč - doporučte pro mladeho kluka

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.06  01:13

« Re: Auto do 100 000kč - doporučte pro mladeho kluka

mazda 323F, 1,6i (cca 65KW) nebo 1,8i (cca 84KW) najeto okolo 100 tisíc cena okolo 100 tisíc... podle zebricku spolehlivosti skvele auto ale doporucuje se prohlednout zaveseni kol...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.06  01:11

« Re:

mazda 323F
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.06  15:30

« Bez nadpisu

Naletěl jsem. Líbily se mi, tak jsem je koupil, přes net. Když mi přišly, fajn, ale koncová světla se mi zdála nějak moc červená, tak jsem je odzkoušel a je tomu tak. Nepomáhá nic, do oranžova je neprosvítím.
    Prodejce mi navíc donekonečna tvrdí, že blikat oranžově prostě musí a že jsou homologovaná. Není to pravda a při prodeji na to záměrně neupozorňují.
    Díky internete jsem se dopídil až na českou firmu podnikající na německém trhu a tam mi sdělili, že o těchto světlech ví a raději je ani nenabízejí, neboť v originál německém katalogu je u nich dovětek : Není určeno do silničního provozu...nebo tak něco.
    Ale to ti tady raději zamlčí...
    Bohužel takových výrobků je většina. Světla jsou, jak píšeš, v americkém stylu, ale svítí dobře, logicky a viditelně, leč naše zabržděné zákony to nepovolují, tak je asi sundám, nemám chuť na hádky s policií. Přitom nechápu, jaká je v jejich užití společenská nebezpečnost. Já si lámu hlavu těmi světly a na silnice mne míjí stará stodvacítka, takový ten klasický vesnický tuning...ten si s tím hlavu nelámal...dřevěné křídlo, sundané nárazníky a okolo auta pověšené plechovky od RedBullu...asi velkej drsňák ! A zřejmě mu to prochází, ale s mým štěstím...raději to dám dolů...vrátím se k fádní prdýlce mé Hondice...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.06  14:02

« Re: Koncové lampy na Civica od JOMu

Asi ti nabízeli americkou verzi, tam oranžové blinkry moc neznají...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.06  13:59

« Re: Auto do 100 000kč - doporučte pro mladeho kluka

koumene, hodně záleží na tom, jaký jsi řidič - za sto litrů si můžeš snadno koupit svou rakev. Pro dobré nebo alespoň rychle se učící a neriskující bych doporučil Alfu Romeo, protože za tu cenu se seženou pěkné kousky, které nabízejí víc než tuctové vlastnosti a bezduché ježdění a jejich údržba kromě znalostí nevyžaduje mnoho peněz (opravovat jakýkoli vrak stojí hodně peněz, Alfy tu nijak nevyčnívají). Alfu si navíc asi zamiluješ, je pro to dost nejen emotivních, ale i racionálních důvodů, jedním z nich je, že jsou karosované mistry stylisty a jsou to kočkolapy. Za 100000 Kč bys ale měl mít nároky na bezvadnou nebo alespoň snadno opravitelnou kvalitu podvozku, motoru a za mechanickou kvalitu karoserie (viditelně nelícující dveře či víko kufru a jejich obtížné zavírání je vstupenka do klubu podvedených). Měl bys věnovat dost času zjišťování průměrných cen vybraného auta na trhu (bazary, i ty zahraniční) a z toho usuzovat na podezřele výhodné nabídky a těm se vyhnout. Výrazně sportovní modely bývají hodně omlácené a o přetočených kilometrech tu asi nemá cenu mluvit - každý to ví. pje@centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  15:04

« Koncové lampy na Civica od JOMu

Ahojky, chtěl bych se optat, zda-li nemáte zkušenosti se světly, koncovými lampami, od fy. JOM. Nedávno jsem si zakoupil přes net koncové lampy na Civica r. 1993, problém je v tom, že blinkry jsou téměř červené a nikoliv do oranžova, jak mne prodejce sliboval a na víc mi tvrdí, že světla jsou homologována. Ano, je na nich nějaký kód, ale úplně jiný než na běžných světlech, na většině jiných lampách je v kolečku E a číslo, u těchto JOMáckých světel toto není. Je tam kód z kterého samozřejmě nic nevyčtu...
    Chtěl jsem se tedy optat, zda-li má JOM skutečně světla homologovaná a jak to je s blikači (ukazateli změny směru jízdy), zkoušel jsem v nich měnit žárovky(barevné) i diody, ale jsou stejně do červena. Nevíte někdo, jak to s tím je ? Na víc chci jet s autem do Chorvatska a nerad bych si někde vykoledoval nějaký flastr kvůli světlům...nemáte někdo zkušenost ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.06  11:29

« Re: AUDI 80

Na audi 80 absolutne nic nesezenes. Jedine novy dily. Ale jinak kdyz natrefis na dobrej kus tak ani nic shanet muset nebudes.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.06  10:10

« Re:

Brava 1,6 je slušný autíčko, tu bych taky mohl doporučit, osobní zkušenost.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.06  09:59

« Bez nadpisu

Já osobně bych šel do Fiat Bravo 1,8 (1,6).Má ho kámoš a je to v pohodě.Posilovač je sice až moc účinny,a ještě mi vadí brzdy.Na to že jsou vzadu bubny tak to brzí šíleně,poprvé sem si dal málem čelo.ND jsou na úrovni škodovky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.06  20:26

« auto

Nevim teda kolik je tomu mládemu klukovi, ale myslim, že na ty začátky by stačilo VW Polo 1.4...hlavně bych mu nekupoval nějakou stodvacítku, protože při dnešním stavu na silnicích by měl mít alespon něco trochu bezpečnějšího
  • 00 Reagovat !

foto EskiMag

EskiMag 19.08.06  11:16

« AUDI 80

Ja osobne riesim podobny problem (do cca.100 000,-Sk) a ako celkom fajn alternativa mi pripada AUDI 80, modelova rada B3/B4. Chcel by som sa vas opytat na nazory na toto auto. Dakujem
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.06  15:43

« Bez nadpisu

Rozumne koumen, tak nech slape a zelam vela bezproblemovych a bezpecnych kilometrov.
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.06  14:41

« Bez nadpisu

1.6 slusne slusne :)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 13.08.06  12:29

« Bez nadpisu

jo,dobrá volba >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.06  11:40

« Bez nadpisu

Zdravím,chtěl bych vám poděkovat za všechny vaše příspěvky. Už jsem si vybral felicii 1.6i za 70 000kč dobrá výbava i docela málo najeto, motor v cajku.myslím si, že pro začátek dobré auto.
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 12.08.06  20:16

« Re:

genie-co se na té bravě sype-vy vtym převážíte sůl na zimu?
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.06  15:44

« Bez nadpisu

Toto nie je zle: [odkaz] len neviem ci by si chcel lepsi motor ale ak chces usetrit na benzine tak je to celkom v pohode 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.06  09:15

« Re: Re: Re:

Chrysler Stratus a na výběr motorizace R4 2,0 SOHC (133 HP) manuál ; R4 2,4 (150 HP) manuál i automat; DOHC a V6 2,5 SOHC (160-168 HP) (Mitsubishi) automat
    Výbava: 2x airbag, klima, ABS, kotouče vpředu i vzadu, posilovač řízení, stavitelný volant a sedadlo řidiče, el. zrcátka, el. okna (všechny 4); el. anténa; mlhovky vpředu i vzadu; sluneční clony s osvětelním; rádio (Alpine) s kazetákem a 6 xrepro; dětská pojistka na zadních dverařích, blokace oken od řidiče; tempomat
    Přední kapota: 3000,- Kč s DPH
    Přední blatník: 999,- Kč s DPH
    Sada rozvodového řemene a kladek Gates: 3500,- Kč s DPH
    Olej. filtr: 130,- Kč
    Tlumiče Kayba GR-2: 2000,- Kč/kus s DPH
    Palivový filtr: 500,- Kč
    Filtr do automatu: 400,- Kč
  • « 00 Reagovat !

foto zmulin

zmulin 04.08.06  14:33

« Re: Re:

víš jak je to ve firmě....Buď se na tom střídaj lidi,nebo na to úplně pečou. :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  14:00

« Bez nadpisu

ja bych bral:
    Mazda 323F
    Toyota celica
    krasny auticka a spolehlivy
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…