Škoda - Navigace Nexus - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Bez nadpisu
díky za info - ten manuál jsem si již stáhnul, takže většinu toho, na co jsem se ptal, tam uvádějí. Dealeři říkají, že k Superbu dávají i CD, navigace bez CD je asi zřejmě u Octávií...
nevíš, kde by se dali stáhnout fotky displejů navigace? - docela by mne zajímala kvalita displeje, i když, popravdě řečeno, bych byl hodně překvapený, kdyby to bylo špatné...
Filip -
speedygon79 18.07.06 15:08
« navi DX
neviem, ja som mal navi CD CR priamo vo voze, dokupoval som DE+Zap. EU...
mapy su od Teleatlasu...
[odkaz]
CDs mozes kupit aj na
[odkaz]
[odkaz]
zobrazuje mapy aj suradnice....POI zalezi od CD, ak su na CD tak vie...pamat na casto pouzivane ciele ma....
viac o navi sa dozvies aj na:
[odkaz]
ak Ta este nieco napadne, kludne pis...
hudbu, ak navigujes tak len radio, alebo AUX, CD nie... -
« Škoda - Navigace Nexus - zkušenosti
Mátě někdo nějaké zkušenosti s navigací Nexus ( Škoda ) ? - dle prodejce se dodává bez map, mapy na CD je nutno zakoupit. Zajímá mne tedy - typ mapy ( země, měřítko, detaily, popřípadě výrobce map. podkladů ), funkce GPS - možnost zadávání POI, tras, atd. a jejich uložení, práce s nimi , kvalita displeje. Co dokáže vše GPS zobrazit? - pouze mapy, či - souřadnice ( jaké systémy? ), trasový počítač?? V zásadě mi jde o porovnání s GPS Garmin ( GPS 276 C apod.. ). Dále - dle výrobce si bere navigace on-line data z CD, není tedy možné bez changeru spolu se spuštěnou GPS přehrávat hudbu. Upgrade map - kdo je dodá, ( za kolik )??
díky za odpověd
Kalina