Jízda bez SPZ?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

12.07.06  11:06

« Re:

No a jaká je vlastně sankce za jízdu bez značky ?? Není nakonec lepší, když chci jet po dálnici 200, ty značky na chvíli sundat ?? A nejsme si úplně jistý tím, že když se auto vleče, tak není autem. Podle mě je i auto na laně normální ´motorové vozidlo. A platí pro něj to stejné, jako by jelo po vlastní ose..............
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  23:06

« Bez nadpisu

Myslim, ze v novem zakone je jizda s "vypujcenymi" RZ postavena na uroven masove vrazdy v materske skolce a uvazuje se o zavedeni trestu smrti na miste za tento zlocin... Ale vazne, parkrat jsem jel s takhle dovezenym autem bez znacek s rizikem, ze v nejhorsim zaplatim nejakou pokutu. Ted s novym zakonem bych to asi neriskoval.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.06  15:15

« Bez nadpisu

Díky za rady,
    využil jsem nakonec firemního vleku :-) Asi dva dny jsem na netu hledal informace o převozních značkách - ale marně. Než ale vyřizovat nějakou provizorní ceduli a nemít možnost to odvézt na vleku to už je asi lepší risknout to s těma "vypůjčenýma" SPZ :)
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.06  09:21

« Bez nadpisu

No, jako krajni a riskantni reseni se daji vzit SPZ z jineho vozu a za maximalni opatrnosti a maximalniho dodrzovani predpisu tam dojet po vlastni ose. Pred STK cisla sundat, udelat STK a za rohem zase nandat a opatrne dojet domu. (Osobne jsem jsem to udelal jiz 2x a dokonce v roce 92 jsem takto dojel s vozem z Mnichova az do Prahy.) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.07.06  20:36

« Re: Re: Jízda bez SPZ?

Jak píše campagnalo, na vleku, nebo to risknout, nebo jsou převozní značky, ale nevim jestli se nevydávají jenom na nová auta. Zjisti si o těch převozních značkách, mě se to teď nechce hledat... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.06  17:37

« Re: Jízda bez SPZ?

Nelze, jedine na vleku :-(
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.06  13:53

« Jízda bez SPZ?

Dobrý den,
    koupil jsem ojeté auto, nyní mě čeká registrace - v rámci ní bych se měl dostavit na evidenční kontrolu na stanici technické kontroly. Bohužel auto je nově dovezené ze zahraničí, nemá SPZ. Je možné s tímto vozidlem bez SPZ dojet ke stanici technické kontroly? Jak je to s jízdou bez značek?
    Předem díky za rady.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…