Golf4- nema vykon

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta

• « 00 Reagovat !

foto

20.07.06  21:35

« Re: Konečné řešení

kolko by ma stal komplet motor?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.06  15:15

« Konečné řešení

... AAA nebo sedni na autobus směr Praha - Dolní Chabry... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.06  13:02

« Re:

je to dost otazne no dnes som robil octaviu 1.9.TDI 66kw lebo majitel sa stažoval na vykon a som zistil že mal zle čidlo teploty paliva tak bud to alebo si pozri čidlo hmotnosti vzduchu
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.06  23:01

« Bez nadpisu

(g4 1.4 16v)- myslis kôli hydraulike ventilov? oleju mam dost a nezere ho skoro vôbec-km.97700.Neviem preco ale ked prší a je chladno mam dojem(subjektívny) ze to auto ide o moc lepsie.Nie je tam nejaky snimac teploty alebo nieco comu by mohlo kúrovat?
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.06  16:43

« Bez nadpisu

Ja by som si pozrel olej ale už bude neskoro keď klepe,lebo 1.6. po 100 000 žeru olej Golf4 1.4 16v
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  21:57

« Bez nadpisu

no podla mna, klepanie motora a nizky vykon = preskoceny rozvod, v lepsom pripade zly predzapal, zle zapalovanie. ak by bola zla vaha vzduchu, pravdepodobne by to nedrzalo volnobeh, kolisalo a skapinalo
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.06  21:51

« Re: Re: Re: 1.6 16v

chyba moze byt bez toho aby ju steker nasiel,mne nenasiel tiez nic ale nejde mi to do hlavy lebo ked som bol na inom type stekru tak ten nasiel 2.
    skus sa pozret na prietokomer- dost casta zavada ked auto nema vykon-hlavne na octaviach. ja som sa nanho tiez zameral, len jedine ako to zistit je prehodit ho na chvilu z inej 1.6ky.teraz musim hladat niekoho kto sa neposere a dovoli mi to vyskusat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  16:13

« Re: Re: 1.6 16v

Uz jsem ho mel napichly a nenaslo to nic... :?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.07.06  23:44

« Re: Re: 1.6 16v

Mohol by byt zly prietokomer vzduchu a steker by to nezistil

ano.
    a urcite skus vymenit tie kable, na seate sme mali problem, ze jeden kabel prestal ist a auto islo na 3 valce. Stalo sa nam to asi po 2 rokoch prevadzky...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.06  23:04

« Re: 1.6 16v

chod s tim na pocitac.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.06  23:01

« Re: Re:-nema vykon

sviecky nove,filtre nove,olej,klinak,rozvod,remen+kladka,spo… az na tie kable je vsetko ok,a v tie kable by to asi tolko nekazili.rozmyslal som este nad tesneniami ale neviem to isto, jak keby chytal falesny vzduch.
    Mohol by byt zly prietokomer vzduchu a steker by to nezistil?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  17:51

« Re:

Jsou tam nove filtry, svicky a klinak...
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.06  17:13

« Bez nadpisu

kedy si posledne menil zapalovacie sviecky a kable? To treba robit kazde 4 roky, strata vykonu moze byt aj zahadzanymi svieckami alebo zaspinenou skrtiacou klapkou, hlavne v mestkom jazdeni.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.06  17:02

« Re: 1.6 16v

treba to predat a kupit radsej nejake auto
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  16:12

« 1.6 16v

Mne taky trapi ztrata vykonu na IV. Golfu 1.6 16v, nevim cim to muze byt - chybi zatah a pres 150 km/h nejede...
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.06  14:10

« Bez nadpisu

skusal si skontrolovat hladinu oleja???
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.06  23:21

« Bez nadpisu

Rozvody su menene, s autom jazdim len nema vykon a klepoce,- klepotalo a vykon nemalo uz pred vymenou rozvodov,v rozvodoch asi chyba nebude, ale bol som na stekry a ten nasiel 2 chyby-hallov snimac G-40, a lambdu, isiel som na iny a ten zas nenasiel nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.06  13:35

« Re: Golf4- rozvody?

No jak asi, že sundáš všechny kryty a zkontroluješ nastavení. A nebo, pokud do toho sám nevidíš - což předpokládám, jinak by ses asi takhle neptal - to necháš odtáhnout do servisu, kde to zkontrolují, popř. rovnou vymění. Jinak mít sebemenší podezření na problém s rozvody, ani náhodou bych se nepokoušel motor vůbec startovat, než bych je celé prošel, a pokud by tam nějaký problém byl, okamžitě bych je měnil komplet celé, to jen tak na okraj...
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.06  23:43

« Golf4- nema vykon

Zdravím môste mi poradit v com moze byt chyba ked motor klepoce a nemá výkon? viem ze je to široky pojem ale ked nieco viete, popripade poznate tento typ auta napiste co,asi,možno.
    golf4,-1.6-74kw, rv.1998.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…