...Co si myslíte o Dodge Caliber....?????????

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

29.08.06  13:58

« Pro fanoušky Chrysler a Dodge

[odkaz] - obchod s oblečením a doplňky s logy značek
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.06  11:26

« Re:

No jo furt, ameriky na Kubě maj taky nejeto 500-700 tis a jezděj furt a sou 50 let starý!
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 29.08.06  10:33

« Bez nadpisu

nedávno jsem prodával pick up felicii 1.3MPI/50kw,a měl najeto 450000km bez poruchy motoru(jezdila nejčastěji po dálnicích),tomu říkám slušná výdrž :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.06  23:13

« Bez nadpisu

mno,vydrz bych rek je zatim hoodne slusna,160tkm bez jednine zavady motoru nejni spatny..logicky par konu tomu chybi,ale na ceske pomery je to celkem svizny auto:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.06  09:57

« Re:

Já se do něj nenavážim, vim že máte Breeze - (hihi, psal si to na autorevue), já vim všechno >:D
    Jako ten motor není špatnej, ale - má několik ale- jednak se musí točit, jednak mu chybí pár HP a jednak nevydrží logicky tolik jako V6.
    říkám nejelpší kombinací co se týká R4 je 2,4 DOHC, to mi nikdo nevymluví.
    Jo o Sebringu 2,7 V6 DOHC taky uvažuju, ale to má eště svůj čas :D
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.06  09:51

« Bez nadpisu

hele,nenavážej se do R4 ve stratusu >:D My ho máme v Breezu a nemůžu proti němu říct křivýho slova..Pár koníků navíc by snes,ale potom co se zamylíš,že taková jetta má v základu 1260kg koníků 100 to zas až tak špatně nevypadá..
    Zamýšlím se též nad koupí nového auta a uvažuju na R4 Caliber a končící generaci Sebringu 2.7 V6,kdy za rok starý auto dám cca370-400tis v plný palbě.,zatímco za Calibera 550tis..
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.06  09:29

« Re:

Cituju jo: "Nech sa točí koľko chce keď nemusím radiť ja."
    Tak kdo za tebe řadí? Jestli ten 3. st automat nebo spolujezdec, když ty řadit nemusíš >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.06  20:04

« Bez nadpisu

Bar. to si ako myslel s tým radením???
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.06  10:35

« Re:

No to víš, V6 Stratus je šepot květin, tam žádný odhlučnění není třeba, není totiž co odhlučnovat >:D >:D >:D
    Mě to točí při 120 Km/h 2500 otáček, nooo >:D
    Jo kdo za tebe řadí? Ten 3 st. automat jo? nebo že by spolujezdec? >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.06  18:03

« Bez nadpisu

Nech sa točí koľko chce keď nemusím radiť ja. To auto je slabo odhlučnené (šak amerika), tak mi je u * či točí 3000 alebo 5000. Maximum má 7000. Dobre s 3A prev. to je naprd kombinácia.
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.06  09:00

« Re: Neon

No to je hezký, ale ten motor se musí točit, jinak to moc nejede.
    Ostatně tenhle motor se dával i do Stratusu - do verze LE s 5 st. manuálem. Taky žádnej zázrak, při hmotnosti Stratusu 1346 Kg.....
    S 2,5 V6 je hmotnost 1431 a 163 HP......
    Ty úplně poslední Neony (druhá generace) už měly i 4 st. automat ale největší špička byl Neon SR/T, to bylo dobrý žihadlo :D
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.06  21:40

« Bez nadpisu

R4 v neone je v pohode. To auto má totiž 1100kg a 133 k :D. Aj ten automat stačí. Dvojka ťahá >150 hi pri manuálnom radení
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.06  08:58

« Re: Spitfire

To teda jo, ropnej zázrak od VW, z toho padneme úplně na prde* :D
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.06  08:57

« Re: Neon

Tak Neon byl základní stupen ve škále Chryslerovic rodiny v 90. letech. Jedno z nejoblíbenějších a zárvoeň nejvelvnějších aut v USa, velmi oblíbený u studentů, mexičanů apod.
    Ovšem motor R4 2.0 žádnej zázrak není a ve spojení s 3 st. autoamtem už teda vůbec ne.
    Ze R4 byl nejlepší motor 2,4 DOHC 150 HP, ale ten se dával až do Stratusu/Breeze.....
    Já mám teda s Chryslerem opačný zkušenosti a to mám evropskou verzi. Teda je to už model nad Neonem. Kvalita zpracování interiéru bezvadná, dodnes nikde nic nevrže (auto z roku 1996, najeto přes 180 tis) všechny ovladače fungujou.....
    Naopak antikorozní ochrana žádnej zázrak, no je to sice 10 let no, takže lemy zadních blatníků už začínaj, ale podchyceno ještě včas....
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.06  20:57

« Bez nadpisu

My máme neon r.v. 96, spoľahlivosť je v pohode. Má 150000 km. Poruchy tri. Dva krát prdla hadica automatickej prevodovky (druhý krát sme tam dali českoslovesnkú a už drží- 0 Sk), po natankovaní špinavého benzínu (nechcelo to horieť :shock: ) odišlo palivové čerpadlo (15 000 Sk). Bol odtrhnutý ešte silentblok, čo držal motor, tam sme namontovali s. zo škodovky >:D (O Sk). Zlá kvalita spracovania interiéru, špičková antikorózna ochrana (jazdí na tom moja mama, bolo celé otrepané zo všetkých strán a hrdza nikde). Nekvalitné dverné spínače. Ale teraz je dodge technikou už vlastne mercedes, takže tieto moje keci sú o ničom :D
    Ozaj hodina v značkovom servise v BA 700 Sk. Ale mám s nimi len zlé skúsenosti (za dva týždne nezistili že je zlé pal. č. :roll: )
  • « 00 Reagovat !

foto spitfire

spitfire 16.08.06  13:32

« Re: Re: Dodge

to R. Barrichello: Koukám, že v US už konečně přišli na to, kde vzít pořádnej motor >:D
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.06  09:39

« Re: Dodge

Hm, Tak to máš těžký. To totiž musíš rozhodit dotazy dvěmi směry: co se týče motoru a převodovky na majitelé stejného ropného zázkraku od VW a co se týče spolehlivosti značky Dodge na někoho kdo má tyhle vozy dotažené z USA. Což tady nikdo není, jedinej kdo tu má s Dodge něco společnýho sem já kterej má Chrysler.
    Ovšem aby sis udělal představu, tak Dodge se tu z dřívějších modelů vyskytuje hlavně toto: Caravan (= Chrysler Voyagar) ; Dodge Stratus, Intrepid, RAM; RAM Van; Neon; Stealth; Durango.....
    Většinou automaty s benzínyovými motory. Spolehlivost je dobrá, díly na tyto vozy levné, pokud se kupuje přes neofiko dovozce ND na americká auta...
    Do servisu DaimlerChrysler Bohemia s hodinouvou sazbou 900,- Kč si to nikdo samozřejmě nevozí, musel by být šílenec!!!
    Takže asi tak....
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.06  20:42

« Spolahlivost !?!?

Vazeni mam zaujem o toto auto nakolko hladam nieco co ma vyssiu svetlu vysku, velky kufor, diesel a hlavne nieco co je spolahlive. Zatial tu citam, ze caliberu su vytykane lacne plasty a malo sportovy podvozok - co je mi jedno nakolko rychlost dodrzujem, pred zakrutou si radsej pribrzdim a kozeny interier nemusim. V aute som absolvoval jazdu a mne vyhovuje. Mna hlavne zaujima spolahlivost a naklady na prevadzku. Na Slovensku ma auto 2 roky zaruku a bezplatny servis do 160tkm, alebo 6 rokov.
    Ak mate niekto skusenosti so spolahlivostou resp. poruchovostou aut DODGE, prip. s ich servisom prosim napiste. Uvitam negativa aj pozitiva.
    Dalej ma zaujima ake mate skusenosti s VW dieselom co tam pouzili - hlavne s jeho spolahlivostou - poruchovostou.
    Auto vymenim do 100.000,- km a dovtedy s nim nechcem mat starosti, prihliadajte aj na to.
    Dakujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.06  09:05

« Re: Re: Zajímavé porovnání pro kritkky amerických aut

Jo, akorát že oba spadají do stejné třídy že.....Takže konkurenti.....
    Ono se daj porovnávat i další, třeba takový 2000 Cadilac Seville STS - taky velmi zajímavý vůz na porovnánávání s Evropskou či japonskou konkurencí...
    Samozřejmě nelze porovnávat 1990 Camaro a 1990 Toyota Celica, neb to sou trochu odlišné stoje nebo přeskakovat toky a provnávat sedan z roku 1976 s něčím ze vropy o 20 let mladším....
    A proč jsou vozy z USA tak oblíbené ve Švýcarsku, Skandianávi či Španělsku? Co?? A v Neměcku je jich taky dost....
    Proč je dnes na každé druhé vesnici vidět na poli trator či kombajn John Deere, proč tam nemají nějaké Komatsu apod?
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.06  08:59

« Re:

To že je nevidim já znamená to že se tudíž v Praze jaksi vyskytují velice zřídka, narozdíl od Jeepů Cherokee, Grand Cherokee, Wranglerů, Fordů Explorer, Expedition a Bronco, občas je vidět i Dodge Durango nebo Chevrolet Blazer a Tahoe.
    Vono totiž nejvíc se tu vyskutují stroje typu Rav4; Santa Fe, Tuscon, MB M-klase a BMW X3 a X5 a občas nějaký Defender a ARO pracovních čet...
    Sorry, ale Toyotoy vidim 1x za měsíc a to ještě bývá pikap
    Pajer taky moc není, nejčastěji je z toho trojlístu vidět Patrol.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…