Nissan NOTE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.2006  22:37

Nissan NOTE

Dobry den
    Koupil jsem si Nissan Note 1.6 A/T.Musim uznat , ze jsem spokojeny,ale prekvapila me takova vec, byl jsem to ostrikat wapkou a jak jsem to valil na predek tak se divam na tu mezeru, mezi svetlami a kapotou.Otevru tedy kapotu a nestacim se divit, kompletne zacakane vodou,na baterce na pojistkove skrini ,alternatoru vsech kablech voda byla proste vsude!!! :shock: Jel jsem teda za prodejcem, ten mi jenom suse rek,at delam tak at se tam ta voda nedostane..... Treba, ze jak se dostane do kablu, tak muze pekne oxidovat a za treba 7 let byt v pr....
    Ptam se tedy jestli je to normalni :?:
    Nedalo mi to a napsal jsem jeste do Anglie mail , po tydnu mi jeste na to neodpovedeli, tak nevim.Nevite nekdo nejakou e-mail adresu na central-europe pro Nissan , oddeleni reklamace a stiznosti??
    dik Banditos
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.2006  08:36

Bez nadpisu

Pockaj si do prvych dazdov. Ak sa ti tam dostane voda, tak to chod obuchat predajcovy o hlavu, ci si uvedomuje co to bude robit v zime. Pripadne sa zajdi v salone pozriet, ci ta diera je aj na inom aute.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.2006  10:12

Bez nadpisu

To Banditos: To jsi mě moc nepotěšil. Nissan Note se mi dost líbí a uvažuju, že bych ho koupil, až mi skončí leasing na moje auto. Sice to bude za dva roky, ale Nissana sleduju, abych věděl jak na tom je. A počítám, že případné dětské nemoci už budou vychytaný. Líbila by se mi právě verze 1.6 v automatu. Určitě sem napiš, jak to dopadlo, případně kdo je ten dobrák dealer Nissanu, který s Tebou takhle vyjebal. Jak jsi jinak spokojený? Co motor? Dynamika, spotřeba, hlučnost? Co podvozek? Co převodovka? Jinak koukni sem: [odkaz]
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.2006  14:12

« Re:

Cau chlapi
      Jeste jsem nemnel tu prilezitost jezdit v desti,tak nemuzu rict, jestli tam tu vodu taky natlacim . Dival jsem se ted na Toyotu Yaris ( ma podobne svetla jak Note ) ma to " o neco lipsi " , ze tam nejde primo videt ( z uhlu) az do motoru.
      Co se tyce jizdnich vlastnosti :: spokojenos , pohoda ..... ten Automat se fakt vyplati Sportaku >:D k tomu tech 81kW s tim umi . Spotrebu ,Hlucnost , ....podrobnejsi test Ti napisu za 14 dni , jdu to protahnout do Chorvatska .Zatim to je vonavka ,najel jsem 500km
      Dneska se divam, ze mi ukradli antenu ?????
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.2006  15:47

« Re: Re:

Ukradli antenu? U tak novýho auta, kterých tu ještě moc nejezdí? Teda fuj, co to může být za * ?!! Ta AT je CVT předpokládám, když je to Nissan. a 1.6/81kW to je motor výkonově stejný jako měla Honda Civic 7G. Kolega ji má taky v AT, a jede to dobře. Tak to máš teda funglovku, hlavně ať dobře dojedeš do Chorvatska a zpátky. Hlavně mě zajímá, jaký rozdíl bude mezi takhle syrovým motorem a zajetým motorem s nějakými cca. 8-10 tis. km. Rozdíl u Swifta 1.3 16V/68kW byl teda znatelný. Mám teď najeto přes 17 tis. km a ten motor jede na ten objem neuvěřitelně >:D Jen spotřebu mám stále kolem 7,5l/100km, protože tomu dávám kapky, 90% času jezdím město nebo dálnice a většinou v levém pruhu :P
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.2006  17:15

Bez nadpisu

Není to blbost jen s fungl novým autem do Chorvatska, nebylo by lepší to auto zajíždět někde po okreskách, kde se často řadí a mění rychlost? Sem teda jenom hloupej vesničan s rumunským bourákem, ale cosi sem o tom kdesi čet...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.2006  18:48

Bez nadpisu

Je pravda, že kousek je to po dálnici, ale pak si určitě zařádí (zařadí) až ho to bude mrzet :P
    • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 28.06.2006  19:09

« Re:

Vzhledem k tomu, že je to automat, tak si moc "nezařadí" ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.2006  12:20

Vyjadreni od Nissanu

Preposilam co mi odpovedeli z ceskeho nissan :
    Po konzultaci s našimi techniky bych Vám rád zprostředkoval informaci, že voda v oblasti motoru není sama o sobě problém. V případě, že prodejce Nissan po konzultaci s Vámi neurčil auto jako závadné, není nutné se obávat dalších následků způsobených vodou v oblasti motoru.
    S pozdravem
    Nissan Customer Service Center
    • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.2006  16:01

« Re: Vyjadreni od Nissanu

Pokud to máš písemně, tak je to OK. Až se Ti cokoliv podělá kvůli vodě v elektrice, vezmeš to do servisu, přiložíš dopis z Nissan Service Center a moje úcta pánové, starejte se. Co to znamená, že "voda sama o sobě není problém" ? Btw. jaká byla cesta do Chorvatska?
      • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.2006  19:03

« Re: Re: Vyjadreni od Nissanu

Cus sportaku
        jeste se jdu zeptat nejakeho pravnika , na to co mi Nissan napsal.
        Musim ale uznat,ze jizda OK .Pul cesty jsem jel boso " zlaty automat "
        • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.2006  10:47

« Re: Re: Re: Vyjadreni od Nissanu

Ja bych to možná zkusil okouknout u jiného Nissana, jak to vypadá, jestli třeba nechybí nějaké těsnění u těch světel. Ale mezi námi, když pojedeš v hustém dešti, tak ten motor bude zacákaný taky, jenom zespodu - nepředpokládám, že by měl Note nějak extra zakrytovaný motor. Maximálně si tam dej silikonový těsnění jako na okna, když to chceš utěsnit. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…