Nissan NOTE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
"-- skrytý --" 28.06.2006 10:12
Bez nadpisu
To Banditos: To jsi mě moc nepotěšil. Nissan Note se mi dost líbí a uvažuju, že bych ho koupil, až mi skončí leasing na moje auto. Sice to bude za dva roky, ale Nissana sleduju, abych věděl jak na tom je. A počítám, že případné dětské nemoci už budou vychytaný. Líbila by se mi právě verze 1.6 v automatu. Určitě sem napiš, jak to dopadlo, případně kdo je ten dobrák dealer Nissanu, který s Tebou takhle vyjebal. Jak jsi jinak spokojený? Co motor? Dynamika, spotřeba, hlučnost? Co podvozek? Co převodovka? Jinak koukni sem: [odkaz]-
"-- skrytý --" 28.06.2006 14:12
« Re:
Cau chlapi
Jeste jsem nemnel tu prilezitost jezdit v desti,tak nemuzu rict, jestli tam tu vodu taky natlacim . Dival jsem se ted na Toyotu Yaris ( ma podobne svetla jak Note ) ma to " o neco lipsi " , ze tam nejde primo videt ( z uhlu) az do motoru.
Co se tyce jizdnich vlastnosti :: spokojenos , pohoda ..... ten Automat se fakt vyplati Sportaku >:D k tomu tech 81kW s tim umi . Spotrebu ,Hlucnost , ....podrobnejsi test Ti napisu za 14 dni , jdu to protahnout do Chorvatska .Zatim to je vonavka ,najel jsem 500km
Dneska se divam, ze mi ukradli antenu ?????-
"-- skrytý --" 28.06.2006 15:47
« Re: Re:
Ukradli antenu? U tak novýho auta, kterých tu ještě moc nejezdí? Teda fuj, co to může být za * ?!! Ta AT je CVT předpokládám, když je to Nissan. a 1.6/81kW to je motor výkonově stejný jako měla Honda Civic 7G. Kolega ji má taky v AT, a jede to dobře. Tak to máš teda funglovku, hlavně ať dobře dojedeš do Chorvatska a zpátky. Hlavně mě zajímá, jaký rozdíl bude mezi takhle syrovým motorem a zajetým motorem s nějakými cca. 8-10 tis. km. Rozdíl u Swifta 1.3 16V/68kW byl teda znatelný. Mám teď najeto přes 17 tis. km a ten motor jede na ten objem neuvěřitelně >:D Jen spotřebu mám stále kolem 7,5l/100km, protože tomu dávám kapky, 90% času jezdím město nebo dálnice a většinou v levém pruhu :P
-
-
-
"-- skrytý --" 28.06.2006 18:48
Bez nadpisu
Je pravda, že kousek je to po dálnici, ale pak si určitě zařádí (zařadí) až ho to bude mrzet :P -
"-- skrytý --" 16.07.2006 12:20
Vyjadreni od Nissanu
Preposilam co mi odpovedeli z ceskeho nissan :
Po konzultaci s našimi techniky bych Vám rád zprostředkoval informaci, že voda v oblasti motoru není sama o sobě problém. V případě, že prodejce Nissan po konzultaci s Vámi neurčil auto jako závadné, není nutné se obávat dalších následků způsobených vodou v oblasti motoru.
S pozdravem
Nissan Customer Service Center-
"-- skrytý --" 17.07.2006 16:01
« Re: Vyjadreni od Nissanu
Pokud to máš písemně, tak je to OK. Až se Ti cokoliv podělá kvůli vodě v elektrice, vezmeš to do servisu, přiložíš dopis z Nissan Service Center a moje úcta pánové, starejte se. Co to znamená, že "voda sama o sobě není problém" ? Btw. jaká byla cesta do Chorvatska?-
"-- skrytý --" 17.07.2006 19:03
« Re: Re: Vyjadreni od Nissanu
Cus sportaku
jeste se jdu zeptat nejakeho pravnika , na to co mi Nissan napsal.
Musim ale uznat,ze jizda OK .Pul cesty jsem jel boso " zlaty automat "-
"-- skrytý --" 18.07.2006 10:47
« Re: Re: Re: Vyjadreni od Nissanu
Ja bych to možná zkusil okouknout u jiného Nissana, jak to vypadá, jestli třeba nechybí nějaké těsnění u těch světel. Ale mezi námi, když pojedeš v hustém dešti, tak ten motor bude zacákaný taky, jenom zespodu - nepředpokládám, že by měl Note nějak extra zakrytovaný motor. Maximálně si tam dej silikonový těsnění jako na okna, když to chceš utěsnit. >:D
-
-
-
Koupil jsem si Nissan Note 1.6 A/T.Musim uznat , ze jsem spokojeny,ale prekvapila me takova vec, byl jsem to ostrikat wapkou a jak jsem to valil na predek tak se divam na tu mezeru, mezi svetlami a kapotou.Otevru tedy kapotu a nestacim se divit, kompletne zacakane vodou,na baterce na pojistkove skrini ,alternatoru vsech kablech voda byla proste vsude!!! :shock: Jel jsem teda za prodejcem, ten mi jenom suse rek,at delam tak at se tam ta voda nedostane..... Treba, ze jak se dostane do kablu, tak muze pekne oxidovat a za treba 7 let byt v pr....
Ptam se tedy jestli je to normalni :?:
Nedalo mi to a napsal jsem jeste do Anglie mail , po tydnu mi jeste na to neodpovedeli, tak nevim.Nevite nekdo nejakou e-mail adresu na central-europe pro Nissan , oddeleni reklamace a stiznosti??
dik Banditos