Zadní mlhovka/y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Mlhovky
Felda má dvě a kdo tohle vymyslel tomu bych přál jet třeba 15km za deště za felicii v čemkoliv za ní v koloně. je to strašně vysilující pořád pátrat zda brzdí nebo ne. Je to hrůza. Jenda mlhovka stačí a jak zde bylo řečeno na ty 2 dny v roce co se to musí použít to bohatě stačí...i když je pravda že na mém autě jsou taky 2 mlhovky takže asi jednu žárovku vyjmu. Ale je fakt že jsem je zatím nepoužil a když někdo zapomene ztlumit dálková po předjetí tak se jimi dá pěkně mrknout :-) -
"-- skrytý --" 18.06.06 22:32
« Re:
Jasně mlhovky se maj používat jen za mlhy nebo hustého deště. A těch aut co jim svítí jenom jedno světlo je nějak podezřele hodně :roll: Jednou jsem se koukal jakým autům nejvíc nesvítí a byly to peugeoty hlavně 405, nebo 406, jakej typ teď už přesně nevim :D -
« Bez nadpisu
Mne vobec nejde o to, ci vidim brzdove svetla alebo nie...ak su pouzivaju hmlovky za hmly, zvysuju viditelnost vozidla v hmle...to bohuzial vela ludi nechape. Ak sa ale pouzivaju za jasneho pocasia, tak naopak viditelnost znizuju, lebo ma oslepuju (mozno nie vela, ale aj to staci) a tymto ma nutia si dosvecovat dialkovymi na cestu... >:-[]
Co sa tyka tej prasklej ziarovky. Vacsina si urcite povie, mam dve, casto to nepouzivam, este menit netreba. Staci sa pozriet kolko aut jazdi v noci s jednym vypalenym reflektorom a to sa pouziva podstatne castejsie, za ano ;). -
"-- skrytý --" 18.06.06 21:52
« Re:
S viditelností máte pravdu, brzdovky jsou pak hůře vidět, ale když už jsou mlhovky rozsvícené (za mlhy), tak mají jezdit všichni co nejopatrněji a ještě je třetí brzdovka ;-) A mám rád když jsou věci souměrné a ještě co kdyby praskla žárovka, takže se hodí dvě :) -
« Bez nadpisu
Na co? Jedna bohate staci, i tak z vlastnej skusenosti to vacsinou ludia pouzivaju za jasneho dna (prave som za jednym takym isiel znova, slnecno, 26C). A na D1tke pred Silvestrom v tej fasa hmle s viditelnostou tak 20m svietilo asi 5% aut. Takze vklude ju mozu aj ludom demontovat ked ju nepouzivaju... -
"-- skrytý --" 17.06.06 15:46
« Zadní mlhovka/y
Zajímalo by mě kolik má fabie vzadu mlhovek. V návodu se myslim píše mlhové světlo a svítí jenom vlevo. Dost mě to překvapilo, myslel jsem, že má na každé straně jednu, jako couvačky.
A ještě jestli nevíte kolik má mlhovek vzadu OI, OII a Superb.
Občas jsou tu mlhy opravdu luxusní. Dokonce jsem zažil i viditelnost cca 2m