Zadní mlhovka/y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

20.06.06  23:41

« Bez nadpisu

Já bydlím v Praze 6 na Petřinách kousek od letohrádku hvězda a nutno říci, že tady se mlhovky hodí a trochu lituju, že mám jenom zadní.
    Občas jsou tu mlhy opravdu luxusní. Dokonce jsem zažil i viditelnost cca 2m
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.06  01:28

« Mlhovky

Felda má dvě a kdo tohle vymyslel tomu bych přál jet třeba 15km za deště za felicii v čemkoliv za ní v koloně. je to strašně vysilující pořád pátrat zda brzdí nebo ne. Je to hrůza. Jenda mlhovka stačí a jak zde bylo řečeno na ty 2 dny v roce co se to musí použít to bohatě stačí...i když je pravda že na mém autě jsou taky 2 mlhovky takže asi jednu žárovku vyjmu. Ale je fakt že jsem je zatím nepoužil a když někdo zapomene ztlumit dálková po předjetí tak se jimi dá pěkně mrknout :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.06  22:32

« Re:

Jasně mlhovky se maj používat jen za mlhy nebo hustého deště. A těch aut co jim svítí jenom jedno světlo je nějak podezřele hodně :roll: Jednou jsem se koukal jakým autům nejvíc nesvítí a byly to peugeoty hlavně 405, nebo 406, jakej typ teď už přesně nevim :D
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.06  22:22

« Bez nadpisu

Mne vobec nejde o to, ci vidim brzdove svetla alebo nie...ak su pouzivaju hmlovky za hmly, zvysuju viditelnost vozidla v hmle...to bohuzial vela ludi nechape. Ak sa ale pouzivaju za jasneho pocasia, tak naopak viditelnost znizuju, lebo ma oslepuju (mozno nie vela, ale aj to staci) a tymto ma nutia si dosvecovat dialkovymi na cestu... >:-[]
    Co sa tyka tej prasklej ziarovky. Vacsina si urcite povie, mam dve, casto to nepouzivam, este menit netreba. Staci sa pozriet kolko aut jazdi v noci s jednym vypalenym reflektorom a to sa pouziva podstatne castejsie, za ano ;).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.06  21:52

« Re:

S viditelností máte pravdu, brzdovky jsou pak hůře vidět, ale když už jsou mlhovky rozsvícené (za mlhy), tak mají jezdit všichni co nejopatrněji a ještě je třetí brzdovka ;-) A mám rád když jsou věci souměrné a ještě co kdyby praskla žárovka, takže se hodí dvě :)
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.06  20:01

« Bez nadpisu

Na co? Jedna bohate staci, i tak z vlastnej skusenosti to vacsinou ludia pouzivaju za jasneho dna (prave som za jednym takym isiel znova, slnecno, 26C). A na D1tke pred Silvestrom v tej fasa hmle s viditelnostou tak 20m svietilo asi 5% aut. Takze vklude ju mozu aj ludom demontovat ked ju nepouzivaju...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.06  19:59

« Re: Re: Re: Zadní mlhovka/y

U nas je proste jenom jedna mlhovka. Ma to tak vetsina aut (vyjimky potvrzuji pravidlo) a i me se to tak libi. Dve mlhovky vypadaj jak brzdovky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.06  17:23

« Re: Re: Zadní mlhovka/y

Nice: že to nezprovozní hned z výroby >:-[]
    Tak až někdy bude čas... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.06  08:19

« Re: Zadní mlhovka/y

Fabia ma jednu, ale neni problem zprovoznit dve. Objimka tam je a myslim ze i zarovka. Staci natahnout metr dratu od leveho svetla.
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.06  18:32

« Bez nadpisu

Superb má také jen jednu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.06  18:23

« Bez nadpisu

Hm, docela čumim :shock:
    Sem si myslel, že jsou všude po dvou.
  • 00 Reagovat !

foto RRAAFF1

RRAAFF1 17.06.06  17:31

« Bez nadpisu

Přesně,jak píše Majk66. Vše jedno, Felda 2.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.06  17:21

« Re: Zadní mlhovka/y

1. 1, 1, 1.
    Felda má mlhovky vpravo i vlevo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.06  15:46

« Zadní mlhovka/y

Zajímalo by mě kolik má fabie vzadu mlhovek. V návodu se myslim píše mlhové světlo a svítí jenom vlevo. Dost mě to překvapilo, myslel jsem, že má na každé straně jednu, jako couvačky.
    A ještě jestli nevíte kolik má mlhovek vzadu OI, OII a Superb.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…