Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 23.08.06 18:29
« Re: SPOTŘEBA
Jj, při neutrálu z kopce, když motor ještě není ohřátý na provozní teplotu tak Ci docela kolísá, chvilku ukazuje třeba i 9L/100 a pak to spadne na 3,5L/100. Při jízdě do kopce na dálnici moc záleží jak tomu šlapeš na krk. Když mám konst. rychlost 120km/h na V. stupeň a držím plyn jen abych neztratil otáčky tak Ci ukazuje 5,9 - 6,1L/100, ale umí to taky 15 s plynem na podlaze. Na rovince na V. stupeň kolem 110km/h (v D) mám Ci cca 5L/100 při 90km/h je Ci 4,4L/100. Údaje jsou za sucha, normální teplotě kolem 22°C, při 1 osobě a minimálním nákladu cca 15kg. S tím si hlavu nelam, Panda má super spotřebu.
BTW. už mám najeto přes 30tis. a vše OK :D -
"-- skrytý --" 13.08.06 18:16
« Bez nadpisu
@ panda_cz
Musím s tebou plně souhlasit v tom, co píšeš o Pandě. Je to skvělé auto, ale pro nás je malé. Trefil jsi se s rasou, máme dvě pudlice, ale jedna trpasličí a ta druhá královská (velikost jako vlčák). V tom Seicu to bylo občas nadoraz, teď v MW je to paráda. -
"-- skrytý --" 13.08.06 08:54
« Bez nadpisu
Panda se mi líbí! a je velmi praktická, nevozím sice rozměrný ani těžký náklad, ale pro mé pracovní i soukromé aktivity vyhovuje na 100%.
to: jenik
kecy kamarádů jsou jen slepá závist, máš dobré auto, které vyhovuje právě tobě a líbí se ti, to je nejdůležitější.
to: Beaver
2 psi? to také záleží ne tom, jak jsou velcí, s vlkodavy by byl asi dost problém, ale s pudlíkami to nevidím černě >:D
to: Viktor
ad. Luxury - parádní hračka pro nejmovitější
ad. pedály - v tomto případě určitě přimhouří oko :D -
ironlionzion 08.08.06 11:14
« Bez nadpisu
... ještě bych dodal k tomu líbí/nelíbí ... auto, které vede v celoevropských prodejí v segmentu A asi nebude useknutý tenisák ... BTW možná jste to viděli a pro ty kdo ne tak tady je jedna Panda v luxusním provedení: [odkaz]
Mě osobně se Panda líbí a v segmentu A by to byla také moje volba, bez ohledu na to, že se cítím fandou FIATU :-) -
"-- skrytý --" 08.08.06 11:02
« Bez nadpisu
@ Viktor
V dříve popisované sestavě (i když naše mladá byla menší) jsme se do toho Seica vešli také >:D Pravda, moc pohodlí tam pak nebylo, ale dalo se to vydržet. Myslím, že do malých aut se vejde neuvěřitelný náklad, jen holt člověk musí hodně přemýšlet jak to tam naskládat. To my, s MWčkama, s Ideama nebo Multipláři, nemusíme řešit >:D >:D :D -
« Re: To Beaver2000
3 dospělí a 2 psi, to ti Panda musí být malá. Ale o víkendu jsme jeli se známými na kola Multiplou a v sestavě 3 dospělí se 3 horskými koly + jedno dítě s "kolem-vlečňákem" + malé dětské kolečko jsme se všichni se vším vešli dovnitř.
Jen si člověk musí zvyknout na ruční brzdu nalevo, na to, že to auto je trochu širší a na ovládání ventilace "schované" za řadicí pákou (první verze Multiply). Jinak naprosto úžasné auto, koncepce 3+3 nemá chybu. -
"-- skrytý --" 07.08.06 14:22
« Bez nadpisu
@ jenik
Většina z nás si kupuje auto i podle toho jak vypadá. Je pravda, že auto by mohlo být sebelepší a kdyby se mi nelíbilo, tak si ho nekoupím (můj názor) >:D Mnoho lidí posuzuje auta druhých podle sebe a proto s chutí dávají kolegovu autu různé "názvy". Když jsem měl Seicento, tak se mi smáli, "prej jak do té jednohubky lezu" (mám 191cm) apod. Ale když jsem fábistům v Praze ujel v největším provozu a protáhl se tam, kde oni jen smutně stáli, následně v pohodě zaparkoval, humor je přešel. Každé auto má své. Panda se mi moc líbí, ale na nás je dost malá (3 dospělí a 2 psi). Nenech se otrávit řečma, Panda má mnoho kladů, které jiná auta nemají. -