Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.06  00:12

« Re:

Ty Continental jsou celkem v pohodě, jen když byla ta velká vedra, tak mi přišla směs už moc měkká. Ale není to závoďák:-)
    Naštěstí komplet zapalování v Pandě je Magneti Marelli ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.06  00:09

« Bez nadpisu

Duše je už těžká minulost. Ale může pomoci v případě hodně poškozeného disku.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 29.08.06  23:23

« Bez nadpisu

DUŠE NE!!! Ty už sbírají tak maximálně náborové organizace ODS!!!! NA to bacha... Hýbe nehýbe, na to ...
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 29.08.06  22:44

« Re: Má Panda bezdušové pneumatiky?

jeníku, nevím co ti mám napsat, četl jsi pomalu a poctivě návod k vozu, určitě se o tom zmiňují. ;o)
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 29.08.06  15:12

« Má Panda bezdušové pneumatiky?

Tak nevím, jestli má Panda bezdušové pneumatiky. Na starém otcovo trabantu se ventilek nehýhe, takže jsou bezdušové. Kdežto u Pandy se normálně hýbe, takže to vypadá, že je připevněn na duši. Je tam duše nebo ne? Jak je to tam připevněné. Vrátili mi totiž starou rozbitou pneumatiku ale duši ne...byla-li tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.06  14:36

« Když systém hlásí, že zpráva nebyla odeslána

• « 00 Reagovat !

foto

29.08.06  14:28

« Re: pneumatiky, pro wolff

To si vyřiď s Fiatem v Turíně - Jenik tam má určitě originál z výroby, Continental x Pirelli určitě neřešil... Blahé paměti jsem jezdil s BMW 318i a obuté to bylo z fabriky do Pirelli, typ už si nepamatuju. Tak se smiř s tím, že Panda jezdí na prémiové německé značce pneumatik, prémiová německá automobilka vybírá pořádné gumy :-D Ideu mi dodali na Bridgestone B390 "Made in Italy".
    A německá technologie u Continentalu... Vůbec bych se nedivil, kdyby ty Jenikovy pneu byly kompletně vyvinuty i vyrobeny v Otrokovicích. I když, zimní pneu jsem koupil (a to tě nepotěším :-) ) Semperity, což je "druhá" značka (dříve rakouská) německého Continentalu a gumy jsou z Rumunska. Fakt je ten, že v testu porazily i "prémiové" Continentaly.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  09:45

« Bez nadpisu

@ jenik
    Jj, tohle se stává, kdysi se mi "podařilo" najet na nějakou skobu nebo hák z náklaďáku. Jak jsem na to najel, ono se to zvedlo a zaseklo se do boku pneu, udělalo trhlinu a pak ve vší tichosti to odletělo do příkopu. Byla klika, že na to nenajela motorka. Tam by to bylo horší.
    @ wolff
    Já bych ty Contiky zase až tak moc nezatracoval. Pneu to není špatná. Ale plně s tebou souhlasím v názoru, že pokud se něco u Fiata vysype nebo jsou s tím potíže, tak je to "in first line" z D (viz. BC nebo systém ABS, oboje od BOSCH).
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 28.08.06  23:18

« Bez nadpisu

Nerad to píšu, ale musím to napsat... Continental = German technology...kura chlapi, skontrolovat auta a všechno německý pryč, ven, daleko vyhodit!!!! Na Fiat, AR, Lancia, Ferrari patří Pirreli!!!
    No, ale na druhou stranu - stává se to, nevěš hlavu...
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 28.08.06  22:42

« Re: Roztržená pneumatika u Pandy

Jsi to předevčírem, nějak zakřikl. Mohla ujít vadným ventilkem, mohl jsi ji narazit, nebo byla vadná, pneu je spotřební zboží. Ja na nich najel 50 tis až byly na plátno. Jinak pánbu zaplať, že jsi celej.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 28.08.06  21:23

« Roztržená pneumatika u Pandy

Dnes jsem objížděl republiku a nedaleko Mohelnice mi doslova praskla levá zadní pneumatika. Z boku je na ní asi 10. centimetrová trhlina. To nechápu. Mám tam pneu Continentál.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 26.08.06  20:55

« Najeté kilometry

Tak mám s Pandou najeto 3500 km a zatím vše OK :-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 23.08.06  22:45

« Re: SPOTŘEBA

panda má benzínový systém return less, takže tu spotřebu to ukazuje s mírným zpožděním, pokud jedeš plynule tak to ukazuje docela aktuální stav, ale pokud jedeš digitálně tak to nestíhá, ale průměry jsou v pořádku.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.06  18:31

« to Beaver

Koukal jsem na bumballovské stránky. Mooooc hezký. Parádní akcičky, akorát jsem tam neviděl moc ty psice >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.06  18:29

« Re: SPOTŘEBA

Jj, při neutrálu z kopce, když motor ještě není ohřátý na provozní teplotu tak Ci docela kolísá, chvilku ukazuje třeba i 9L/100 a pak to spadne na 3,5L/100. Při jízdě do kopce na dálnici moc záleží jak tomu šlapeš na krk. Když mám konst. rychlost 120km/h na V. stupeň a držím plyn jen abych neztratil otáčky tak Ci ukazuje 5,9 - 6,1L/100, ale umí to taky 15 s plynem na podlaze. Na rovince na V. stupeň kolem 110km/h (v D) mám Ci cca 5L/100 při 90km/h je Ci 4,4L/100. Údaje jsou za sucha, normální teplotě kolem 22°C, při 1 osobě a minimálním nákladu cca 15kg. S tím si hlavu nelam, Panda má super spotřebu.
    BTW. už mám najeto přes 30tis. a vše OK :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.06  14:08

« SPOTŘEBA

Ahoj Pandáci mam dotaz. Stává se vám ,že vám panda ukazuje na palubním počítači nesmyslnou okamžitou spotřebu? Mam namysli to když třeba vyřadíte tak je vysoká a když jedete do kopce tak nízká? Odpovězte plies. Dík ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.06  07:07

« Bez nadpisu

ok
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.06  18:16

« Bez nadpisu

@ panda_cz
    Musím s tebou plně souhlasit v tom, co píšeš o Pandě. Je to skvělé auto, ale pro nás je malé. Trefil jsi se s rasou, máme dvě pudlice, ale jedna trpasličí a ta druhá královská (velikost jako vlčák). V tom Seicu to bylo občas nadoraz, teď v MW je to paráda.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.06  12:36

« Re: To panda_cz

Nepřimhouří - Dualogic dostanou jako bonus ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.06  08:54

« Bez nadpisu

Panda se mi líbí! a je velmi praktická, nevozím sice rozměrný ani těžký náklad, ale pro mé pracovní i soukromé aktivity vyhovuje na 100%.
    to: jenik
    kecy kamarádů jsou jen slepá závist, máš dobré auto, které vyhovuje právě tobě a líbí se ti, to je nejdůležitější.
    to: Beaver
    2 psi? to také záleží ne tom, jak jsou velcí, s vlkodavy by byl asi dost problém, ale s pudlíkami to nevidím černě >:D
    to: Viktor
    ad. Luxury - parádní hračka pro nejmovitější
    ad. pedály - v tomto případě určitě přimhouří oko :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…