Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
jenik1 22.11.06 16:46
« 180 km/hod po dálnici D8 s Pandou 1.1 aktive
Tak jsem to po naší nejlepší dálnici z Prahy do Teplic rozjel s Pandou na 180. Motor se rozto?il a dokonce i na rovin? udržoval okolo 170 km/h. Pak jsem musel bohužel zpomalit dojel jsem n?jakou línou Oktavii 1,4...jela jenom 150 :D -
gtv6 22.11.06 13:18
« Re: 150 koní pod kapotou malé Pandy
150 koní v turbu to je p?knej HOT Hatch, myslím, že t?ch 100 by m? sta?ilo, nev??ím že bude další a výkonn?jší verze. To by se z nákupní tašky stala p?emotorovaná st?ela, avšak UNO 1.4 turbo bylo taky, nechám se mile p?ekvapit. Doufám, že to nebude za p?l mega. -
gtv6 22.11.06 13:04
« Re: 60tis. km
dávat xenony do lamp od H4 není to nejlepší, pokud koupíš n?jaký lepší H4 tak svítí dob?e. Jak budeš u xenon? automaticky regulovat výšku vozu ? Kolikrát mám chu? to z t?ch lamp chlapc?m vyt?ískat kladivem. Nevidim na cestu tak bliknu dálkama a voni to pust?j do plnech, to je tak sko?it do pole. Jo a pro? mít v aut? xenony, když to p?es 170 nejede.... to chápu v ká?e která to?í hodn? p?es 200 a pot?ebuju dob?e vid?t, nebo mám šeroslepost..... :o) -
"-- skrytý --" 21.11.06 13:42
« 60tis. km
Haló kamarádi, nějak to tady spí, dnes v noci jsem překročil 60000km. Panda naprosto v pohodě. Příští týden vyměním olej a taky vzduchový filtr. Jo, máte někdo zkušenost se xenonama v Pandě nebo i jinde? Hodně jezdím v noci a docela by se šikly. Prý se dají sehnat za cenu okolo 5-6tis. -
-
gtv6 30.10.06 22:13
« Re: PP
reakce na okamžitou spotřebu je taková protože to nemá vratku do nádrže a benzin se čerpá do nějakýho zásobníku kterej průběžně doplňuje tak to je s takovým zpožděním, byl jsem zvyklej na PP u feldy tam to bylo online, taky sem byl naštvanej, ale zvykl jsem si. Měl sis koupit ji s centrálem, aspoň ti kufr nikdo jednoduše nevykrade přes kabinu, musí složit zadní sedadla.
Ty alpy se dají jet přes Brennerský průsmyk myslím cca 2500 m. n.m. Myslim, si že pro ty přední žiletky by to bylo nějak extra dobrý. Raděj jet tunelama. Autem se dá vyjet ještě na ještěď a na dlouhý stráně. -
jenik1 29.10.06 19:06
« Najeté kilometry
Tak jsem dnes překročil hranici 10 tisíc najetých kilometrů s Pandou 1.1 aktive a vše bez problémů (kromě jednoho defektu pneumatiky) Olej drží hladinu, chladící kapalina také. Vše OK. Maximální spokojenost. Spotřeba klesla na fantastických 4,5 litru na 100 km :-) -
"-- skrytý --" 28.10.06 06:45
« to paveleu
Jak jsem koupil, tak to prodávám. Zkušenost byla s přestavěným Scénicem
. Tam je totiž výrobní číslo karoserie vyražené někde na dně rezervy nebo tak nějak. Je po přestavbě na LPG nepřístupné. I když měl kolega veškeré papíry OK, dokonce s nějakým certifikátem (?), měl velkou smůlu, málem přišel o papíry a musel prokazovat původ vozidla a legalitu přestavby. Koupeno v CH jako bouračka, dovezeno, procleno, opraveno, prodáno, kolega provedl přestavbu u renomované firmy a jezdil. Až ho chytli v D za parkování v Mnichově a začali ho lakovat. Skončil s pokutou 75euro.
ad zimní pneu
Už mám UG7, ale ještě jsem je nepřezul, stále je teplé počasí, snad ještě vydrží.
Všem hezký víkend, jdu spát, mám za sebou cestu z Prešova. -
jenik1 26.10.06 20:02
« Neznámá značka Fiatu
Známá si koupila s manželem ojetinu Fiata za 180 tisíc. Vypadá jako Grande Punto, ale není to. Vzadu to má nápis něco jako "víkend". Nevíte co je to za auto?
Ale není to nic extra starého. Pouze dva roky a najeto 40 tisíc km. Má to již kulatou značku Fiatu.