Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
gtv6 05.04.07 17:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy
O.k. napsal jsem to blbě, samozřejmně závisí vše na servisní knížce. Když jsem kupoval předváděčku z Imofy měli v servisce zapsáno datum, jakmile s tim začali jezdit. Takže jsem měl o čtyři měsíce kratší záruku. Bylo mi to jedno, dostal jsem 40 tisíc slevu auto mělo najeto 2600 km -
gtv6 04.04.07 17:28
« Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy
Záruka běží od chvíle registrace vozidla, tj. jakmile má přidělenou SPZ (RZ) . Předváděčky u Pandy bych se nebál, tu rozhodně nebude nikdo tůrovat a ničit na okruhu, kde u předváděcí Alfy bych si jist vůbec nebyl. Předváděčky se nebojte. Určitě nebude mít najeto přes 10 tkm a zajetí motoru 1.2 bych se nebál, je to stará škola, má nízký komprese. Kupte předváděčku u autorizovaného dealera, ne z bazaru. -
"-- skrytý --" 04.04.07 08:08
« Re: Re: Re: Re: nakup Pandy
ja bych se trosku tech predvadecek bala, nevite, kolik mivaji tak najeto? a neni to "osahany" a spatne zajety? asi se v tom dost stridaji, tak nevim... :?: :!: :?: kouknu na internet..... diky >:D Nevite, jestli je u aut z predvadecek bezna zaruka jako u novych??? :idea: -
"-- skrytý --" 03.04.07 14:30
« Re: Re: nakup Pandy
diky za info >:D , ale on zaklad Active a Dynamic ma rozdil 51.500,- :'-( . V Dynamicu jsou v zakladu elektr. okna+central /bez dalky/, klimatizace,priprava pro radio a nejake drobnosti. Zda se mi ten rozdil docela veliky v pomeru k vybave navic. Pravda, je tam silnejsi motor, ale velky rozdil to asi v jizdnich vlastnostech nebude, zvlast pri zapnute klimatizaci /aspon si to myslim/.Kdyz pocitam, ze bychom do 1,1 Active chteli: liziny,bocni listy,priprava pro radio,okna+dalka,metaliza - tak se dostanu na cenu 212.900,- a Dynamic ve stejne vybave : 253.900,- /+klimatizace v zakladu, motor 1,2/. Jestli dobre pocitam, tak jsem na rozdilu - 41.000,-. Tak nevim, uz jsem z tech poctu zmatena.... :shock: :roll: :-( pomoooooooooc -
"-- skrytý --" 03.04.07 09:39
« Re: nakup Pandy
Zdravím všechny Panďáky. Já mám Pandu už dva roky. Mám 1.2 Dynamic. Myslím, že se vyplatí připlatit si těch pár tisíc a koupit si Dynamic, je to mnohem lepší...A nebo úplně nejlepší je 1,3 Multijet. U dynamicujsou v základní výbavě přední okna v elektrice, otáčkoměr apod. Jinak za celou dobu provozu nemám s Pandou žádné problémy, auto na to jak je vysoké sedí na silnici jak přibyté. A když se tomu dají ještě širší kola, je to fakt síla. A neznám ideálnější auto do města. Kam se na to hrabe Fabia se svým tříválcem.. >:D Takže můžu jedině doporučit...a do Prahy se fakt hodí, protože s tímhle autem s edá zaparkovat i na mini místech...Je to prostě skvělej brouček. -
jenik1 02.04.07 18:52
« Re: Re: nakup Pandy
No mám Pandu 1.1 Aktive již téměř rok, najeto 17 tisíc km a maximální spokojenost. Zatím žádný problém, dokonce i pneumatiky téměř neubývají. Motor není na volnoběh témeř slyšet a na dálnici udělá téměř 180 km/hod. Dal jsem za ní 180 tisíc s autorádiem, což je na 5. dvéřové nové auto slušná cena. Je z ní vynikající výhled díky vyššímu posedu řidiče, takže jestliže měříte méně jak 170 cm, je to ideélní auto pro vás. Tak trochu mi připomíná malé SUV. -
"-- skrytý --" 02.04.07 01:07
« Re: nakup Pandy
@ oskarina
Tvé argumenty jsou zcela správné. Panda se sice jeví jako malé auto, ale když trochu zapřemýšlíš je i velmi skladné, do Prahy ideální. Rozhodně doporučuji 1,2 Dynamic, je už v elektrice a někde dávají i klimu, cena byla 217t Kč IMOFA P-4. Nevím ale jestli tato nabídka ještě platí. S Pandou mám malé zkušenosti, najel jsem s ní asi 100km, ale je to auto, které padne do ruky. Chce si to vyzkoušet :D -
"-- skrytý --" 02.04.07 00:55
« nakup Pandy
ahoj vsichni, prosim o radu. Zvazuji koupi druheho auta do rodiny /2 male deti,kocka,stredni pes/.Ted jezdime v Peugeotu 406 /1996/ a ve favoritu /hodlame ho poslat dal/.Peugeot je skvely na dlouhe cesty, ale jiste mi date za pravdu, ze cestovani a neustale parkovani po Praze je fakt v tomhle dlouhym aute za trest.Proto jsem si vyhlidla /vzhledem k cene,uzitny hodnote.../jako druhy auto,misto facka,Pandicku.Prijde mi jako super auto do mesta a za super cenu.Uz jsem toho hodne prostudovala a vysla mi jako nejlepsi mozne reseni /vzhledem k cene noveho vozu v pripade, ze mame omezene financni moznosti-leasing cca do 220.000,-/.Manzel, ale furt tvrdi, ze by radsi neco sportovnejsiho /P 207,206,307.../,ale to by vzhledem k cene bylo tak aspon 4 roky i vic stary.Ja tvrdim, ze novy je novy a ze platit leasing nekolik tisic a jeste do toho rvat penize za opravu,vcetne prvotni prohlidky/olej.../, je lepsi se uskromnit v mensim a treba ne tak designove peknem aute, ale bude to /snad/ bez problemu s opravami treba nekolik let.
Prosim o radu, Vas zkusenejsich. Je to spatny napad koupit Pandu a kterou ? Active nebo si priplatit za Dynamic? Moc diky O. Jeste podotykam, ze vetsinou jezdim sama nebo s detmi, bez manzela...Jeste pred 406 jsme meli novou fabii /1,4 -r.v. 2000/a byla jsem s ni moc spokojena. Diky za nazory a dobrou noc. O. :D