Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.04.07  21:12

« tak to zkusím

Zkouška spojení
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 05.04.07  17:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

O.k. napsal jsem to blbě, samozřejmně závisí vše na servisní knížce. Když jsem kupoval předváděčku z Imofy měli v servisce zapsáno datum, jakmile s tim začali jezdit. Takže jsem měl o čtyři měsíce kratší záruku. Bylo mi to jedno, dostal jsem 40 tisíc slevu auto mělo najeto 2600 km
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.07  11:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

Tak to máš velmi špatné informace. Záruka běží od zápisu v servisní knížce a auto nemusí být vůbec registrováno.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.07  10:29

« Bez nadpisu

tak jsem dneska zustala s favoritem stat na Libenskym moste - Praha, to bylo neco, chudaci ostatni ridici a ja taky :*) . Pak jsme to nastartovali pres kabely. Nejvyssi cas koupit Pandicku. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 04.04.07  17:28

« Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

Záruka běží od chvíle registrace vozidla, tj. jakmile má přidělenou SPZ (RZ) . Předváděčky u Pandy bych se nebál, tu rozhodně nebude nikdo tůrovat a ničit na okruhu, kde u předváděcí Alfy bych si jist vůbec nebyl. Předváděčky se nebojte. Určitě nebude mít najeto přes 10 tkm a zajetí motoru 1.2 bych se nebál, je to stará škola, má nízký komprese. Kupte předváděčku u autorizovaného dealera, ne z bazaru.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 04.04.07  14:54

« Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

Jestliže vám prodají předváděcí auto jako nové, tak je záruka 2 roky. Je ale fakt, že jsem viděl v nabídce předváděcí auto a na tachometru mělo 17 tisíc km. To bych řekl, že je špatně zajetý
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.07  08:08

« Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

ja bych se trosku tech predvadecek bala, nevite, kolik mivaji tak najeto? a neni to "osahany" a spatne zajety? asi se v tom dost stridaji, tak nevim... :?: :!: :?: kouknu na internet..... diky >:D Nevite, jestli je u aut z predvadecek bezna zaruka jako u novych??? :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 03.04.07  19:59

« Re: Re: Re: nakup Pandy

Mám Dynamic už tři roky najeto 110 tkm. Pouze spotřební materiál + benzin. Pokud hledíš na cenu tak kup tu levnější verzi. Samozřejmně je lepší koupit předváděčku v plné palbě s velkou slevou, když žádná není chvíli počkej určitě se nějaká ukáže.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.07  19:30

« Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

prave ze konfiguruju a tohle mi vyslo - viz. nize
    tak nevim :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 03.04.07  17:03

« Re: Re: Re: nakup Pandy

Dobrým řešením je nakunfigurovat si Pandu na [odkaz] nebo přímo obejít autorizované prodejce, kteří nabízejí pořád nějaké slevy. Třeba se auto při transportu mírně poškrábe (ani to neni vidět) a už dají slevu 10 tisíc. Nebo různé předváděcí vozy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.07  14:30

« Re: Re: nakup Pandy

diky za info >:D , ale on zaklad Active a Dynamic ma rozdil 51.500,- :'-( . V Dynamicu jsou v zakladu elektr. okna+central /bez dalky/, klimatizace,priprava pro radio a nejake drobnosti. Zda se mi ten rozdil docela veliky v pomeru k vybave navic. Pravda, je tam silnejsi motor, ale velky rozdil to asi v jizdnich vlastnostech nebude, zvlast pri zapnute klimatizaci /aspon si to myslim/.Kdyz pocitam, ze bychom do 1,1 Active chteli: liziny,bocni listy,priprava pro radio,okna+dalka,metaliza - tak se dostanu na cenu 212.900,- a Dynamic ve stejne vybave : 253.900,- /+klimatizace v zakladu, motor 1,2/. Jestli dobre pocitam, tak jsem na rozdilu - 41.000,-. Tak nevim, uz jsem z tech poctu zmatena.... :shock: :roll: :-( pomoooooooooc
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.07  09:39

« Re: nakup Pandy

Zdravím všechny Panďáky. Já mám Pandu už dva roky. Mám 1.2 Dynamic. Myslím, že se vyplatí připlatit si těch pár tisíc a koupit si Dynamic, je to mnohem lepší...A nebo úplně nejlepší je 1,3 Multijet. U dynamicujsou v základní výbavě přední okna v elektrice, otáčkoměr apod. Jinak za celou dobu provozu nemám s Pandou žádné problémy, auto na to jak je vysoké sedí na silnici jak přibyté. A když se tomu dají ještě širší kola, je to fakt síla. A neznám ideálnější auto do města. Kam se na to hrabe Fabia se svým tříválcem.. >:D Takže můžu jedině doporučit...a do Prahy se fakt hodí, protože s tímhle autem s edá zaparkovat i na mini místech...Je to prostě skvělej brouček.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  21:44

« nakup Pandy

zatim moc dekuji za reakce a rada si prectu dalsi nazory >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 02.04.07  18:55

Ale stejně je lepší Panda 1,3 Multijet
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 02.04.07  18:52

No mám Pandu 1.1 Aktive již téměř rok, najeto 17 tisíc km a maximální spokojenost. Zatím žádný problém, dokonce i pneumatiky téměř neubývají. Motor není na volnoběh témeř slyšet a na dálnici udělá téměř 180 km/hod. Dal jsem za ní 180 tisíc s autorádiem, což je na 5. dvéřové nové auto slušná cena. Je z ní vynikající výhled díky vyššímu posedu řidiče, takže jestliže měříte méně jak 170 cm, je to ideélní auto pro vás. Tak trochu mi připomíná malé SUV.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  01:07

« Re: nakup Pandy

@ oskarina
    Tvé argumenty jsou zcela správné. Panda se sice jeví jako malé auto, ale když trochu zapřemýšlíš je i velmi skladné, do Prahy ideální. Rozhodně doporučuji 1,2 Dynamic, je už v elektrice a někde dávají i klimu, cena byla 217t Kč IMOFA P-4. Nevím ale jestli tato nabídka ještě platí. S Pandou mám malé zkušenosti, najel jsem s ní asi 100km, ale je to auto, které padne do ruky. Chce si to vyzkoušet :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  00:55

« nakup Pandy

ahoj vsichni, prosim o radu. Zvazuji koupi druheho auta do rodiny /2 male deti,kocka,stredni pes/.Ted jezdime v Peugeotu 406 /1996/ a ve favoritu /hodlame ho poslat dal/.Peugeot je skvely na dlouhe cesty, ale jiste mi date za pravdu, ze cestovani a neustale parkovani po Praze je fakt v tomhle dlouhym aute za trest.Proto jsem si vyhlidla /vzhledem k cene,uzitny hodnote.../jako druhy auto,misto facka,Pandicku.Prijde mi jako super auto do mesta a za super cenu.Uz jsem toho hodne prostudovala a vysla mi jako nejlepsi mozne reseni /vzhledem k cene noveho vozu v pripade, ze mame omezene financni moznosti-leasing cca do 220.000,-/.Manzel, ale furt tvrdi, ze by radsi neco sportovnejsiho /P 207,206,307.../,ale to by vzhledem k cene bylo tak aspon 4 roky i vic stary.Ja tvrdim, ze novy je novy a ze platit leasing nekolik tisic a jeste do toho rvat penize za opravu,vcetne prvotni prohlidky/olej.../, je lepsi se uskromnit v mensim a treba ne tak designove peknem aute, ale bude to /snad/ bez problemu s opravami treba nekolik let.
    Prosim o radu, Vas zkusenejsich. Je to spatny napad koupit Pandu a kterou ? Active nebo si priplatit za Dynamic? Moc diky O. Jeste podotykam, ze vetsinou jezdim sama nebo s detmi, bez manzela...Jeste pred 406 jsme meli novou fabii /1,4 -r.v. 2000/a byla jsem s ni moc spokojena. Diky za nazory a dobrou noc. O. :D
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 25.03.07  12:30

« Re: První servisní kontrola

Jen servisní knížku a peníze. Prohlídnou to, vymění olej a filtry + dolijí provozní kapaliny. Pobyt v servise 1 den.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 23.03.07  12:33

« První servisní kontrola

Tak mám najeto 17 tisíc km a pomalu se chystám na prohlídku. Nevíte někdo jaké dokumenty kromě servisní knížky budu potřebovat? Chci jít totiž do jiného autorizovaného servisu Fiat, než ve kterém jsem Pandu koupil. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 23.03.07  12:28

« Re: panda 100 hp

Kotouče má i vzadu, sedí jako přilepená (pneu 195, 45 R15) žere 6,5 litru, převodovka šestistupňová, výkon 74kw (100 koní) z nuly na 100km za 9,5 sekundy.
    nějaký info je na [odkaz]
    a velmi pěkné video na
    [odkaz]%20Panda%2010…
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…