Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  01:52

« nehezke forum

nelibi se mi to tu...predtim to bylo lepsi... snad se to napravi... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:34

« Re: beta?

zdá se, že to uvádějí do provozu postupně.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:31

Mno, chybí tady toho o moc víc - prostě někdo zase vymýšlel (a to hoooodně blbě) už dávno vymyšlené... :-( (phpBB forever... ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:31

už jde. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:26

« beta?

Ještě by to tu chtělo doladit, jaksi se odtud nejde dostat o úroveň výš. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:23

« Re: hovoří CML

Můj původní zůstal nezměněn, musím se přehlásit. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.04.07  21:21

ale změnili mi nick, měl jsem "jenik" ted mím "jenik1"
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.04.07  21:19

už jsem to taky zjistil
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:19

« hovoří CML

hovoří centrální mozek lidstva, konečně to tady funguje :-)
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.04.07  21:18

« pokus

druhá zkouška
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.04.07  21:12

« tak to zkusím

Zkouška spojení
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 05.04.07  17:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

O.k. napsal jsem to blbě, samozřejmně závisí vše na servisní knížce. Když jsem kupoval předváděčku z Imofy měli v servisce zapsáno datum, jakmile s tim začali jezdit. Takže jsem měl o čtyři měsíce kratší záruku. Bylo mi to jedno, dostal jsem 40 tisíc slevu auto mělo najeto 2600 km
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.07  11:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

Tak to máš velmi špatné informace. Záruka běží od zápisu v servisní knížce a auto nemusí být vůbec registrováno.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.07  10:29

« Bez nadpisu

tak jsem dneska zustala s favoritem stat na Libenskym moste - Praha, to bylo neco, chudaci ostatni ridici a ja taky :*) . Pak jsme to nastartovali pres kabely. Nejvyssi cas koupit Pandicku. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 04.04.07  17:28

« Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

Záruka běží od chvíle registrace vozidla, tj. jakmile má přidělenou SPZ (RZ) . Předváděčky u Pandy bych se nebál, tu rozhodně nebude nikdo tůrovat a ničit na okruhu, kde u předváděcí Alfy bych si jist vůbec nebyl. Předváděčky se nebojte. Určitě nebude mít najeto přes 10 tkm a zajetí motoru 1.2 bych se nebál, je to stará škola, má nízký komprese. Kupte předváděčku u autorizovaného dealera, ne z bazaru.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 04.04.07  14:54

« Re: Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

Jestliže vám prodají předváděcí auto jako nové, tak je záruka 2 roky. Je ale fakt, že jsem viděl v nabídce předváděcí auto a na tachometru mělo 17 tisíc km. To bych řekl, že je špatně zajetý
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.07  08:08

« Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

ja bych se trosku tech predvadecek bala, nevite, kolik mivaji tak najeto? a neni to "osahany" a spatne zajety? asi se v tom dost stridaji, tak nevim... :?: :!: :?: kouknu na internet..... diky >:D Nevite, jestli je u aut z predvadecek bezna zaruka jako u novych??? :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 03.04.07  19:59

« Re: Re: Re: nakup Pandy

Mám Dynamic už tři roky najeto 110 tkm. Pouze spotřební materiál + benzin. Pokud hledíš na cenu tak kup tu levnější verzi. Samozřejmně je lepší koupit předváděčku v plné palbě s velkou slevou, když žádná není chvíli počkej určitě se nějaká ukáže.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.07  19:30

« Re: Re: Re: Re: nakup Pandy

prave ze konfiguruju a tohle mi vyslo - viz. nize
    tak nevim :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 03.04.07  17:03

« Re: Re: Re: nakup Pandy

Dobrým řešením je nakunfigurovat si Pandu na [odkaz] nebo přímo obejít autorizované prodejce, kteří nabízejí pořád nějaké slevy. Třeba se auto při transportu mírně poškrábe (ani to neni vidět) a už dají slevu 10 tisíc. Nebo různé předváděcí vozy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…