Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 17.06.07  17:23

« Divný zvuk z motoru

Zdravím,
    mám najeto 22 tisíc a po zahřátí motoru se na volnoběh ozývá ze spodní části motoru divný zvuk, který tam před tím nebyl. Takový divný vrzání (možná olejové čerpadlo). Jestliže se otáčky zvýší, zvuk se ztratí a motor běží normálně. Za chvilku to třeba i utichne a pak se zase ten zvuk ozve. Nemá s tím někdo zkušenost? Jedná se o Pandu 1.1
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.07  21:37

« Re: posuvne zadni sedacky

Já jsem si vloni koupil Pandu 4x4 Climbing, která již posuvné sedačky měla ve výbavě. Myslím, že je to dobré řešení.Když vezu větší lidi, tak dám sedadla úplně dozadu a je tam na nohy více místa než např. ve Felicii. Když jedu na větší nákup, tak dávám sedadla úplně dopředu a kufr je dost prostorný. Takže doporučuji. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 15.05.07  18:35

« Re: V-Power

Dík a ten s názvem "Shell V-Power Racing" asi používat nejde, má ůdajně 100 oktanů a je určen pro sportovní auta.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  22:51

« V-Power

Já ho tankuji přes 7 měsíců. Na spotřebě to moc znát nejde (jezdím za 5/100)... kdyz jsem ale porovnoval klasicky N95 a V-Power...musim rict, že je motor o málo tišší... a výkon... nevím... jen, že na rovince to jede občas i 164 tachometrových

jo a jinak to je normalní Natural 95 s různými aditivy, které jistým způsobem mají ošetřovat motor a palivovou soustavu...

u prvního tankování to moc poznat nejde.. je třeba aspoň 3 nádrže.. pak si to nějak zvykne ?!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.07  22:11

« Re: Benzín od Shellu

Je otázka, zda Pandě pomůže (výkonnostně), ale určitě jí neuškodí... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 14.05.07  17:39

« Benzín od Shellu

Chci se zeptat jestli mohu použít v Pandě tenhle benzín:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  22:34

« posuvne zadni sedacky

Chtela bych se zeptat, jestli se vyplati prikoupit posuvne zadni sedacky. Jestli v pripade, ze vezu vzadu 2 male deti v sedackach,posunu zadni sedacky dopredu, jestli se kufr zvetsi o kousicek nebo to stoji za to si priplatit.Premyslim o koupi, jako druhe auto.Prvni auto ma dost velky kufr, ale pokud bych potrebovala naskladat do Pandy vic veci,jestli stoji za to si priplatit za posuvne sedacky, nebo je to tak maly rozdil /v pripade, ze je vzadu obsazeno detmi v sedackach/, ze se to ani nevyplati.Mate s tim nekdo nejake zkusenosti?diky >:D
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 24.04.07  16:41

« Garanční prohlídka

Je tady nějaký mrtvý. Mám dotaz... platil někdo za první prohlídku po roce nebo 20 tisíc km méně než 2000 korun?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  10:18

« Re: nehezke forum

ani nepůjde, jak mi vysvětlil pan redaktor.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 21.04.07  07:44

« Re: nehezke forum

Ono jde o zvyk, svůj účel to ale plní a to hlavní. Blbý je, že nejdou příspěvky upravovat..pokud vím
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  01:52

« nehezke forum

nelibi se mi to tu...predtim to bylo lepsi... snad se to napravi... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:34

« Re: beta?

zdá se, že to uvádějí do provozu postupně.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:31

Mno, chybí tady toho o moc víc - prostě někdo zase vymýšlel (a to hoooodně blbě) už dávno vymyšlené... :-( (phpBB forever... ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:31

už jde. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:26

« beta?

Ještě by to tu chtělo doladit, jaksi se odtud nejde dostat o úroveň výš. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:23

« Re: hovoří CML

Můj původní zůstal nezměněn, musím se přehlásit. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.04.07  21:21

ale změnili mi nick, měl jsem "jenik" ted mím "jenik1"
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.04.07  21:19

už jsem to taky zjistil
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:19

« hovoří CML

hovoří centrální mozek lidstva, konečně to tady funguje :-)
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.04.07  21:18

« pokus

druhá zkouška
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…