Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 27.05.07 21:37
« Re: posuvne zadni sedacky
Já jsem si vloni koupil Pandu 4x4 Climbing, která již posuvné sedačky měla ve výbavě. Myslím, že je to dobré řešení.Když vezu větší lidi, tak dám sedadla úplně dozadu a je tam na nohy více místa než např. ve Felicii. Když jedu na větší nákup, tak dávám sedadla úplně dopředu a kufr je dost prostorný. Takže doporučuji. :-) -
"-- skrytý --" 14.05.07 22:51
« V-Power
Já ho tankuji přes 7 měsíců. Na spotřebě to moc znát nejde (jezdím za 5/100)... kdyz jsem ale porovnoval klasicky N95 a V-Power...musim rict, že je motor o málo tišší... a výkon... nevím... jen, že na rovince to jede občas i 164 tachometrových
jo a jinak to je normalní Natural 95 s různými aditivy, které jistým způsobem mají ošetřovat motor a palivovou soustavu...
u prvního tankování to moc poznat nejde.. je třeba aspoň 3 nádrže.. pak si to nějak zvykne ?!
-
"-- skrytý --" 06.05.07 22:34
« posuvne zadni sedacky
Chtela bych se zeptat, jestli se vyplati prikoupit posuvne zadni sedacky. Jestli v pripade, ze vezu vzadu 2 male deti v sedackach,posunu zadni sedacky dopredu, jestli se kufr zvetsi o kousicek nebo to stoji za to si priplatit.Premyslim o koupi, jako druhe auto.Prvni auto ma dost velky kufr, ale pokud bych potrebovala naskladat do Pandy vic veci,jestli stoji za to si priplatit za posuvne sedacky, nebo je to tak maly rozdil /v pripade, ze je vzadu obsazeno detmi v sedackach/, ze se to ani nevyplati.Mate s tim nekdo nejake zkusenosti?diky >:D
mám najeto 22 tisíc a po zahřátí motoru se na volnoběh ozývá ze spodní části motoru divný zvuk, který tam před tím nebyl. Takový divný vrzání (možná olejové čerpadlo). Jestliže se otáčky zvýší, zvuk se ztratí a motor běží normálně. Za chvilku to třeba i utichne a pak se zase ten zvuk ozve. Nemá s tím někdo zkušenost? Jedná se o Pandu 1.1