Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
jenik1 05.08.08 20:24
« Zpětné zrcátko
Zdravím, v noci moc nejezdím, ale nedávno jsem jel po dálnici v noci a rychlejší auta většinou pořád svítily dálkovými světly. Jde nějak upravit zpětné zrcátko v Pandě pro noční provoz? Třeba u Trabanta se jednoduše celé zrcátko otočilo a bylo po oslňování. Nevěřím, že by to u Pandy nešlo. -
gtv6 05.08.08 12:12
« Re: FIAT PANDA ECO
Co myslíš výrazem ECO? Eco je u mě, dřevěný povoz tažený kravkou. Jinak se nenechte zblbnout ekologickým lobby. Minulý týden představili 500 s pohonem pouze el. motorem s dojezdem 70 km, to je u mě aspoň trochu eco. Pokud chceš aby auto míň žralo, tak nešlapej tolik na plyn a spotřeba 5,5/l na 100 km je dost eco a kůl. -
"-- skrytý --" 05.08.08 08:40
« FIAT PANDA ECO
Četli jste tady článek o "FIAT PANDA ECO" ? Tak mne napadá, jestli by nešla taková "ECO" udělat i z našich verzí. Olej a pneu vyměnit asi není problém. S aerodynamikou by to nemuselo byt snad tak špatné, ale co s přeprogramováníkm jednotky? Co vy na to? Máte nějaké zkušenosti nebo typy?
;-) -
"-- skrytý --" 28.07.08 14:30
« Zadni dil vyfuku
Dobry den.
Mam pandu rocnik 2005 najeto 50 000 a pri bezne kontrole vozu, jsem s prekvapenim zjistil znacne poskozeny posledni dil vyfuku. Cely tlumic je sice relativne bez koroze, ale dole po delce jakoby praskly a rozevreny. Zvuk zatim v poradku, ale duveru to nebudi. Vypada to ze vnejsi obal tlumice ve svaru prasknul.
Jak jste na tom se stavem vyfuku vy a mate predstavu kolik stoji ten posledni dil.
Diky Robert -
-
gtv6 18.07.08 11:36
« Re: Výmena brzdových platničiek
No někdy ty bubny to dělají, proč používáš ruční brzdu ? Pakruješ v kopci ? Brzdy by drhnout něměly, je potřeba je rozdělat a podívat se, ppř. vyměnit. Přední desky cca 70 tkm, zadní bubny aspoň 200 tkm, kotouč cca 120 - 140 tkm. Ale mě se stalo, že se utrhla brzdící vrstva na zadním bubnu, tak to dře, drhne a píská, cca ve 140 tkm.