Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 26.11.08 20:30
« Re: Re: MiTo
No nevim právě jestli si nestojí za to připlatit a jít např do toho MiTa, nemyslim, že mezi stejně vybavenou Pandou a MiTem nebube až taková cenová propast, protože MITO toho má víc v základu, kdežto u PANDY se musí za všechno připlácet a ne zrovna málo! To s tou exkluzivitou je asi věc názoru:o)...Abarth je ale samozřejmě moc hezké autíčko.o)...ale MITO JE PROSTĚ MITO...jo a ta ubohá 1.4 má 155 koní.o)...samozřejmě se tady vůbec nechci na něčem přít, ale prostě to zkus jen tak se projet v MITU a třeba tě uchvátí stejně jako mě!!!:o)... -
gtv6 25.11.08 20:36
« Re: Re: Životnost žárovek
No, já nějak nevím, za 360 tisíc mito bez klimy se sociální 1,4, žádná sláva. Tady seš na fóru "blbé" Pandy a ty jsou tak trošku jinej level - takovej dělnickej. Věřím že všichni zde na fóru, sní o ferrari, pak maserati, potom lancii, pak alfě - tu si koupí pokud nepotřebujou auto pro práci, ale pro zábavu a ti ostatní skončí v nějakém tom fiatu, spíš než mito bych si raději koupil nějaký abarth - bude exkluzivnější a líp držet cenu. Jinak jako mito není špatná kára :-) -
"-- skrytý --" 24.11.08 20:52
« Re: Re: Životnost žárovek
Ahoj, chci se podělit o zajímavou zkušenost. Mé první auto byl fiat, tudíž to pro mě byla samozřejmě bez debat nejlepší značka a byl jsem s ní naprosto spokojen:o)...ovšem teď jsem přesedlal na Alfu Romeo, konkrétně na nové MiTo, no a můžu vám říct, že se to vůbec nedá srovnávat, MITO je opravdu ve všech ohledech lepší a o mnoho!!!...Bylo by asi dobré upřesnit, že jsem měl Fiata Punto, r.v. 2006. Jenom jsem vám chtěl říct, že až budete kupovat nové auto, nevybírejte slepě jenom z nabídky fiat...mluvím z vlaštní zkušenosti!:o)...jo a jestli byste se chtěli mrknout, co že je to MITO zač, tak koukněte na mi-to.cz...:O) -
radhro 29.10.08 14:29
« Re: Zvolávacia akcia Panda
manželka měla 1.1 active jednu z prvních 2003 a svolávali nás kvůli nějakému špatně zaizolovanému konektoru v palubce. Nám občas potom problikával dispej na kilometry a nikdo nepřišel čím to je tak v záruce vyměnili celej tachometr i s ukazatelem km. Je pravda že pak už to blikalo jen občas a vyřešilo se to vypnutím klíčku a opětovným nastartováním. Ještě jsme v záruce měnili výfuk a pravém rameno kvůli vůli na čepu. Je třeba na ně v záruce pořád šlapat , ale teď už to může být vše v pohodě , jak říkám měli jsme jednu z prvních a nebýt malého kufru asi bych jí doma ještě nechal, manželka si jí nemohla vynachválit. Dokonce jsme s ní stěhovali švagrovou s Dijonu ve Francii ze školy. 1100 km stále plnej plyn a spotřeba ve 4 lidech 6l :-) :yes: jo to byly časy >:D -
gtv6 28.09.08 20:58
« Re: Zadní zástěrky na Pandu 1.1
Zástěrky koupíš u fiatu jako originální příslušenství. autofuture.picabo.cz/dokums_dokumenty/ panda_prislusenstvi_cz_165.pdf Tak je to tenhle díl 50901003 cena cca litr. Ale stejně si asi nepomůžeš, protože všechny hatche a kombíky co maj useklou * hned za kolama hážou všechno na zadek, musíš si koupit sedan. Holt turbulence jsou mrchy. -
"-- skrytý --" 28.09.08 19:30
« Zadní zástěrky na Pandu 1.1
:-)Zdravím vás všechny.V červnu jseme si pořídili Pandičku.Jsme s přítelkyní velice spokojeni,jak se spotřebou tak s jízdnímy vlastnostmi.Jen jediná věc mě nevyhovuje a to při dešti- za jízdy se nuestále od zadních kol vrací voda na okno 5tých dveří.Toto bych chtěl odstranit zástěrkama,ale na internetu jsem zboží nikde nenašel.Věřím že mi zkušený Paňdáci tady poradí.Ahojky a jsem moc rád že jsem vašim členem. Pandám zdar >:D