Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.08  20:30

« Re: Re: MiTo

No nevim právě jestli si nestojí za to připlatit a jít např do toho MiTa, nemyslim, že mezi stejně vybavenou Pandou a MiTem nebube až taková cenová propast, protože MITO toho má víc v základu, kdežto u PANDY se musí za všechno připlácet a ne zrovna málo! To s tou exkluzivitou je asi věc názoru:o)...Abarth je ale samozřejmě moc hezké autíčko.o)...ale MITO JE PROSTĚ MITO...jo a ta ubohá 1.4 má 155 koní.o)...samozřejmě se tady vůbec nechci na něčem přít, ale prostě to zkus jen tak se projet v MITU a třeba tě uchvátí stejně jako mě!!!:o)...
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 25.11.08  20:41

« Re: Zvolávacia akcia Panda

Tobě měnili pumpu ? Akce byla na plastovej kryt na pumpu, ne ji vyměnit, tak jak to je opravdu ?
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 25.11.08  20:38

« Re: Životnost žárovek

pokud chceš a být stále připraven, měň žárovky jednou ročně, pak jak psal příspěvek pode mnou, až to prdne.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 25.11.08  20:36

« Re: Re: Životnost žárovek

No, já nějak nevím, za 360 tisíc mito bez klimy se sociální 1,4, žádná sláva. Tady seš na fóru "blbé" Pandy a ty jsou tak trošku jinej level - takovej dělnickej. Věřím že všichni zde na fóru, sní o ferrari, pak maserati, potom lancii, pak alfě - tu si koupí pokud nepotřebujou auto pro práci, ale pro zábavu a ti ostatní skončí v nějakém tom fiatu, spíš než mito bych si raději koupil nějaký abarth - bude exkluzivnější a líp držet cenu. Jinak jako mito není špatná kára :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.11.08  20:52

« Re: Re: Životnost žárovek

Ahoj, chci se podělit o zajímavou zkušenost. Mé první auto byl fiat, tudíž to pro mě byla samozřejmě bez debat nejlepší značka a byl jsem s ní naprosto spokojen:o)...ovšem teď jsem přesedlal na Alfu Romeo, konkrétně na nové MiTo, no a můžu vám říct, že se to vůbec nedá srovnávat, MITO je opravdu ve všech ohledech lepší a o mnoho!!!...Bylo by asi dobré upřesnit, že jsem měl Fiata Punto, r.v. 2006. Jenom jsem vám chtěl říct, že až budete kupovat nové auto, nevybírejte slepě jenom z nabídky fiat...mluvím z vlaštní zkušenosti!:o)...jo a jestli byste se chtěli mrknout, co že je to MITO zač, tak koukněte na mi-to.cz...:O)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.11.08  16:34

« Re: Životnost žárovek

Měň je až když prdnou, ale vždy měň v párech. Často se stává, že při prasknutí jedné dostane ta druhá napěťovou facku a odejde krátce nato, a pak se ti zabíjejí navzájem.

Pravidelnou výměnou samozřejmě nic nezkazíš.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 24.11.08  12:52

« Životnost žárovek

Zdravím, nevíte někdo jak průměrně vydrží žárovky v autě? V našem případě tedy v Pandě. Je lepší je pravidelně měnit nebo je nechat až sami přestanou svítit. Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.08  11:01

« disky

Ahoj, nevíte jestli na PanduII pasují plecháče z Una, nebo Punta, příp.jiného Fiata? Potřebuji starší disky..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.08  17:14

Tak bola to pumpa ABS, už mi ju vymenili.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 30.10.08  15:34

To blikání displaye, se mi občas projevilo po startu, spíš jsem vydedukoval, že se jedná o proudový náraz při startu, kde napětí pro palubní PC je na limitu, občas se mi PC smazalo, co mám novou 52Ah baterku tak zatím nic.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 30.10.08  15:30

To bude asi zaizolování ABS pumpy, aby se do ní nedostala sůl, nebo co. Tuhle svolávačku jsme měli v CZ tak předloni, nebo přišli na něco novýho a my to ještě nevíme.
  • « 00 Reagovat !

foto radhro

radhro 29.10.08  14:29

manželka měla 1.1 active jednu z prvních 2003 a svolávali nás kvůli nějakému špatně zaizolovanému konektoru v palubce. Nám občas potom problikával dispej na kilometry a nikdo nepřišel čím to je tak v záruce vyměnili celej tachometr i s ukazatelem km. Je pravda že pak už to blikalo jen občas a vyřešilo se to vypnutím klíčku a opětovným nastartováním. Ještě jsme v záruce měnili výfuk a pravém rameno kvůli vůli na čepu. Je třeba na ně v záruce pořád šlapat , ale teď už to může být vše v pohodě , jak říkám měli jsme jednu z prvních a nebýt malého kufru asi bych jí doma ještě nechal, manželka si jí nemohla vynachválit. Dokonce jsme s ní stěhovali švagrovou s Dijonu ve Francii ze školy. 1100 km stále plnej plyn a spotřeba ve 4 lidech 6l :-) :yes: jo to byly časy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 28.10.08  09:56

Taky o ničem nevím, mám Pandu 1.1 aktive z roku 2006 a najeto 50 tisíc...bez problémů
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.10.08  09:38

Nazatím jsem nic nedostal,ani o ničem nevím.Uvidíme,dej potom vědět proč tě pozvali.Mám Pandu 1,1 Active.Možná že se to bude týkat jen Pandy 1,2 Dynamic.Ahoj ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.08  20:05

« Zvolávacia akcia Panda

Dostal som od predajcu pozvánku na zvolávačku. Píšu tam, že je z to dôvodu možnej chyby s vplyvom na bezpečnosť jazdy. Dostali ste ju tiež? O čo konkrétne ide? Mám Pandu 1,2 Dynamic r.v.2004.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 10.10.08  19:43

« Re: Roztlačování Pandy 1.1 active

Pandu a žádné jiné auto s katem a rozvodovým řemenem, neroztláčet - proč je napsaný v návodu , spíše kup kvalitní startovací kabely ( ne v marketu ) u prodejce autobaterií.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 08.10.08  18:06

« Roztlačování Pandy 1.1 active

Zdravím, kdyby mi náhodou někde na cestách "odešla" baterie, je možné Pandu nastartovat roztlačením? Někde jsem četl, že by mohl "odejít" katalyzátor. Je to pravda? Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.08  15:09

« Re: Zadní zástěrky na Pandu 1.1

Děkuji ti moc za radu.Ta turbulence je opravdu asi mrcha.Tak ještě jednou dík.Ahoj ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 28.09.08  20:58

« Re: Zadní zástěrky na Pandu 1.1

Zástěrky koupíš u fiatu jako originální příslušenství. autofuture.picabo.cz/dokums_dokumenty/ panda_prislusenstvi_cz_165.pdf Tak je to tenhle díl 50901003 cena cca litr. Ale stejně si asi nepomůžeš, protože všechny hatche a kombíky co maj useklou * hned za kolama hážou všechno na zadek, musíš si koupit sedan. Holt turbulence jsou mrchy.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.09.08  19:30

« Zadní zástěrky na Pandu 1.1

:-)Zdravím vás všechny.V červnu jseme si pořídili Pandičku.Jsme s přítelkyní velice spokojeni,jak se spotřebou tak s jízdnímy vlastnostmi.Jen jediná věc mě nevyhovuje a to při dešti- za jízdy se nuestále od zadních kol vrací voda na okno 5tých dveří.Toto bych chtěl odstranit zástěrkama,ale na internetu jsem zboží nikde nenašel.Věřím že mi zkušený Paňdáci tady poradí.Ahojky a jsem moc rád že jsem vašim členem. Pandám zdar >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…