Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 27.11.08 20:32
« Re: MiTo
Jo a ještě něco, v MiTu je použita fungl nová technologie Alfa D.N.A. jestli jsi o tom slyšel?...to je systém, který přišel ze závodních okruhů-tento system dovede přizpůsobit dynamiku vozu podle aktuálního jízdního stylu a podmínek!...a je to opravdu hodně vychytaný a vychvalovaný...má vliv na motor, brzdy, řízení, nápravu a převodovku!!!...můžeš vybírat ze tří módů a sice: super sportovní (Dynamic), městský (Normal) a maximálně bezpečný i v obtížných situacích (All-Weather)...to předchozí zmiňovaná auto nemají:o)...a ještě jedna věc, tohle auto vyhrálo prestižní ocenění Europa 2008(cenu novinářů)...musim si to auto prostě vychvalovat:o)... -
"-- skrytý --" 27.11.08 20:24
Jo to jo, já totiž mluvil právě o té klasické 1.4T...155 koní má ta nejsilnější verze 1.4...a je taky samozřejmě nejdražší!:o)...no počkej 156 GTA?...jaký to ale bude rok výroby?...159 je taky nádherný auto, ale právě s tou jedna osmou bych řek, že nebude až tak pružný a dynamický jako to MITO. S tim, že bude za pár let levnější mi nezbývá než souhlasit, ale řekněme si na rovinu, které auto nebude?!:o)...Mrknul už jsi na ten nový web?...je fakt moc hezkej!...jo a jedna novinka na závěr(ona teda byla známá už včera, ale to neva), MiTo získalo plný počet hvězdiček v EuroNCAP...a co si budem povídat, bezpečí je pro každého vždy na prvním místě!:o) -
gtv6 27.11.08 19:58
Vašku88, nevím co jsi četl, ale za 359 tis. je holý mito s 78 końovou 1,4, za 464 tis. je holá 150 koňová verze + klima 20 a jsme na půl melounu a za půl melounu si koupím 156 GTA v lahůdkovým stavu, nebo za 599 je 159 sice s bídnou 1.8, ale auto je úplně jinej level. Maj cenu dost nadhozenou za dva roky bude o x desítek tis. menší, tak už to bude mít trochu smysl. Zatím je to nesmysl. Jo design, je je pěkný, to je vše. Další diskuze je jaxi o ničem. -
"-- skrytý --" 27.11.08 18:50
« Re: Zvolávacia akcia Panda
V servise mi povedali, že idú meniť jednotku ABS.
Teraz má tá jednotka fakt taký čierny plastový kryt. Predtým tam nebol. Dá sa nejak jednoducho vizuálne zistiť (bez demontáže) či bola vymenená aj pumpa?
Na 100% mi ale pri tom menili brzdovú kvapalinu. -
"-- skrytý --" 26.11.08 20:30
« Re: Re: MiTo
No nevim právě jestli si nestojí za to připlatit a jít např do toho MiTa, nemyslim, že mezi stejně vybavenou Pandou a MiTem nebube až taková cenová propast, protože MITO toho má víc v základu, kdežto u PANDY se musí za všechno připlácet a ne zrovna málo! To s tou exkluzivitou je asi věc názoru:o)...Abarth je ale samozřejmě moc hezké autíčko.o)...ale MITO JE PROSTĚ MITO...jo a ta ubohá 1.4 má 155 koní.o)...samozřejmě se tady vůbec nechci na něčem přít, ale prostě to zkus jen tak se projet v MITU a třeba tě uchvátí stejně jako mě!!!:o)... -
gtv6 25.11.08 20:36
« Re: Re: Životnost žárovek
No, já nějak nevím, za 360 tisíc mito bez klimy se sociální 1,4, žádná sláva. Tady seš na fóru "blbé" Pandy a ty jsou tak trošku jinej level - takovej dělnickej. Věřím že všichni zde na fóru, sní o ferrari, pak maserati, potom lancii, pak alfě - tu si koupí pokud nepotřebujou auto pro práci, ale pro zábavu a ti ostatní skončí v nějakém tom fiatu, spíš než mito bych si raději koupil nějaký abarth - bude exkluzivnější a líp držet cenu. Jinak jako mito není špatná kára :-) -
"-- skrytý --" 24.11.08 20:52
« Re: Re: Životnost žárovek
Ahoj, chci se podělit o zajímavou zkušenost. Mé první auto byl fiat, tudíž to pro mě byla samozřejmě bez debat nejlepší značka a byl jsem s ní naprosto spokojen:o)...ovšem teď jsem přesedlal na Alfu Romeo, konkrétně na nové MiTo, no a můžu vám říct, že se to vůbec nedá srovnávat, MITO je opravdu ve všech ohledech lepší a o mnoho!!!...Bylo by asi dobré upřesnit, že jsem měl Fiata Punto, r.v. 2006. Jenom jsem vám chtěl říct, že až budete kupovat nové auto, nevybírejte slepě jenom z nabídky fiat...mluvím z vlaštní zkušenosti!:o)...jo a jestli byste se chtěli mrknout, co že je to MITO zač, tak koukněte na mi-to.cz...:O)
vie mi niekto odporučiť kvalitný a spoľahlivý neznačkový servis na Pandu v BA a okolí, príp. nejakého šikovného garážmajstra čo má s Pandami skúsenosti.
Najlepšie osobná skúsenosť.
Zatiaľ Pandica šlape jak hodinky, ale človek nikdy nevie...