Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 19.03.09 18:55
« Re: Barum BRILLANTIS
Jo, jo, musim souhlasit. Radši bych přidal nějakou kačku a koupil ty continentaly, co tam jsou. Letos mě to taky čeká, asi jenom na předek, ale nechci na tom šetřit za každou cenu.. . . krize nekrize ;-)
Mimochodem asi si koupím ještě jednu Pandu do zásoby, když teď bude ten odpočet..... -
gtv6 18.02.09 17:09
« Re: 100hp
225 je moc. Byl jsem se mrknout na tu zbouchnutou, pytle nejsou vyletěný omlácený ze všech stran, tak jestli máte nějakou obyčejnou tak přeházet plechy, nárazníky a dveře. Motor má olej, ze spodu jsem to nevidel, voda není - chladič v háji .Do auta prší - 2 skla v háji. Takže rychle koupit, protože tohle je upgrade za hodně dobrou cenu, nebo ji koupit na závody. -
gtv6 09.02.09 14:51
« Re: Fiat zdražil Pandu
Cena při hotovosti: 156 000,- (cena platí při dodání vozu k recyklaci či dokladu o provedené ekologické likvidaci) Takže zpátky na zem. Cena platí co je na fiatích stránkách a ukecat můžeš tak 5% v hotovosti a cash back v leasingu si poctivě zaplatíš ve splátkách. -
"-- skrytý --" 11.01.09 21:41
« Re: topení
Termostat mi na budíku pustí ručičku ukazatele maximálně jednu čárku před 1/2.Ráno před odjezdem dávám přepínač,aby foukal jen na přední okno a pak během jízdy přepínám do polohy ,,přední okno a nohy".Větrák pouštím na dvojku.Při větších mrazech při ohřátí dávám na chvilku větrák na 3.Měl jsem 120cítku,Formana a Renaulta 19 a Pandička topí nejlépe.Opravdu jsem moc spokojený.
Jestli má někdo lepší nápad jak ráno nejlépe v Pandičce topit tak napište.Dík rád si nechám poradit.