Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.09  18:57

« Re: Barum BRILLANTIS

....Anebo ne....počkám si na novou Pandu....doufám, že ji co nejdřív představí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.09  18:55

Jo, jo, musim souhlasit. Radši bych přidal nějakou kačku a koupil ty continentaly, co tam jsou. Letos mě to taky čeká, asi jenom na předek, ale nechci na tom šetřit za každou cenu.. . . krize nekrize ;-)
    Mimochodem asi si koupím ještě jednu Pandu do zásoby, když teď bude ten odpočet.....
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 19.03.09  15:14

Barum ne, kup conti, co tam maj. Když už jsou tam takový užovky, tak si kup ty nejleší gumy, ať to podrží. Nemáš přece š120, aby jsi tam dával nějaký hnoje.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 18.03.09  20:48

« Barum BRILLANTIS

Zdravím,
    již potřebuji nové letní pneumatiky...má někdo zkušenosti s novými pneumatikami Barum Brillantis? Rozměr klasický na Pandu 155/80 R13. Mají je třeba na [odkaz] za 706 korun jeden kus.
    Dík
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 18.02.09  20:12

« Re: 100hp

Skutečný dělo by z Pandy udělal až motor 1,4 T-Jet 120HP, 206Nm, který je v GP. Tipuji z nuly na 100 za 7 vteřin.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 18.02.09  17:09

225 je moc. Byl jsem se mrknout na tu zbouchnutou, pytle nejsou vyletěný omlácený ze všech stran, tak jestli máte nějakou obyčejnou tak přeházet plechy, nárazníky a dveře. Motor má olej, ze spodu jsem to nevidel, voda není - chladič v háji .Do auta prší - 2 skla v háji. Takže rychle koupit, protože tohle je upgrade za hodně dobrou cenu, nebo ji koupit na závody.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 17.02.09  18:36

Panda 100HP je na [odkaz]
    stojí 225 tisíc, najeto 6150km, rok výroby 2007.

Je dovezena z Itálie, tak je možný, že nějaký Ital s ní závodil a dostala zabrat.
  • 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 17.02.09  16:34

« 100hp

Tak jestli chcete někdo upgrade za rozumný prachy, tak se jedna nová omlácená stokoňka válí na sauto, bratru na 80 tkč.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 12.02.09  18:46

« Re: Modré tlačítko pod sedadlem řidiče

Myslel jsem si to. Asi bude v barvě karoserie.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.09  18:04

« Re: Modré tlačítko pod sedadlem řidiče

Mě v prodejně řekli že je to bezpečnostní pojistka,která při nehodě uzavírá automaticky přívod paliva.Já tu pojistku mám ve stříbrné barvě.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.09  17:57

« Re: Fiat zdražil Pandu

Souhlasím :-(
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 11.02.09  20:09

« Modré tlačítko pod sedadlem řidiče

Zdravím, nevíte někdo k čemu je modré tlačítko vlevo pod sedadlem řidiče v nové Pandě? Pod sedadlem spolujezdce žádné tlačítko není. Raději jsem na něj nemačkal, abych něco nepokazil. Dík za radu. gtv6 to určitě bude vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 09.02.09  14:51

Cena při hotovosti: 156 000,- (cena platí při dodání vozu k recyklaci či dokladu o provedené ekologické likvidaci) Takže zpátky na zem. Cena platí co je na fiatích stránkách a ukecat můžeš tak 5% v hotovosti a cash back v leasingu si poctivě zaplatíš ve splátkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.09  21:14

Fiat Smažík Kladno má Pandy za 156oookč a na leasing za 126oookč. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 31.01.09  15:39

No 174 tisíc bylo fakt hodně pod cenou. Já koupil Pandu v roce 2006 za 179 tisíc a to ještě neměla ani ABS.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 31.01.09  13:27

A za kolik by sis tu pandu představoval ? za 150 ? snad ne. vždyť je € stojí 28,- A neboj, ti ostatní taky zdraží.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 31.01.09  09:35

« Fiat zdražil Pandu

V době, kdy většina automobilek své modely zlevňuje, Fiat se vydal opačnou cestou. Pandu zdražil o tři tisíce na 177 tisíc. Ostatní modely taky zdražily. Snad jenom GP zlevnilo.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 12.01.09  18:24

« Re: topení

Kupodivu to dělám téměř stejně jako ty :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.09  21:41

Termostat mi na budíku pustí ručičku ukazatele maximálně jednu čárku před 1/2.Ráno před odjezdem dávám přepínač,aby foukal jen na přední okno a pak během jízdy přepínám do polohy ,,přední okno a nohy".Větrák pouštím na dvojku.Při větších mrazech při ohřátí dávám na chvilku větrák na 3.Měl jsem 120cítku,Formana a Renaulta 19 a Pandička topí nejlépe.Opravdu jsem moc spokojený.
    Jestli má někdo lepší nápad jak ráno nejlépe v Pandičce topit tak napište.Dík rád si nechám poradit.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 11.01.09  16:25

Takže vyměníme termostat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…