Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
jenik1 25.06.09 17:51
« Re: Držák na kola
No já tím myslel, že sportovní auta mají mimo jiné velké průměry disků kol, nízko položené těžiště, nižší stavbu karoserie, tuhý podvozek, místo tlumičů "tyče" (viz třeba Panda 1OO HP), což se o klasické Pandě rozhodně říci nedá. Copak se vám Panda v zatáčkách nenaklání? -
"-- skrytý --" 24.06.09 18:49
« Re: Držák na kola
jenik1, jááááák "antisportovec"???...S ohledem na nejvyšší povolenou rychlost na našich komunikacích, mám dost problémy ji dodržovat >:D Mám ji dva roky a musím přiznat, že její jízdní vlastnosti i spotřeba se moc zlepšili. Asi je taky znát, že má jen jednoho řidiče :-) -
"-- skrytý --" 24.06.09 07:42
« Držák na kola
Ahoj milovníci Pandiček. Překvapuje mě, kolik chlapů tu vychvaluje Pandičky, myslela jsem, že tento mazlík je záležitost ryze ženská, třeba mýho chlapa bych do ní nikdy nedokázala usadit >:D. Mohl by mi prosím někdo z vás poradit, zda je možné pořídit na mého 1.1 Zrzečka držák na kola na páté dveře? Má s tím někdo zkušenosti? V servisu Fiatu mi bylo řečeno, že na Pandičku to nelze, pouze na tažné zařízení, které samozdřejmě nemám a za ty jejich ceny ani pořizovat nechci. Jedná se o zde již zmíněný předražený servis a moc jim nevěřím, myslím, že mi jen chtějí, vzhledem k mé nevědomosti, vnutit dražší, tudíš pro ně výhodnější, řešení. Na netu se sice najde spousta držáků na páté dveře, ale vzhledem k usazení zadních světel, blinkrů a všech jiných osvětlení prdelky si myslím, že by přimontování jízdních kol mohlo být problematické. Krom toho by mne zajímalo i upevnění tohoto držáku a jestli to vůbec páté dveře Pandičky unesou. Předem děkuji za vaše názory. -
"-- skrytý --" 13.06.09 13:07
« Re: Předražený servis?
Ahojky,
tak má za sebou první prohlídku po roce provozu.Jezdím z Chomutova do Kladna a tam jsem zacáloval 3811,-kč.Cena za materiál byla 1 114,64kč a za práci 2 088,00kč+dph 608,50kč.Tak jsem zaplatil ještě víc než ty.Ono to asi nebude nikde levnější.Pandičku jsem koupil tam a jsem moc spokojený s tímto servisem.