Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 25.06.09  17:51

« Re: Držák na kola

No já tím myslel, že sportovní auta mají mimo jiné velké průměry disků kol, nízko položené těžiště, nižší stavbu karoserie, tuhý podvozek, místo tlumičů "tyče" (viz třeba Panda 1OO HP), což se o klasické Pandě rozhodně říci nedá. Copak se vám Panda v zatáčkách nenaklání?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.09  18:49

jenik1, jááááák "antisportovec"???...S ohledem na nejvyšší povolenou rychlost na našich komunikacích, mám dost problémy ji dodržovat >:D Mám ji dva roky a musím přiznat, že její jízdní vlastnosti i spotřeba se moc zlepšili. Asi je taky znát, že má jen jednoho řidiče :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.09  18:44

Díky moc...už jsem prostudovala a rozhodila sítě....tak snad už na prázdniny bude :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 24.06.09  18:30

No ona Panda bude asi dobrý auto, na netu v recenzích jí jenom chválí. Je jasný,že z hlediska "sportovní" jízdy je Panda "antisportovec", ale u Pandy o tohle nejde.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 24.06.09  14:15

Podívej na tento web, [odkaz] Podle těchto stránek by neměl být problém. [odkaz] Pokud koupíš držák i s lampama, budeš potřebovat elektroinstalaci jako na přívěsný vozík.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.09  07:42

« Držák na kola

Ahoj milovníci Pandiček. Překvapuje mě, kolik chlapů tu vychvaluje Pandičky, myslela jsem, že tento mazlík je záležitost ryze ženská, třeba mýho chlapa bych do ní nikdy nedokázala usadit >:D. Mohl by mi prosím někdo z vás poradit, zda je možné pořídit na mého 1.1 Zrzečka držák na kola na páté dveře? Má s tím někdo zkušenosti? V servisu Fiatu mi bylo řečeno, že na Pandičku to nelze, pouze na tažné zařízení, které samozdřejmě nemám a za ty jejich ceny ani pořizovat nechci. Jedná se o zde již zmíněný předražený servis a moc jim nevěřím, myslím, že mi jen chtějí, vzhledem k mé nevědomosti, vnutit dražší, tudíš pro ně výhodnější, řešení. Na netu se sice najde spousta držáků na páté dveře, ale vzhledem k usazení zadních světel, blinkrů a všech jiných osvětlení prdelky si myslím, že by přimontování jízdních kol mohlo být problematické. Krom toho by mne zajímalo i upevnění tohoto držáku a jestli to vůbec páté dveře Pandičky unesou. Předem děkuji za vaše názory.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.09  23:59

« Re: záběh Pandy a hlučná převodovka

Kvílení je kvílení...frekvence (výška tónu) závisí na otáčkách motoru. Sundám nohu s plynu, zvuk se skoro ztratí, přidám a je tam zpět. Popravdě nevím, jestli je to převodovka. Ale co jiného?
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 23.06.09  23:05

Co to je kvílení? V jakých otáčkách ? Asi servis. Vydávat pazvuky by to rozhodně nemělo.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 23.06.09  18:38

Z motoru jdou různé zvuky, hlavně v záběhu. Mě na trojku převodovka taky trochu kvílí, hlavně v nižších otáčkách, ale jako poruchu bych to nebral. Mám již na Pandě 62 tisíc a vše OK.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.06.09  23:37

« záběh Pandy a hlučná převodovka

Dobrý den,
    na Pandě 1,2 mám tč. asi 600 km, vše OK, ale rozčiluje mě kvílení převodovky. Přestanu ji slyšet až na 5ku. Protivně intenzivní je zvuk při trojce. Nevím, je to normální při záběhu?
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.06.09  18:13

« Re: ESP

Jestli tím myslíš "hladkou ledovku" tak ti ESP nepomůže, protože musí mít kola alespoň nějakou oporu na silnici. Na čistém ledu všechny tyhle systémy selhávají (alespoň podle mě)
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 19.06.09  19:10

« Re: ESP

Tohle ti poradí [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.06.09  16:07

« ESP

Zdravím,
    mate někdo zkušeností - ESP (elektronický stabilizační program)spíš mně zajímá, jak se to chová v zimně na hladké silnici.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 16.06.09  22:57

« Re: Zdravím

cz ti asi nikdo ze srandy scanovat nebude, tak tady máš něco na torrentech [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.09  17:53

« Zdravím

Pandu mám zatím ve výrobě, bohužel čekačka nejméně dva měsíce. Prosím má někdo návod – manuál na Pandu 1,2 Dynamic v PDF nebo jiné el. podobě, prosím o zasláni. Děkuji: hradecky.jar@tiscali.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.09  13:07

« Re: Předražený servis?

Ahojky,
    tak má za sebou první prohlídku po roce provozu.Jezdím z Chomutova do Kladna a tam jsem zacáloval 3811,-kč.Cena za materiál byla 1 114,64kč a za práci 2 088,00kč+dph 608,50kč.Tak jsem zaplatil ještě víc než ty.Ono to asi nebude nikde levnější.Pandičku jsem koupil tam a jsem moc spokojený s tímto servisem.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 02.06.09  22:28

« Re: Hladina chladící kapaliny

Asi tak, neboj mám ji už 5 let a ještě nerezne a dodřená je dost ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 01.06.09  17:54

To tedy znamená, že když jednou neprovedu garanční prohlídku v autorizovaném servisu a po pěti letech mi prorezavý auto v jednom místě zevnitř, přijdu o záruku na karoserii?
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 30.05.09  10:20

Tohle jsem řešil první dva roky, pak je to jedno, záruka na kastli je mi ukradená, je to pozink.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 30.05.09  09:05

Takže záznam v servisní knížce o provedené údržbě nemusí být od značkového servisu Fiat? V servisu mi tvrdili opak.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…