Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 31.10.09  17:47

« Celoroční pneumatiky

Zdravím,
    Budu asi měnit příští rok dvě pneumatiky, což je pro Pandu rozměr 155/80/R13. Slyšel jsem, že možná budou zimní pneu od roku 2011 povinné pro všechny vozy. Je tedy možné používat v zime tzv. Celoroční pneumatiky, aniž bych se vystavoval riziku pokuty 2000 korun? Dík
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 27.10.09  20:29

« Re: 187 tkm

No, mám nový ramena, horní uložení, tyčky stabilizátoru no a furt to ještě mlátí, takže zahýbeš kolem v ose řízení a klepe to, díky tomu že je vychozený silonový uložení hřebenu, který je schovaný v řízení.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 27.10.09  14:18

« Re: 187 tkm

Jak jsi poznal to vytlučené uložení hřebenu řízení?
  • 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 27.10.09  09:10

« 187 tkm

Tak první solidní závady, lehce vytlučené uložení hřebenu řízení, takže výměna řízení nové 5000,- ( vrakoviště známej - 2000,- ). Vypálená spínačka, drobátko všechno blikalo, výměna 1000,-. Tenhle týden bez ztráty kytičky absolvovala v kuse 500 km, takže stále spolehlivej dříč.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 16.10.09  20:59

« Re: Panda neštartuje

Hele, to oko je orientační, spíš ukazuje hladinu vody a voltáž. Na baterii můžeš mít plné volty, ale ampéry nula. 5 let je akorát měl jsem stejně, svítila zeleně, ale starty byly ugh ugh. Koupil jsem max. kapacitu co se vešla do držáku. 55Ah.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.09  19:36

Bola to baterka.
    Ten farebný indikátor opotrebovania na pôvodnej od výroby montovanej baterke je tam úplne zbytočný, iba človeka pomýli.
    Na baterke ktorá bola úplne K.O. svietil na zeleno. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 11.10.09  18:40

Jak to dopadlo v servisu?
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 09.10.09  08:11

Jestli máš voltmetr, změř na ní napětí. Mě ukazuje něco málo přes 13 voltů.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.10.09  22:39

« Panda neštartuje

dnes Panda prestala poslúchať po 4 rokoch a 52000km.
    Nejde naštartovať, startér netočí iba cvakne.
    Pozeral som baterku, indikátor opotrebenia svieti na zeleno, tj. mala by byť v poriadku. Skúšal som to aj cez štartovacie káble,ani ťuk. Spotrebiče fungujú, ale napr. okná sú nejaké spomalené.
    Tipujem, že odišla baterka. Zajtra ide Pandica do servisu na diagnostiku. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 04.10.09  21:33

« Re: Najeto

185 tisíc a kupodivu žádný problém ;-) a to jsem poslední týden na dálnicích absolvoval 1500 km s top speed 180+ tacho.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 04.10.09  20:01

« Najeto

70 tisíc a žádný problém :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.09  07:54

« Re: Průměrná spotřeba

To asi bude jeden z důvodů, že hodně vozím děti, ale asi i to, že mám ráda rychlou jízdu a to se ta spotřeba taky sakra zvedá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 10.09.09  18:29

No já jezdím v Pandě většinou sám, proto asi tak nízká spotřeba.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.09.09  08:11

Tak buď neumím řídit, nebo mám někde dírku v nádrži, páč já mám aktuální spotřebu bez desetiny šest litrů :-)...nebo že by za to mohlo courání po městě???
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 08.09.09  18:41

« Průměrná spotřeba

Tak jsem se dopočítal k průměrné spotřebě u Pandy 1.1 za dva roky, a ta činí slušných 4,8 litru benzínu na 100km. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 30.08.09  21:10

« Re: Pojistky

Vše vší úctě, "ty seš ale v**" .... :-)
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 30.08.09  20:40

Funguje všechno, jen tak se ptám...preventivně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 30.08.09  08:14

Pojistky máš rozkreslené v manuálu. Přepálená pojistka, tzn. má přerušený kalibrovaný tavný drát mezi kontakty, celé zalisované v plastu. Mužeš to zjistit pouhým okem, nebo ohmmetrem. :-) co ti nefunguje ?
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 29.08.09  20:55

« Pojistky

Zdravím, nevíte někdo (především gtv6) které elektrické obvody v Pandě ochraňují jednotlivé pojistky vlevo pod volantem. A pozná se nějak, která je v případě poruchy přepálená? Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 15.08.09  09:23

« Re: Panda

Máš pravdu :-) Pandu mám přesně tři roky a tři měsíce, najeto přesně 66029 km a taky žádný problém. Na Pandě je fajn, že se báječně řídí. A ten výhled do všech stran je fantastický. I vyšší posed za volantem není na škodu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…